Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

nagyúr

válasz #04441088 #51 üzenetére

Engem speciel az idegesít, hogy geforce 6 alatt nincs HW gyorsított flash asztali gépre, mindenféle androidos szütyire kiadták, még az N900 NITdroid alatt is megy, de a szüleim kínlódhatnak, mert rakat weboldal tartalmaz valami flasht, és pörgeti a cput rendesen. A legjobb beágyazott videót nézni, 240*320 is szaggat, de komoly, pedig egy éve még ment a 480p is nekem 2,6os celeronon nem támogatott VGA-val, de visszafele fejlődik az egész. Attól meg kiakadok ha egy egész weboldal színtiszta flashben van írva. Manapság az emulátor a divat. Egyébként elgondolkoztatok már azon hogy az android egy 3dHW gyorsítást támogató linux kernelen futó virtuális gép, és ezen lehet futtatni a szintén HW gyorsított flash nevű high level emulatort? (Jó tudom ez kissé sántít mert valamennyi natív kód is van a flash lejátszó apk-jában, de nem a teljes kód kernel szintű)
    # L Balázs: a google már megtette, a chrome tartalmaz flash lejátszót, de borzalmas a teljesítménye az adobe 11.2-3 megoldáshoz képest.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák