Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zserno
tag
Nagyon nem örülök sőt.Sok videót megnèznèk ès nem lehet.Visszafejlődès.....
Ti akik ott vagytok sehol........
-
quailstorm
nagyúr
Ha van kedved próbáld ki ezt: [link] Néha van egy két bugos frissítés, de többnyire jó(ugyebár ez nightly) én mindig ezt használom ha lehet. A Flash meg az Adobe-ra támaszkodik, de persze annak a frissítése kicsit is gondolkodó rendszergazdával a telepítéssel együtt le van tiltva, és nem is frissítik sose(munkahelyen), tehát ez nem biztos hogy mindig előny.
-
Narxis
nagyúr
válasz quailstorm #57 üzenetére
Jah, elnézést. Régi gépes tapasztalatom nekem nincs, melóhelyen persze akad ott nem is használom, bár azért azt még elviseli ha 1 lapon van megnyitva mondjuk youtube, több lapnál viszont tényleg megfekteti a procit. Valamilyen régi intel. Portable Chrome-ot használok ott.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
quailstorm
nagyúr
ömm neked, de én flash gyorsírására nem alkalmas GPU-val teszteltem ki ezt(GF4200Ti) és az AMD Athlon XP-nek nem mindegy hogy melyiket használom, az eredeti adobe verzióban még a 480p-re is talán érdemes kapcsolni de a 360-at viszi, a chrome-ban meg akad a 240p még celeron D336+gf FX5200-zal is nemhogy ezzel...
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz quailstorm #52 üzenetére
"de borzalmas a teljesítménye az adobe 11.2-3 megoldáshoz képest"
Nincs teljesítménybeli különbség.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
hegti
aktív tag
symbian? szerintem azt se fogja
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
quailstorm
nagyúr
válasz #04441088 #51 üzenetére
Engem speciel az idegesít, hogy geforce 6 alatt nincs HW gyorsított flash asztali gépre, mindenféle androidos szütyire kiadták, még az N900 NITdroid alatt is megy, de a szüleim kínlódhatnak, mert rakat weboldal tartalmaz valami flasht, és pörgeti a cput rendesen. A legjobb beágyazott videót nézni, 240*320 is szaggat, de komoly, pedig egy éve még ment a 480p is nekem 2,6os celeronon nem támogatott VGA-val, de visszafele fejlődik az egész. Attól meg kiakadok ha egy egész weboldal színtiszta flashben van írva. Manapság az emulátor a divat. Egyébként elgondolkoztatok már azon hogy az android egy 3dHW gyorsítást támogató linux kernelen futó virtuális gép, és ezen lehet futtatni a szintén HW gyorsított flash nevű high level emulatort? (Jó tudom ez kissé sántít mert valamennyi natív kód is van a flash lejátszó apk-jában, de nem a teljes kód kernel szintű)
# L Balázs: a google már megtette, a chrome tartalmaz flash lejátszót, de borzalmas a teljesítménye az adobe 11.2-3 megoldáshoz képest.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lassan a Desktop gépekből is eltűnhetne..
-
L Balázs
tag
Akkor a Firefoxban hogy lesz Flash? Ír egy sajátot a Mozilla
-
hito
nagyúr
"Szóval nem értem miért ennyire gond a flash hiánya."
Próbáld már ki, majd megérted! 10-ből 9 flash videós oldalon ha nincs telepítve a flash akkor mehetsz a sóhivatalba. Akkor mit nem lehet ezen érteni? HTML5 kb. annyira elterjedt, mint Afrikába a gumi óvszer használata.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
Hatvan9
senior tag
-
janos1988
addikt
De a YT app attól még működni fog
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
gybazsi
senior tag
Az egészben az a legjobb, hogy azért tiltakozott mindenki a flash ellen, mert nagyon erőforrásigényes. Ezzel csak az az egy gond van, hogy a tapasztalataim alapján html5 még inkább az. Legalábbis nálam a gép egy 720p-s Youtube videót nem bír lejátszani normálisan html5-ben, míg flash használatával a 180p-t is megeszi.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Canis rufus
tag
Én valahogy nem sajnálom...
Jöjjön a html5
-
törölt tag
Nem is, de a jovoben szerintem lesznek majd olyan eszkozok, amik igy akarnak mukodni. Csak ez azert nem tomegtermek. A HTC Flyer azt hiszem ilyesmi probalkozas volt, meg remlk meg akkoribol egy Asus tabla is, amit vegul nem adtak ki, valami 1000dpi koruli erzekenyseggel. Oke, nem Wacom az sem, de mar alakul.
-
törölt tag
Erintokepernyon, megfelelo tollal es szoftverrel elkepesztoen jol lehet grafikai m7nkat vegezn. Nem veletlen, hogy a Wacom tablak olyan elterjedtek grafikus korokben, de ezt at lehet ultetni erintokepernyore is, es akkor pont olyan, mintha papirra rajzolnal. Zeneszerkesztest szinten el tudok kepzelni, csak megfelelo szoftvert kell hozza csinalni.
-
Hatvan9
senior tag
Kizárólag azokról beszélek akik még nem profi használni tudóan hanem vagy kényszerülve vagy csak hobbiként vásárolnak Adobe szoftvereket.
Mert akik szakmabeliek akiknek ez szükségszerű azok nincsenek olyan sokan.De eljön annak az ideje is amikor ezeket is érintőképernyőn fogják végezni, ráadásul nem is olyan sokára.
[ Szerkesztve ]
-
andro_et
tag
válasz VaniliásRönk #18 üzenetére
Ha épp nincs kedvem bekapcsolni a gépet s a notit (s általában nincs kedvem) akkor jól el lehet chatelni telórol is.
Hatvan9: akik profi szinten használják a programjaikat, azok pc-n vagy mac-en fogják használni továbbra is. Másrészt a fotó-, videó- vagy zeneszerkesztés tipikusan nem egy olyan művelet amit egy érintőképernyős eszközön lehetne művelni kellő hatásfokkal. S sztem ez az elkövetkező években így is marad.
[ Szerkesztve ]
-
Hatvan9
senior tag
De ha egyre többen választják PC helyett az oktelefont és a tabletet - ahogy te is írtad.
Akkor egyre kevesebben is veszik majd a Photoshop -ot meg a többi Adobe szoftvert.
Ezért is próbálják PC -n tartani ezzel a húzással a felhasználókat.(Más dolog az hogy ez több vagy kevesebb sikerrel végződik) -
VaniliásRönk
nagyúr
Chatelni egy 4-5"-os érintőképernyőn? Biztosan velem van a baj, öreg vagyok én már ehhez...
#13 istnag: Aki leszurkol ennyi pénzt egy telefonért, csak hogy jútúbozhasson, arra nem tudok mit mondani. Fogadd együttérzésem.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Brutális eb
addikt
Na igen itt egy elég jó kis írás,hogy azért nem dől össze a világ.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
andro_et
tag
Viszont lassan egyre többen választják az okostelót, tabletet a netezéshez a pc helyett. S én is csak akkor kapcsolom be, hogy ha valami erőforrásigényesebb műveletet akarok végrehajtani.
Például hírek, chat, meg még a videókat is okostelón nézem.
amúgy meg az adobe vígan megél flash nélkül is. Ott van nekik a Photoshop, premier s még egy rakat profi szoftver nem gyenge árcédulával.
[ Szerkesztve ]
-
Hatvan9
senior tag
Pont nem, ha maradt volna droidon nem lett volna hosszú élete.
Az Adobe azt gondolja hogy ezzel még 1 ok amiért PC -előtt fogsz netezni, azt az érzést próbálja ezzel kelteni hogy csak ott teljes értékű az internet.
Ez miért jó?
Hol vannak az Adobe szoftverei nagyrészt?
Ha ez kihal, vége az Adobe -nak, okostelefonokra, tabletekre más platformokra már piacon vannak az Adobe szoftverek konkurenciái, ezért ott nincs sok esélyük.[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz VaniliásRönk #10 üzenetére
Miért olyan nagy elvárás egy laptop áráért,hogy nézhessem a fingós videókat vagy a büfiző cscsemőket,vagy akármit... Ha nekem ahhoz van kedvem azt nézem,ha a munkámhoz kell,akkor meg pláne... a HTML5 meg kb 2 milliárd éve terjed el
-
Malachi
addikt
Steve Jobs a sírból is odacsap!
-
VaniliásRönk
nagyúr
És ez mekkora tragédia, nem tudsz a buszon meg a munkahelyi mosdóban fingós barmokat meg büfiző csecsemőket lesni a telefonodon... én már szemezek a borotvapengémmel, uram segíts!
#9 rt06: De akkor meg kevesebb lesz az oldalletöltés!
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
rt06
veterán
nem artott volna megemliteni az adobe air-t, ugyanis ennek javara lovik le a flash player-t a mobilokon, nem a html5-ere
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
andro_et
tag
Mintha az adobe maga akarja küldeni a temetőbe a flash-t végülis jól teszi
-
bambano
titán
flashplayer, emléked kegyelettel megőrizzük. ha a mobilos piactól olyan nagy fejlődést várnak, hogy a pc-s piac konkurenciája legyen, akkor a pc-s piacon is le fognak szokni a flash-ről, tehát arra már hiába koncentrálnak.
nem fognak a webfejlesztők két komplett szájtot csinálni, egyet flashsel, egyet html5-ben.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
hito
nagyúr
válasz hodostamas #3 üzenetére
Ha egyáltalán átállnak. Nem lételemük szerintem, hogy mobilon is elérhetők legyen a videók, ugyanúgy mint az adobe-nak sem lételeme a mobil platform. Majd jön az, hogy aki beágyazott videót akar nézni, az üljön a gép elé.
-
hito
nagyúr
Nekem ez az új korszak inkább rettegett korszak. Sokszor nézek beágyazott videókat és a lapok többségénél nem működik amíg nincs telepítve a flash player. Ebből következtetek arra, hogy 90%-uk még mindig flash alapú és a maradék kemény 10% HTML5
-
Narxis
nagyúr
Azt hiszem erre lehet írni, hogy egy új korszak kezdete, talán egy jobb korszaké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest