Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Kb az az érzésem volt, miközben körbevezettek, mint amikor a Jurassic Park-ba azt mondja az öreg fószer, hogy "nem spóroltam semmit". Nem érzékeltem sehol, hogy olcsójánoskodás lenne. Az irodát nyilván távolról láttam, hogy ne zavarjam a munkát, de mindenkinek saját asztala van vagy legalábbis tere, kezdőknél lehet max az, hogy egy hosszabb asztalnál ülnek ketten.
Közvetlen közelről két tárgyalót láttam, stílusban teljesen más volt mindkettő, de a kábelrendezést megoldották a lehető legtisztább formában mindenhol és a székek se voltak olyanok, hogy a halálomat kívánjam pár perc után.
Lent saját étterem, a cégnek vannak különböző community csoportjai, akár sajátot is létrehozhatsz és ezeket bizonyos mértékig akár támogatják is eszközökkel vagy legalábbis segítik.
A tér nagyon tágas, a lift órási méretű, az épület biztonsági szempontból kiemelkedő.
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Leleplezte a Switch 2-t a Nintendo
- Assetto Corsa EVO
- Bluetooth hangszórók
- Mazda topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- További aktív témák...
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával