- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
találtam egy elírást(?)
"QR-kódoknál egyszerűbben teheti"
jó cikk kösziBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Zirowe
nagyúr
Na akkor hajítanám el a fenébe a készülékemet, amikor csak egyszer is meghatározná nekem, hogy mit vehetek fel vele és mit nem.
Gondolom ez nem full automata lenne, hanem kikapcsolható..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Leszigszalagozom és kész.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Mr. Byu
aktív tag
Emlékeztek arra, hogy néhány évig valamiféle kötelező szabvány volt, hogy minden mobil exponálásnál valamilyen hangot adjon ki magából (kattanás, pittyenés)? Nekem volt ilyen telefonom (Pl. LG Viewty), és SEHOGY nem lehetett kikapcsolni, hiába némítottam le, akkor is pittyegett. Úgy kellett "meghekkelnem" a telefont, és a gyári beépített hangeffektet kicserélni egy üres audiofájlra, hogy ezt kikerülhessem. Már ez is roppantul zavaró volt.
-
gekkoXT
senior tag
Hát ez így azért eléggé sántít!
1 - Letakarom az érzékelőt a fenébe
2 - Nagyon sok fényforrás alapvetően sugároz infra tartományban is. Múltkor termékeket fotóztam, a fénycsőtabló felkapcsolásakor rendre elsütötte a hátsó fénynek berakott slave vakut, ami szintén infrán kapja a vezérlést.
3 - Nem tudom, hogy a koncerteket ezután csak iPhone X tulajoknak szervezik, vagy hogyan érik el, hogy egységesen mindenkinek a mobilja tiltva legyen mondjuk?
4 - QR kódban az a jó, hogy nem kell hozzá semmi. Nyomtatva az újságban és csókolom. Ja és a QR kódnak ugye van bizonyos hibatűrési százaléka, ha esetleg nem az egész olvasható, akkor is visszafejthető a tartalma, mint a vonalkódoknak. Infrás jeladót meg beleragasztanak az újságba elemmel, vagy mi? Infrás átvitelnél meg ugye ahogy a cikkben is benne van, pont felé kell néznie a szenzornak.na mindegy.
apple, tehát istenkirály -
JR.CSé
senior tag
Szerintem ha ezt még továbbfejlesztik akkor még jövője is lehet.De mint tudjuk egy fecske nem csinál nyarat.Így nemsok reményt fűzök a dologhoz.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
HXY
addikt
Aki kalózfelvételt akar készíteni a moziban, az nem az iPhone 5-tel fogja... Szvsz.
-
Ricardo
titán
Ismét egy gyöngyszem arra hogy "majd mi eldöntjük helyetted..." (mit tehetsz, mi jó neked...stb.
Aki telefonnal csinál kalóz felvételt, meg is érdemli hogy azt nézze.
Ha kikapcsolható lenne ez a lehetőség akkor értelmét vesztené, hiszen aki nem akar nem csinál most sem felvételt, aki meg akar az kikapcsolná hogy ne akadályozza.szerk:
Kellene egy szabadalom arra is, hogy 21 év alattiak, csak akkor tudjanak játszani, vagy zenét hallgatni, ha megírták a leckét[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Vissza az infrát! Valahol van egy infraportom. Jó hogy nem dobtam ki.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
gerilee
aktív tag
"majd mi eldöntjük helyetted..."
Vallásos élményt okoz az agyban az Apple
"Kellene egy szabadalom arra is, hogy 21 év alattiak, csak akkor tudjanak játszani, vagy zenét hallgatni, ha megírták a leckét"
+1 Támogatom...
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest