Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregor37
csendes tag
Sziasztok, szeretnék VPN-t használni ,ki milyet használ ? Illetve a vezérlő központból lenyitható VPN-t ,hogy kell használni ? Vagy kell külsős ? Mint pl az AnyConnect ? Köszönöm előre is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz KenBlock43 #221 üzenetére
Csak frissítettem,, azóta sincs vele gondom, már a 18.0.1 is telepítve azóta.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Most vettem egy 14 pluszt. Igaz hogy nincs töltő hozzá,de rengeteg samsung töltőm van. Gondolom annak lehet használni a töltőfejét vagy nem?
-
Gregor37
csendes tag
Nekem meg azt tűnt fel ,hogy a számológépbe beírt adatok a kitörlés és kilépés után , újbóli megnyitásánál is ott maradnak?,illetve kikapcsolás helyett sokszor csinálok képernyő képet.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz KenBlock43 #217 üzenetére
Én nem vettem észre változást.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
KenBlock43
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az iOS 18 frissítése után másnak is gyorsabban merül a telefon? Nem brutálisan, de észrevehetően kevesebb ideig bírja. -
mani17
tag
Sziasztok, nõvéremnek van egy 14 Plus-a. Sajnos be van repedve az elõlapi üvege.. Régebben egy ismerõsöm mondta hogy vannak akik kijelzõ csere nélkül is kitudják cserëlni csak az elrepedt üveget. Esetleg valaki tudna segíteni? Elõre Is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
Sziasztok hogyan lehet az új 17.4 bétát letölteni?
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
aktív tag
válasz Dominik9311 #209 üzenetére
Szia,
ha fontos a méret adta többlet akkumulátor kapacitás és nagyobb megjelenítő, akkor érdemes lehet a 14 Plus felé indulni. Egyéb esetben a hosszabb támogatás miatt (meg esetleg a Type C is számít?) a 15 lehet előnyösebb. -
Dominik9311
újonc
Sziaszok, s22-őt szeretném leváltani...14 plus vagy inkabb a 15 lenne a jobb? Árban ugyan az lenne nekem.
-
p2pp
őstag
-
p2pp
őstag
Miért nem tudok képet küldeni hívás közben?
i14 pro Telekom.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
zolikaDB
veterán
válasz Gregor37 #204 üzenetére
Köszönöm!
* valaha 8GB-os 3GS-el kezdtem Ott sem lehetett bővíteni... Gondoljatok bele! Most meg 256GB-os Galaxy-t vegyél, mert vagy 40GB-ot foglal a rendszer.
Igaz, anno egy fotó max. 3-4MB ha volt.
iPhone 3GS 8/256 lenne a helyes megnevezés - 8GB tárhely, 256MB RAM.
Ma még 256/6[ Szerkesztve ]
-
Gregor37
csendes tag
válasz zolikaDB #203 üzenetére
Szia, én is nemrég váltottam iPhonera. A 13 kevesebb RAM-mal bír (4gb) itt van 6, valamint kamerában ,szoftveresen több opció van, mint a 13-nál (akciómód) ha ezek annyira nem fontosak, akkor jó a 13 is szerintem, annyival nem tud többet. Típushiba nincs (szerintem) leszámítva azt ,hogy soha nem volt bővíthető a memória .
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Váltanék iPhone-ra, elősorban fotózás miatt. 13-as a kiszemeltem (HA-n venném) - ér a 14-es 25-30e Ft-al többet/javult-e a 13-hoz képest a felvételek minősége annyit?
Valamilyen típushiba létezik az iPhone 13, 14 esetében?
Köszönöm -
Gregor37
csendes tag
Na, most jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- NBA és kosárlabda topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest