- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Azért egy meaculpára visszatérhetnének páran...
-
Turbolada II
őstag
válasz arnyekxxx #159 üzenetére
Egy nagy kamu az egész "szervezet". Inkább az a kérdés hol voltak az európai titkosszolgálatok a merényletek előtt.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
arnyekxxx
veterán
És persze én vagyok a hülye mert nem estem hanyatt a hatalmas twitterháborútól
-
hallador
addikt
válasz Kékes525 #145 üzenetére
Ez egy ilyen finom álcázott uszításnak tűnt pont ugyanolyabbak, mint a 444 meg az index szokott írni, picit hitgyűli beütése van a dolognak, nekik mindenki az ellenségük, kivéve az éppen saját érdeküket célzó tettek nem. Ők szoktak így kommunikálni, meg van aki ezt beveszi, az meg is érdemli. Szerintem ezt nem kellene behozni ide.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Turbolada II
őstag
Az Uniót elég nehéz lenne pozitív fényben feltüntetni az eddigi tökedtlenkedés után.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
arnyekxxx
veterán
Nekem meg az az érzésem, hogy a te képzelt világod felülirja benned a valóságot.
https://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1gyvez%C3%A9relt_gondolkod%C3%A1s
Mindeközben a valóságban:
http://itcafe.hu/hir/anonymous_ghostsec.html
A „hacktivisták” tevékenységének egy washingtoni biztonsági szakértő egy hosszabb elemző cikket szentelt a neves Foreign Policy oldalán. E. T. Brooking felidézi az Anonymous történetét, és összességében azt állapítja meg, hogy bár az mozgalom nevében végrehajtott akciók komoly károkat nem okoznak, ez a fajta tevékenység mégis fontos, mivel az ellenállás jelképe.
Néha az az érzésem, hogy Te a másik oldalt állsz
Egyébkét meg a kedves családtagjaidat terroristázd le ilyen finoman
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz arnyekxxx #144 üzenetére
Sok kicsi sokra megy, na meg az is esélyes, hogy elég fájó pont az Iszlám Államnak éppen a közösségi média, a netes kommunikáció támadása általuk. Aztán, hogy ennek milyen eredménye lesz... Remélhetőleg minél komolyabb...
Amúgy ez a cikk amiből idéztél elég érdekes hangvételű való igaz.
"Ezzel párhuzamosan bukkant fel az a vélemény, hogy az Anonymous valójában csak hekkeresdit játszó, kicsit zavart fejű tinik bohóckodása, és az egész hadüzenetnek legfeljebb annyi eredménye lehet, hogy a terroristák már életükben találkozhatnak az öngyilkos merényletekért a túlvilágra beígért 72 szűzzel"
-
-
arnyekxxx
veterán
http://index.hu/tech/2015/11/21/mit_tehet_az_anonymous_az_iszlam_allam_ellen/
A háború eddigi eredményei nem túl acélosak:
pár ezer Twitter-fiókot feltörtek vagy blokkoltak, amelyekről úgy gyanítják, hogy az Iszlám Állam támogatóihoz voltak köthetők. Ezek közül egy csomóról kiderült, hogy semmi közük nem volt a terroristákhoz. Sőt, több forrásból is felmerült, hogy olyan Twitter-csatornákat hallgattattak el, amelyek egyébként fontos hírszerzési források voltak a terroristák után szaglászó titkosszolgálatok számára.
-
Thrawn
félisten
20.000 fiók törlésénél tartanak.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
polgi803
őstag
-
arnyekxxx
veterán
Ugy látom ti nem azt az internetet ismeritek amin 1 óra alatt kb az egész világban el lehet egy infót terjeszteni
-
Kékes525
félisten
válasz arnyekxxx #134 üzenetére
Látom csak hozzászólásokat gyűjtesz, trollkodsz, mert még mindig az állításomból ragadsz ki dolgokat, annak ellenére, hogy egyértelműen kijelöltem neked a sorvezetőt, hogy mi a mondanivalóm lényege, de ez láthatóan nem zavar. Részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz arnyekxxx #132 üzenetére
Minek ismétled meg, amit már többször is leírtál? Olvasd el a teljes hozzászólásomat, te csak az elejét vetted figyelembe.
"Akkor lenne igazad, ha ezt nagyon gyorsan megtudják tenni és ez az info el is jut az érintettekhez. Ez utóbbi pedig nem megy egyik pillanatról a másikra. Gondolkozz el, hogy mire is használják ezeket a fiókokat?"
A válaszodnál a kivastagított részt nem vetted figyelembe.
-
Thrawn
félisten
Igen, ez is benne van a pakliban.
Tegnap olvastam (már nem emlékszem hol), hogy még a nyáron felvették a kapcsolatot titkosszolgálatokkal és valamiféle együttműködést is sikerült összehozni. Meglátjuk mi sül ki belőle. Viszont azt is írták, hogy az Anon tagok közt van olyan aki pénzért ad ki információkat és ez a többiek nem nézik jó szemmel, mert szembemegy az elveikkel.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Kékes525
félisten
-
dabadab
titán
-
Kékes525
félisten
válasz arnyekxxx #125 üzenetére
Még egyszer neki futok, hátha fel tudod fogni. Fő az optimizmus! Nem azt írtam, hogy kizárólag ez az ami használ, csak ezt kell tenni.
Másrészt nem olyan könnyű gyorsan regisztrálnak másik 5 ezret. Akkor lenne igazad, ha ezt nagyon gyorsan megtudják tenni és ez az info el is jut az érintettekhez. Ez utóbbi pedig nem megy egyik pillanatról a másikra. Gondolkozz el, hogy mire is használják ezeket a fiókokat?
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
válasz Kékes525 #118 üzenetére
Jó ideje nem elvárásom, veled szemben, hogy értelmezd amit írok hiszen ezek nem férnek bele a világképedbe így a te rendszeredben értelmezhetetlenek.
sok kicsi sokra megy
Ha minden nap elszednének tőlük egy kalasnyikovot meg egy teli tárat ugy, hogy nincs már utánpótlásuk, akkor lenne sok kicsi ami egy idő után sokra menne.
Az, hogy lenyulják az ingyen és korlátlanul regisztrálható twitter loginjaikat nem kicsi, hanem semmi. Regisztrálnak másik 5ezret aminek már nem allahakbar lesz a jelszava és kitolnak pár videót amin lefejeznek néhány Guy Fawkes maszkos figurát.
-
tatala77
tag
Válaszolt az Iszlám Állam az Anomymous felhívására:
[link]Nem jelentenek fenyegetést rájuk nézve, de a felhívásuk második része tele van technikai leírásokkal, hogyan tegyék biztonságosabbá a profiljukat
Kor kerék derék. Lali, a lila ló elalél.
-
Kékes525
félisten
válasz arnyekxxx #117 üzenetére
Terelsz. Mielőtt ilyeneket írsz olvasd el a többi hozzászólásomat is az adott témában, Mindig, mindent nem lehet egy hozzászólásban leírni. Persze ha olvasási nehézségeid vannak... Megkönnyítem, hozzászólásaim a témában: [link] Rögtön az első, erre koncentrálj: "sok kicsi sokra megy" Ha nem érted hogy ez mit jelent, akkor kérj segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz sztanozs #113 üzenetére
A hasonlatod jó
Az Anonymus olyan emberek összessége, akik valami közös cél érdekében teszik amit tesznek a virtuális térben. Valóban, hétköznapi értelemben véve nem elég szoros köztük a kapcsolat, hogy szervezetnek lehessen őket nevezni, de az internet mégis elég közel hozza -összehozza- őket. A "torrent szerver" ahogy fogalmazol itt a közös cél. Ha látják értelmét, szimpatizálnak a gondolattal akkor sokan beállnak mögé, ha nem akkor meg nem. A jelenlegi akciójuk szerintem elég sok embert megmozgatott.
Ami nem lekicsinylendő: a titkosszolgálatok egyik legnagyobb hibáját oldották meg egyik napról a másikra. Önmagába véve hiába profi egy állami szerv, ha már országokon kellene átnyúlni és információt áramoltatni.... Nos az nemzetbiztonsági érdekekbe, politikai ellenállásba stb ütközik/ütközhet aminek megoldása/feloldása egy hosszas folyamat, ha sikerül egyáltalán. Az Anonymous nem állít fel magának ilyen korlátokat, azonnali cselekvésre képes és cselekszik is a maga módján. Ennek hasznosságán persze lehet vitatkozni.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
sztanozs
veterán
Az Anon olyan mint egy torrent szerver - ha jó a cím sokan vannak mögötte, ha viszont valami szemét, akkor alig találsz seed-et
Én amúgy egyáltalán nem nevezném szervezetnek, inkább valami aktivitásnak - nincs mögötte szervezet csak akarat. Néha több, de legtöbbször inkább kevesebb. Szvsz a cikk nagyon jól fogja meg az Anon lényegét...
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
-
Turbolada II
őstag
válasz arnyekxxx #107 üzenetére
Azon én is csodálkoztam, hogy pl. Steyr AUG fegyverrel lövöldöztek a "felkelők". Pedig az nem egy olcsó fegyver.
-
arnyekxxx
veterán
válasz Turbolada II #105 üzenetére
nyilván, de amig olaj van addig pénz is van ha meg épp elfogyna a fegyver mert elzárták a bitcoint (aminek ugye pont az a lényege, hogy nem lehet megtenni) akkor valahol megint ottfelejt nekik egy kisebb hadseregnyit az usa
-
hemaka
nagyúr
Biztos jól besz*rtak a rongyfejűek a pubertás gyerekektől.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Turbolada II
őstag
válasz arnyekxxx #104 üzenetére
Minden fronton támadni kell, és ez a hátországra is érvényes. A pénzforrás elvágása is annyira fontos, mint a fegyverek begyűjtése. Ugye a háborúhoz három dolog kell.
-
Thrawn
félisten
válasz horvathkrisz #52 üzenetére
Te most grammarnazi vagy, vagy iszlámállam párti?
Jó ez így kisbetűvel, de a legjobb lenne ha annyira jelentéktelenné válnának, hogy a nevüket is elfelejthessük.A cikkhez: kicsit bántó volt olvasni, azt az érzetet keltette bennem, hogy az Anonymous nem jelent számottevő "erőt". Én inkább úgy gondolok erre a csoportra, mint egy decentralizált kvázi titkosszolgálatra, csak mindenféle szabályzás és korlátok nélkül. Egyébként is, ha bármit/bárkit találnak és ezzel elérik azt, hogy valódi titkosszolgálatok figyelmét is felkeltsék akik érdemben intézkedni tudnak, már az is nagy segítség lehet. Ez pedig szerintem minden, csak nem lebecsülendő.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Turbolada II
őstag
Ezzel még talán Grammar Nazi is egyet tudna érteni.
Egy háborút szerintem nem feltétlenül bombákkal, hanem a kommunikációs vonalak megsemmisítésével (valójában hírszerzéssel) kell kezdeni. Ha ez bombák nélkül is meg első körben, akkor spórultunk némi hadianyagot.
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
Ugyanez a technológia segít elterjeszteni, mennyire gáz az IS, mi van propagandájuk mögött.
(Bár ha erős nyugatellenesként azzal kell magad reklámozni, hogy nálunk is van Mars szelet meg iPhone, akkor talán leeshetne a tantusz egyeseknél...)"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
gabor7th
addikt
Azoknak amúgy nem lett igaza, akik azt hitték, hogy elég az információkat csak elérhetővé tenni és megosztani a többi néppel és akkor majd megszünnek a konfliktusok. Az új technológiák inkább az olyanokat segítik mint az ISIS terjeszteni a nézeteiket. Az internet lecsökkenti a távolságokat az egymással kibékíthetetlen álláspontokkal bírók között ezzel inkább gerjeszti, mint csillapítaná a konfrontációkat.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
polgi803
őstag
Mindenki azért fújol mert az a szemét anonymous illegális tevékenységgel operál meg csúnya hacker-ek...most érdekes módon szerintem igenis segítik a törvényes lépéseket azzal hogy megosszák az adatokat, helyzetüket a terroristáknak, ahol lehet lecsaphassanak a hatóságok, vagy katonai szervezetek...inkább ezt kellene látni...ha pl az ISIS kicsinálná a számládat vagy a gépedet, vagy azt amit franciába tettek,akkor is álszent módon ezt vallanád? Örülni kell minden segítségnek...még ha ellenséget is látsz bennük: "ellenségem ellensége a barátom"...de én viszont támogatom őket és a tevékenységüket...
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Mi ez a "felhergelős" duma? Az összes terrorista elmehet a pi**ába, ne hogy már azt nézd, hogy valamivel felhúzzuk Őket, vagy sem. A vallásukra hivatkozva ártatlan emberek százait ölik meg. Minden apró kis segítség az isis ellen segítség és mindenki tegyen meg minden azért, hogy eltűnjenek a föld felszínéről.
Most az, hogy az anonymous a neten próbálja Őket akadályozni, a katonák meg fizikailag, szerintem elég jó. Igazából végre valami összefogás kezd kialakulni a terrorizmus ellen, ez a fontos, nem az, hogy felhergeljük az isis-t, vagy sem..
-
gabor7th
addikt
Az arányok a potenciális rombolhatóságra vonatkoznak. Vajon amerikában lehet jobban rombolni kibertéren keresztül, vagy a "kalifátusban"? Szerintem amerikaiknál több a célpont. / Amúgy meg az Anonimus nem állandó részvevőkből áll, hanem meghírdetnek egy célt, célponttal és aki akar csatlakozzon. Valaki valamihez egyszer csatlakozik, valamikor nem.(A kérdés inkább az, hogy ki jelöli meg a célokat.)
-
gabor7th
addikt
válasz aprokaroka87 #79 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy az arányok "kicsit" az ISISnek kedveznek. / Nem a Bitcoinra van szüksége, hogy elérje amit akar.
-
Kékes525
félisten
Nem kell lebecsülni az ISIS-t, nagyon jelentős kiberaktivitása van, amit ez a cikk is bizonyít: Tényleg Bitcoinnal finanszírozzák az Iszlám Államot?. Fentebb már atike linkelte.
-
gabor7th
addikt
Húha vajon mit tud tenni egy Anonimus egy ókori viszonyokban levő "kalifátussal"? Biztos hatalmas csapás lesz... Van egy olyan érzésem, hogy inkább egy laptopos dzsihádos kicsit nagyobb kárt tud majd tenni a fejlett országokban, úgyhogy ezt a harcteret nem kéne erőltetni.
-
cami][us
senior tag
válasz Anonymusxx #12 üzenetére
Meg az illuminati és a chemtrail. A liberalizmusnak hála mehet a süketelés.
-
Béééla
őstag
>sok kicsi sokra megy
De amikor FB-fiókokkal, képekkel támasztották alá, hogy a küszöbön álló, könnyes szemű Ali Abdullah két héttel ezelőtt golyóálló mellényben, Ak-val és fekete zászlóval pózolt vidáman, az rossz biztosítékot vert ki és rögtön megfújta a riadót a gyűlöletbeszéd-kommandó.Valószínű ennyi idő alatt ennyire futotta. Lesz még később más is, nem elég megnyomni a hack.exét...
Bélabá
-
Turbolada II
őstag
Na ez egy korrekt hozzászólás volt! Ugyanezen analógiával az európai pártok sem különbek a deákné vásznánál.
starr: A szaúdiak monopolhelyzetbe akarnak kerülni, a versenytársak kivéreztetésével. Vagyis erre játszanak.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz Turbolada II #68 üzenetére
Bombáznak is rendesen már északon, hogy a törökökhöz ne jusson el. Ugyanis ők veszik meg.
Az oroszokat akarják gyengíteni a mesterségesen alacsony kőolajárakkal. (Az IS még olcsóbban adja)
Csak mostmár a szaudiak is kezdik megsínyleni. -
Kékes525
félisten
válasz Turbolada II #63 üzenetére
Megértelek!
Azt hiszed, hogy aki bírálja jobbnak nevezett oldalt az csak MSZP párti lehet?
Már többször megírtam, hogy Magyarországon nincs se igazi jobb, se igazi bal. Az MSZP annyira baloldali, mint a "jobboldal" jobboldali.[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
Pedig az oroszoknak nem érdeke az olcsó kőolaj.
Egyébként egy katonai támadásnál a telekommunikáció az első leküzdendő feladat.
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
Azoknál hadd legyen áram amíg ott tartózkodnak és egymással vannak elfoglalva, de Európába ne jöjjön egy se! Ha a biztonság ára az, hogy senkit nem engedünk be, hát legyen.
-
starr
őstag
Egyáltalán miért van még internet az iszlám államban, továbbmegyek miért van még egyáltalán áram?
-
Turbolada II
őstag
Oda inkább nem. Egyenes választ kérek. Szerinted mondjuk az mszp bal oldali értékeket képvisel? Elég egy igen-nem.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Turbolada II #61 üzenetére
"A politikai alapfogalmak csak díszek már régóta." Igen, ahogy te elképzeled. Gyere át a Politika topikban ott vitatkozzunk. Persze a helyedben meggondolnám, mert ott helyretennének, ha ilyeneket írnál.
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
Tényleg el is hiszed amit írsz? [link] Ez is példa a hagyományok iránti tiszteletre. A politikai alapfogalmak csak díszek már régóta. A Fidesz sem jobbos valójában, de ezt az egyik előttem szóló is leírta.
"A jobboldalt általában a fennálló politikai, társadalmi, erkölcsi rendhez való ragaszkodás és csak a lassú, szerves változások támogatása jellemzi. A hagyomány és a tekintély tiszteletéből indul ki, szemléletét a történeti vagy vallási alapon nyugvó társadalomfelfogás jellemzi. Sokszor hivatkozik érzelmekre, nem racionális vélekedésekre, gyakran nacionalista. A kultúrában a hagyományokat követi, a gazdaság területén az állam minimális szerepvállalását hirdeti. "
Szerinted ez jellemző a CDU politikájára?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Turbolada II #51 üzenetére
Megtörtént, Merkel teljes mértékben jobb oldali. Talán előbb átvehetnéd a politikai alapfogalmakat, mielőtt ilyeneket írsz.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Turbolada II #57 üzenetére
És ez hogy jön ide? Mivel mindenféle fura dolgot vélsz látni, segítek.
A kolléga leírta, hogy Magyarországot nem érdemes bántani az idegenellenességgel, mert hogy régen milyenek voltunk. Őt korrigáltam, hogy ami régen volt, nem oszt nem szoroz, hiszen ma Magyarország jelentős része idegenellenes.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Turbolada II
őstag
Nekem így is több "on" hozzászólásom volt. Ilyen hírnél is a kormánnyal jönni...
Nem az államok feladata lenne az IS propaganda blokkolása?
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Turbolada II #35 üzenetére
Nézd meg mire született a poszt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
dajkopali
addikt
válasz horvathkrisz #52 üzenetére
amint megnevezed azokat az államokat, amelyek elismerték az IS-t, megmondod, ki felelős az IS külkapcsolataiért, mely személy vagy testület gyakorolja a kizárólagos teljhatalmat az IS-ben, elmondod, hogy hívják azt a személyt vagy testületet, amelyik az ország költségvetését meghatározza - készséggel
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
horvathkrisz
addikt
válasz Turbolada II #46 üzenetére
... és Európának?
-
Turbolada II
őstag
Olvasd el a 47-es hozzászólásban szereplő linket és hasonlítsd össze mondjuk Merkel mama "jobbközép" politikájával.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Talán felejtsd el a lekicsinylő modort és válaszolj értelmesen, ha tudsz.
-
Turbolada II
őstag
Ha figyelmesen olvastál volna ,írtam hogy névleg tartoznak csak az adott oldalhoz.
-
MageRG
addikt
Ezek az igazi jobbosok olyanok gondolom, mint az igazi skótok.
Nézd meg ezt, és vesd össze azzal hogy "senkit sem hagyunk az út szélén", illetve a nálunk dívó etatizmussal.
Magyarországon gyak. nincs jobboldal, csak "nemzeti" oldal."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Turbolada II
őstag
-
dajkopali
addikt
válasz Turbolada II #44 üzenetére
itt a modern államról van szó - hogy lehetne modern állam egy terület, aminek még határai sincsenek?
-
Turbolada II
őstag
válasz dajkopali #43 üzenetére
Tudtommal Babilónia fennállásának idején nem volt ENSZ, sőt Nemzetek Szövetsége sem, de lehet hogy én tévedek. Egyébként ebben az esetben nem nemzetközi jogról van szó,hanem nyelvtanról.
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
Az Anonymus vajon az orosz gép miatt is indít megtorlást?
-
Turbolada II
őstag
válasz dajkopali #38 üzenetére
Jelenleg Palesztina is csak de facto állam sok helyen. Szóval csak a fejlett nyugaton írják palesztinaként.
[ Szerkesztve ]
-
dajkopali
addikt
válasz horvathkrisz #36 üzenetére
mivel nincs ilyen állam, nem nagybetű
-
félisten
Milyen kis lekezelő hangvételű írás.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
horvathkrisz
addikt
Iszlám Állam. Nagybetűvel. Ha ez a te véleményed lenne, akkor ezt tudtad volna, kedves cikkszerző.Fail, mindenesetre...
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
A nap viccét másodszor elsütni már unalmas.
Polllen: A mérlegelők nagyobb része is idegenellenes csak nem vállalják fel. Egyébként mi a bajod a többség akaratával? Elvileg demokráciában élünk és a többség akarata szent.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Turbolada II #26 üzenetére
Miért, szerinted ki az igazi jobbos (most nem a Jobbikra gondolok), ha az Unió jobb oldali kormányai nem azok?
-
Turbolada II
őstag
válasz aprokaroka87 #31 üzenetére
Ezért kell előre begyűjteni a "fegyvereket".
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Turbolada II #30 üzenetére
jó igen,de mivan akkor ha történetesen a merényleteket meg nem az iszlamisták kezdik el tervezgetni,ha végig gondoljuk köztük elég sok az elvetemült "ember"...ha robbantgatni,lövöldözni akarsz pl párizsban,az ilyen "emberek" lehet segítenek.
Azt máig sem tudjuk hogy pl a párizsi merényletet kik rendelték meg
lehetett az egy unatkozó idióta milliárdos,a francia ellenzék valamely csoportja,a CIA,az FSZB....bárki
és szerintem az ilyenek sosem derülnek ki. -
Turbolada II
őstag
válasz aprokaroka87 #29 üzenetére
Európában akkor (Londont leszámítva) miért nem robbantgattak az elmúlt 20 évben? Az etnikai konfliktusokat kivonhatjuk a képletből, mert nem egy komplett államszövetség (EU) ellen irányultak. Ez most nem lokális (IRA-ETA) terrorizmus, hanem már globális. Az elmúlt merényleteket miért nem szőke, kék szemű svéd lányok követték el?
A ruandai népirtás a képmutatás magasiskolája volt, de azért nem a fehérek a hibásak. Afrikában azért is van annyi polgárháború, mert még ők le vannak ragadva a törzsi villongásoknál.
Ha meg elítélsz minden terrorcselekményt, akkor egyetértesz velem abban, hogy véget kell vetni a brüsszeli és sok más terroristakeltető működésének.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Turbolada II #28 üzenetére
lehetek őszinte?
Nekem a politikusok mind egykutyák.
Persze tisztelet a nagyon kevés kisebbségnek!
De Ha nem az iszlamisták robbantgatnának,akkor mások...Azt sosem tudjuk hogy aki robbantgatni,lövöldözni akar,az milyen politikai nézetekett vall.
A terrorizmus egy globális probléma,és jórészt a politika inditsa el.
hmm...és a ruandai népírtás mi is volt?Pontosabban a nyugati világ hogy is kezelte az egész helyzetet?
Én minden olyan cselekményt elítélek amelyben civilek halnak meg.[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
válasz aprokaroka87 #27 üzenetére
Ez érdekes mert én nem hallottam még jobbisok által elkövetett merényletekről. Sőt az elmúlt jópár 30 évben a "szélsőjobbosok" hány merényletet is követtek el Európában? A gittegyletek (értsd egyes mecsetek közönsége) meg azért működhetnek, mert az impotens vezetés nem tesz ellenük semmit. Nem hallottam róla, hogy elmeroggyant imámokat lesitteltek volna, ellentétben a holokauszt tagadásával, amiért kb. keresztre feszítettek egyeseket.
Az orosz gép felrobbantása a világsajtóban szinte szót sem érdemelt, pedig több volt a halálos áldozat.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Turbolada II #26 üzenetére
hmm tehát a terrorizmus az libsi találmány?
Elmondom én mivan,a terrorizmust a szélsőséges nézeteket vallo pártok támogatják leginkább,kis hazánkban is van olyan párt amely annyira hirdeti a nagy "magyarságot" hogy még mindig trianonon lovagol...pontosan hogy ilyen "gitegyletek" a terrorizmus melegágyai.Csak a sok "okos" ezeket a dolgokat nem látja át
persze a nem szélsőséges pártok is támogatják... -
Turbolada II
őstag
"Másrészt Európa kormányainak döntő többségében nem a liberálisok, hanem jobb oldaliak vannak." Ez a nap vicce, maximum a nevükben azok. Ha igazi jobbosok lennének, Brüsszel nem lenne a terrorizmus és a libsi multikulti fertő székhelye.
-
hallador
addikt
A Kormányoknak ehhez nem sok köze van, az Európai ember az aki kicsit képmutató lett. Nem annyira képmutató, mint az Amerikai (USA), vagy az Izraeli. De azért nem egyszerű a helyzet. Nem a politikára kell fogni mindent. A Politika egy dolog, az megint másik dolog, hogy tőlünk nyugatabbra a rasszizmus sokkal jobban jelen micsoda véletlen valakik pont azt akarják bebizonyítani, hogy ez Magyarországon van jelen, nahát ha ez az "érdekes" társulás nem lenne, aki folyamatosan uszított az elmúlt 30 évben ma nagy eséllyel Magyarországon nem létezne a Kuruc, de nagy eséllyel a hülyíthető réteget megszólító jobbik sem. Aztán a második világháborúban a szövetségesek tudtak mindent bizonyított tény... (Witold Pilecki ), ugye ki is fogadott be x 100000 Lengyel embert (ugye ne mondjuk ki a tiltott szót, mert azonnal antiszemita leszek). Mert a nyugati társadalmak nem akartak egy ilyen embert sem befogadni, mert nem szeretik ma sem Őket.
De minden vasárnap meghallgathatjuk hogy a magyarok mennyire rasszisták....Akkor most ki a jobb oldali? Csak kérdezem? Akire folyamatosan hivatkozunk, vagy a Magyar emberek? Mert ugye az ellenmondásokról nem lehet soha hallani vasárnaponként az ATV-n...
Szerintem Gondolkozz el azon, hogy ez egy mocskos nagy képmutatás-e? Vagy nem az.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
atike
nagyúr
Egy kis érdekesség, hogy mi lehet még a bevételi forrás...
-
atike
nagyúr
Úgy legyen, hogy a fiókok megnevezése mellett érjenek el komolyabb "eredményeket" is... Kicsit pr szagú így az akció, de hát már ez is valami. Legyen folytatás...
-
Kékes525
félisten
Általánosítasz, természetesen ez így nem igaz, mint ahogy az ellenkezője sem. Ilyen alapon mondhatnám, hogy mindez az igaz keresztények és a jobb oldal miatt van, akik követik a Pápát (Ferenc pápa: Ne zárják be az ajtót a menekültek előtt!). A jobboldaliak többsége pedig keresztény. Másrészt Európa kormányainak döntő többségében nem a liberálisok, hanem jobb oldaliak vannak. Ez kettő tény nagyságrendekkel súlyosabb érv, mint amit te írtál. Gondolkozz el ezen.
-
hallador
addikt
Szerintem az ATV annyira Liberális mint a Rákosi rendszer volt, nem elég, hogy egy gyakorlatilag radikális szervezet a tulajdonosa, elég erősen megkérdőjelezhető a függetlensége, nem hogy nem Liberális, hanem egyenesen hangulatkeltő uszító média, aki éppen az aktuális kormányon lévő politikai elit számára biztosít fix 60 - 70000 szavazót, és nem hogy liberális lenne szakadár szervezet.
Félreértések elkerülése végett ugyan ez igaz a kuruc.info-ra, vagy a 444-re is, nem az a cél hogy szolgáltassanak, hanem az, hogy az emberekkel elhitessenek valamit, uszítsanak, az éppen aktuális politikai elit szájíze szerint, de mindezt úgy, hogy liberálisnak tűnjenek, holott a mai Magyarországon legalább annyi valódi liberális van, mint a tatároknál a középkorban, vagy a Rákosi rendszerben a "rendfenntartók".Ezek az igazi műliberális fotelnácik. Csak van aki ezt már átlátja, meg van aki ezt beveszi. Élen az egyenes beszéddel, ami inkább ferde beszéd inkább Szerintem.
Az előbb felsorol csapat, az ATV, kuruc, 444 egy szinten vannak, csak másik oldalon pontosan ugyanúgy uszítanak, csak az ATV, meg a 444 úgy csinálják, hogy ne vedd észre hogy Te vagy a hülye hanem már eleve úgy érzed, hogy neked kellene tenni valamit, csak egy példa, nem Te vagy az aniszemita, csak azok az emberek akik a Kárpát-Medencében élnek... Akkor ebbe benne vagy Te is vagy nem?
Szép banda mind a 3 az is biztos....
(#16) laleh
Csak nem Európában és nem negyedévente egy nagyobb, de volt, azért azt csak a múliberálisok nem látják, hogy a kettő között még összefüggés is lehet.
Én is nagyon sajnálom, ezeket az embereket, és képmutatónak gondolom azt, ahogyan viselkednek néhányan, de azért valljuk be a sok nagyon magyarázó közül melyik az aki csak úgy befogadna magához 1-2-3-4-5 menekültet? Mert szájkararésból van nagyon sok élen az ATV műbalhézásától kezdve a többi nagyszerűen megkomponált félrevezető félremagyarázó médiumig.[ Szerkesztve ]
-
titán
A bullshit itt is csúcsrajár. Van elég sok másik ostoba médium, itt nem szükséges.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Vesa
veterán
válasz Jeanne d'Arc #16 üzenetére
Volt persze, csakhogy az események, illetve az elkövetők számának növekedése a migrációval borítékolható!
Nem mindegy, hogy 2-3 évente találkozott a nyugati ember egy brutális terrorcselekménnyel, vagy oda jut, hogy napi szinten rettegnie kell, hogy mikor repítik a levegőbe...Tudod, a nagy számok törvénye alapján!A tudomány a valóság költészete!
-
addikt
Uhh. Sok köze van ehhez az egészhez. Migráció elott is volt terrorizmus, jo lenne ezt a két dolgot nem összekeverni.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
mikej95
aktív tag
Az eddig végrehajtott merényletek elkövetői közül csak 2-3 érkezett friss migránsnak álcázva. A többi az "csak 2. vagy 3. generációs bevándorló volt" (sic liberális média), na de kérdem én akkor engedjük meg (és engedjünk be) egy olyan embertömeget az országba akik 1-2 generációkon belül kitermelnek egy seregnyi segélyeken párhuzamos társadalomban élő, csettintésre radikalizálódó analfabétát?
Mert tőlünk nyugatra most érnek be a zseniális algériai és törökországi "kalandja" egyes országoknak.
[ Szerkesztve ]
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Anonymusxx
senior tag
Pont hogy nem...
Ne keverd a dolgokat, amúgy meg pont hogy a liberálisok miatt van a bevándorlás-probléma, illetve a terrorcselekmény..
Ha nem lennének az emberek ennyire toleránsak, és nem akarnának befogadni Európába több milliárd teljesen más világban élő embert, akkor nem lennének gondok..[ Szerkesztve ]
-
mikej95
aktív tag
Az Anonymous-nak volt egy kemény, állandó magja, de azokat meg elkaszálta az amerikai titkosszolgálat. Egyikük tett fel a nőjéről egy képet, csak a metaadatokba benne volt idő és a készítés helye is. Persze gondolkozás nélkül feldobta a társait.
Plusz a kvázi "eldobható" facebook, twitter, egyéb toborzó oldalait, kommunikációs csatornáit leszámítva egy középkorban megrekedt, oda visszakívánkozó csoportról van szó. Nincsen nagy IT jelenlétük. A nagy sebességű fémdarabok sokkal hatásosabbak ellenük.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Kékes525
félisten
Épp most van szó erről a témáról az ATV Egyenesbeszédében.
-
-
Kékes525
félisten
válasz BlackPriest #7 üzenetére
Voltak is. Emlékszek, 2006-ban ők voltak a liberalizmus bajnokai. Ami nem baj, csak a pálfordulás nem tetszik.
-
BlackPriest
őstag
addig nagy az ilyenek szája, amíg a cerka jó végén gondolják vagy remélik magukat. ha megfordul, ők lesznek a legnagyobb liberálisok...
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Kékes525
félisten
-
Feketelaszlo
senior tag
A dolog pikantériája, hogy az arab tavasz idején még azokat a kormány-ellenes felkelőket támogatták, akik mára eszkalálódtak az iszlám állam szintjéig. Persze ki lehet magyarázni, hogy nem pont úgy volt, meg politikailag bonyolult az összefüggés, de azért valahol ott lapul az ellentmondás a dolgok mélyén.
-
törölt tag
"egy alapvetően vonzó, szabadságszeretet sugárzó, ám végtelenül zavaros és széteső, paradox módon ideológianélküliséggel rendelkező ideológiát mutató, akciócentrikus halvány keret" - magyarul liberálisok
-
addikt
Ez esetben még a kis eredmény is sokat érhet, legalább a maguk tudásához mérten próbálnak valamit tenni.
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Kékes525
félisten
5500 Twitter-fiókot azért nem neveznék néhánynak. Másrészt sok kicsi sokra megy és lehet, hogy mozgalmat indít el a hasonló szervezeteknél. Mindenesetre én szurkolok nekik.
[ Szerkesztve ]
-
tatala77
tag
Szerintem pedig a legkisebb segítség is segítség a terrorizmus ellen, a törvényességi kereteken belül, persze.
Kor kerék derék. Lali, a lila ló elalél.
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 éve regisztráltam
- AliExpress tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Horgász topik
- További aktív témák...