Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz drotsztyuart #21 üzenetére
Hülyeség.
-
azbest
félisten
Milyen szép nyakkendők, bár ha élénk piros lenne, akkor elmennének nyugdíjas hitman hasonmásnak
-
Ezekiell
veterán
válasz drotsztyuart #21 üzenetére
Elég... egyszerű nézőpont Szerencsére azért különbek, még ha a tökéletestől messze is állnak.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
drotsztyuart
tag
Ja.
Az usakok se ismertek el hogy lehalgattak angelat, csak kiderult es aki raadasul meg szovetsegesuk is, de nem ismertek el.
Es ha emlekezetem nem csal a kiszivarogtato boriben van.Szal biden tata vagy barmelyik amcsi gyoker egy centivel nem kulonb butyinnal, vagy a kinai nagyfejueknel es csak paraszthajszal valasztja el oket kim jong un-tol.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Vicces egy hír
-
Ezekiell
veterán
válasz Elektrosokk #14 üzenetére
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Alteran-IT
őstag
Putyin vagy vigyorog az egészen mert nem gondolja komolyan és azért vág ilyen fejet, vagy Biden előtt járt nála orbán és azért vág ilyen kielégültnek tűnő fejet, még nem tudom eldönteni.
Viszont ez a hackeres dolog egy vicc amúgy, mert ha Amcsiban és Oroszban nem lenne annyi szar az állami szférában, akkor nem lenne annyi hacker, nem lett volna Snowden ügy és így tovább, szóval az hogy ilyen nyíltan felveszik azok ellen a harcot, akik kiteregethetik a szennyest, nem mást jelent, hogy komoly baj van náluk a kormányzatnál a háttérben, ezért én inkább nem reklámoztam volna ezt az "összefogást", de mindegy, látszik hogy két vénembernek mennyi esze van, ketten együtt nem tesznek ki egy egészet.
-
biscuit
aktív tag
válasz aprokaroka87 #12 üzenetére
Ezért írtam azt, hogy elcsépelt és unalomig ismételt hazugságok halmaza a nyilatkozatuk.
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
gekkoXT
senior tag
Ezt én úgy értettem, hogy együttműködnek a megfelelő oldal semleges célok eléréséhez szükséges technológia és tudás megosztásában.
-
Ezekiell
veterán
-
biscuit
aktív tag
"Az orosz kormány minden ilyen vádat tagadott és tagad."
Tudom elcsépelt, de MIÉRT VALLANÁ BE?!!?!?!?! Van aki még hisz ezekben a mesékben??
(ha elégszer mondják ki hangosan, maguk is elhiszik amit hazudnak)
[ Szerkesztve ]
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Elektrosokk #6 üzenetére
Szerintem hamarosan csatlakozik a bandához. :D
-
Elektrosokk
veterán
jaj ne, mi lesz kínával ?
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
törölt tag
válasz drotsztyuart #3 üzenetére
-
VIC20
őstag
A kép alapján milyen olvasott emberek...
-
gabor7th
addikt
Nem szeretik a konkurenciát...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Hobbbyt
őstag
Zseniális!
Hát ki ne szeretne saját maga ellen nyomozni?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest