Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
válasz cskamacska #3 üzenetére
A nagy fanoknak megéri lehet, nekem nem
nothing is true everything is permitted..
-
Cathulhu
addikt
En hal'istennek nem talalkoztam semmilyen buggal az AvP-ben. A kezdeti multiplayer csapnivalo volt, de a dedikalt serverek ota nicns vele gondom.
A BC2 viszont hemzseg a bugoktol, BC2-es tesztnel osszeszedtem az osszeset amivel talalkoztam, hat jo hosszu lista lett, es az a baj, hogy nem elszigetelt esetek, hanem baromi gyakoriak. Fogyogatnak, fogyogatnak de azert van meg boven.
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Narxis
nagyúr
Balance probléma nem 1 kategória az akadozó játékkal és a hibás Dx11-el.
Én is meg akartam venni mindkettőt, de rájöttem, hogy az AvP nem ér annyit számomra mint amennyiért kínálják...és itt most hozzácsaptam az árhoz a 4db pálya árát is.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Cathulhu
addikt
En se bantam meg, mert mindketto megvan, de teny hogy az AvP beta servereivel nem volt es nincs annyi szivas mint a BFC2 kiadasra szant valtozataival. Az a jatek meg mindig tele van hibakkal es kell meg vagy 4 patch mire a idegesito balancehibakat helyrerakjak. Eddig se volt maskepp, a DICE nem tanul.
Nade, hogy on legyek egy map packet penzert kiadni egy jatek halala (sikereseke hosszutavon, esetunkben kozepesen sikereseke mar rovidtavon is). Egy apado userbazist felosztani meg ki melyik palyaval jatszhat/ nem jatszhat dologgal az a legnagyobb hulyeseg. A sega most azt hiszi belenyult a tutiba, kicsit elszallt vele a lo es felek ezt mi, AvP rajongok szivjuk meg a legjobban. (igen a jatek nekem baromira bejott, ellenben a csapnivalo 2. resszel
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Narxis
nagyúr
Kellett hozzá 2 adag bugfix, hogy játszható legyen és elvileg Hétfőn jön a 3. nagyobb csomag javítás + a dedikált szerverek kikerülnek beta állapotból amivel szintén késtek. Egyáltalán nem bántam meg, hogy BF BC2-t vettem meg AvP helyett, illetve az is vicces, hogy 4 pályát adnak a játék árának feléért.
Nem baj, ez is a warez hibája, egyértelmű... :/
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
aram01
nagyúr
válasz cskamacska #3 üzenetére
ez szomorú
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
N3ST1C
tag
Sajnos amennyire vártam, annyira nagy csalódás volt a játék, nagyon rövidre sikeredet a single player
Az utólagos bővítést pedig nem igazán tartom jó ötletnek, bár kinek hogy -
iSonic
addikt
Nem rossz
-
bishoplogan
senior tag
válasz PowerBuldog #4 üzenetére
Ok, köszi.
javítottam. nem követem annyira az avp-t már. annyit meg végképp nem ér egy dlc hozzá. -
darkarthur
senior tag
Többet vártam ettől az egész játéktól!
Samsung S23 Ultra 5G
-
Arcképgyáros
nemrossz
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Janika!2
aktív tag
Én igazából Predalien kieget várnék de sajnos nem tudom lesz e egyáltalán...
A videóból a feliratokon kívül nem igazán vettem észre hogy új pálya lenne amit éppen mutatnak. -
Narxis
nagyúr
válasz PowerBuldog #4 üzenetére
Jaja, csodálkoztam is..aszittem már újabb pályákról van szó hirtelenjében....
-
PowerBuldog
veterán
bishoplogan: A Swarm Map Pack már rég letölthető a Steamről, 5.99€-ért. Megkésett egy picit a hír.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
cskamacska
addikt
Háát, végül is benne volt, a konzolos gyűjtői kiadások mellé adták őket bónuszként.
Egyébként tök poén, hogy az ember 2000 forintért kap 2 multi és 2 coop pályát egy egyébként is döglődő játékhoz. Nem értem szegáékat, ez nem MW2, hogy a vérpistikék akkor is megveszik a semmit érő 4k-s térképcsomagot, ha előtte megkorbácsolják őket..
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Zolás
addikt
Elég sokmindennek bele kellett volna férnie. Nem kicsit lett hiányosan kiadva szerintem.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Akos96
senior tag
Igazán belefért volna a játékba...
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest