- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
a_nagy_pok
csendes tag
Érdekes, amióta feltettem, a Windows sokkal lassabban indul el (konkrétan a bejelentkező képernyő és a "Windows-zene" között telik el kb 5-10 másodprec úgy hogy csak egér+háttérkép látszik) Talán minden indításkor elvégez egy spyware-keresést?
(Ettől függetlenül én is nagyon rendes dolognak tartom részükről, hogy ingyenesen elérhetővé tették, és hálás vagyok ezért) -
adalbert1
veterán
Szimpatikus kezdeményezés, gond nélkül küldték a kódot...
Arról tud vki. hogy win reinstall esetén fel lehet-e használni ugyanazt a kódot majd újra, ha még nem járt le az 1 év? -
-
Khaal
őstag
Köszi, ezt kipróbálom, bár elégedett vagyok az AVG ingyenes spyware irtójával is, de egy próbát megér.
Több ilyen promóciót a népnek -
Blaise
veterán
ha hazaérek kipróbálom
-
Finwe
őstag
Ez tetszik. Még jó, hogy rátaláltam a hírre, csak emlékezzek rá ha hazaérek.
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
zol2
tag
Vista-val nem kompatibilis...
-
Balinov
titán
bár idáig az ingyenes spyware megoldásokat preferáltam,biztos ki fogom próbálni.
Ingyenes akció egyébként a Handango.com-on is van, HappyFriday néven,minden prénteken egy mobil alkalmazás ingyenesen letölthető. Múlt pénteken pölö a 30$ értékü LCG Jukebox volt soron.csak lemardtam.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
doc
nagyúr
nagyon korrekt!
mostanában egyre több cég jön rá, hogy ha ingyen adnak valamit, az hosszú távon jövedelmezőbb lehet mint a kapzsi ms-féle hozzáállás
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok