- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
King Unique
titán
Nálam is a WU-ban csak az értesítés, illetve max. a letöltés van engedélyezve 7/8.1 alatt. A méregfog és társai el vannak távolítva (rejtve), így szerencsére nem is cseszeget.
A linkelt cikk kicsit user error is, mert pont a 8.1/10 nem akarja frissítés után egyből újraindítani a gépet, mint a 7-es. Az hülye módon dobálja a 10 perces ablakot... A Win10 ilyenkor feldobja az ütemezést egy későbbi időpontra, pl. éjjel 3:30. Persze ha valaki aztán sokáig nem indítja újra, akkor valóban előfordulhat ilyen. Bár azért egy normális és kulturáltabb OS előtte rákérdez...(#124) Dilikutya: azért az a regisztráció se olyan hű de bonyolult ám és nem is soklépcsős, ahogy nézegettem. Nálam múltkor 8.1 telepítése után már kapásból ezt dobta fel[link]. Illetve nem kell a felhasználókra fogni... pontosan tudja mindenki, hogy milyen ennek a pszichológiája. Ha egyre többször a user képébe tolja ugyanazt az értesítést, amit nem lehet egyből és végérvényesen ignorálni, akkor előbb-utóbb úgyis rá fognak kattintani. Pont ez benne az inkorrekt és ezért nehogy már (csak) a user hibája legyen...
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Nekem nem töltötte le a telepítőt magától, csak akkor, amikor én elindítottam a frissítést.
És még mindig van ilyen leírva:
- Mikor kapom meg az ingyenes frissítést?
- Ha regisztrált az ingyenes frissítésre, akkor az már úton van.Tehát regisztrálni kell hozzá. Ja hogy a sok sügér nyomkod összevissza olvasás nélkül?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nyunyu
félisten
A gond csak annyi, hogy hiaba tiltod le a 3035583-at, mivel azota legalabb 3 ujabb frissites jott ki, ami AUTOMATIKUSAN feltelepiti, akkor is, ha eppen le volt tiltva...
Ugyhogy minden egyes manualis frissites elott kezzel at kell nezni a felkinaltakat, es ami a Windows Updatehez nyul, azt azonnal tiltani.
Vagy inkabb kikapcsolod a rakba az egesz frissitosdit, es megvarod az augusztust.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4