Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz Nowhereman #43 üzenetére
Nem látsz te semmit, "vitából" meg nincs mit kihagyni, mert az sincsen. Idejöttél pampogni, ennyi
-
floatr
veterán
válasz Nowhereman #41 üzenetére
Nem tudom mit értesz 12.1 alatt. Én a 12.10-ről beszéltem, ami még nem végleges. Amúgy valóban nem kicsit önellentmondásos, amiről beszélsz, mert a compiz valóban egy felesleges terhelés a te szemszögedből egy xfce számára. Ha meg boldog e17 felhasználó vagy, akkor nem tudom miről beszélünk... Ja, szarozni jöttél, el is felejtettem.
-
floatr
veterán
válasz lionhearted #38 üzenetére
Ha megoldanivaló problémája lenne, akkor a megfelelő topicba irkálna... ifjunó vatájmín
-
floatr
veterán
válasz Nowhereman #36 üzenetére
Nem akarok jelen szálban nagyon belemenni, de csekély tapasztalatom (3-4 lapos, 2 netbook, 2 asztali gép) alapján kicsit nehezemre esik elhinni, hogy igazad lenne, amikor általánosságokban beszélsz.
Ha valóban érdekel, akkor ahogy eddig is gyakran volt rá példa, az LTS utáni release-t érdemes kipróbálni, mert gyakorlatilag optimalizálásra hegyezték ki. De szíved joga, hogy mit választasz; egyedül az lesz majd a probléma, hogy nem csupán a felhasználók közt népszerű, de a gyártókat is hamarabb lehet megnyerni egy bubi támogatására, mint pl egy gobolinuxhoz, és ez csak egyre éleződik. Ugyanis nem csupán adományok landolnak a canonical-nél ahhoz, hogy megfelelő háttérüzleteket kössenek.
-
floatr
veterán
válasz Nowhereman #33 üzenetére
Ezek már csak ilyen retket tudnak csinálni, hogy a te gépe(i)den semmi sem működik, ami tőlük származik. Gondolom a hibákkal kapcsolatos részleteket a fórumon kitárgyaltuk, és a jelentések el lettek küldve a LP-re... oh wait, te is csak szarozni jöttél egy olyan dolgot, amiért még az életben nem adtál sem pénzt, sem tudást.
-
floatr
veterán
válasz spirit007 #28 üzenetére
Szerinted nem innováció a unity?! Sok mindent lehet rá mondani, de ez az egyik legnagyobb ferdítés. Az egyik legkeményebb lépés a canonicaltól, amiért cserébe felvállalták a konfrontációt a harcore
win95gnome2 fanokkal is, mert újítási kényszer van az összes környezet fejlesztőcsapatánál.Akit ennyire bosszant, az nemhogy meg akarja oldani, de meg is oldja. Ha meg szarik rá, akkor nem is volt igazán fontos, csak divatfika az egész. A korlátozás meg kamu. Sehol nem korlátoznak, hogy más környezetet használj: KDE4, LXDE, XFCE, classic, de még a gnome3 is benne lesz a keretben. Egy korlátozás van, hogy nem használnak tovább gtk2-t, mert annak megszűnt a hivatalos támogatása.
Újonc alatt meg azokat értem, akik ebben a világba csöppennek újoncként. Én a magam részéről előre sajnálom ezeket az embereket, mert tele van ez a közösség egy rakat frusztrált emberrel, akik ebban élik ki a problémájukat
-
floatr
veterán
válasz spirit007 #21 üzenetére
Ez a "rengeteg embert tudok..." kezdetű rész már ne haragudj de indoknak/statisztikának/bárminek teljesen hasznavehetetlen. Amellett meg kéne nézni, hogy mik a canonical céljai, milyen közönséget céloz meg, nomeg az alternatívákat. De nem véletlenül mondtam azt, hogy vicc az, amikor valaki panaszkodik a környezetre, de nem tudja megoldani, mert akkor elvileg feltételezhető némi előzetes ismeret, de mégis képtelen megoldani ezt a végtelenül egyszerű problémát.
Aki meg újoncként csöppen bele a dologba, szvsz még örülhet is neki, hogy nem egy win95/3.1 felülettel versenyezni akaró eszköztárat lát. Elmúltak ezek az idők -- sajnos vagy sem... -
floatr
veterán
válasz attila9988 #17 üzenetére
És...? Használd azt, ezért sem fizettél, meg azért sem, még csak nem is kényszerít rá senki. Épp te nyomod orrba-szájba h mennyivel szárazabb és tisztább érzés már csak leírni is azt h "debian", hát akkor boldogítsad azt a tábort, nem kell még párszázezerszer elmondani, hogy a bubi egy fos, amit aztán arra finomítasz, ha rákérdeznek, hogy ez csak egy vélemény, mert neked nem tetszik valami benne.
-
floatr
veterán
Én inkább azt mondanám, hogy a hőzöngőket jobban hallani. Alapvetően egyébként nem is értem a felháborodásokat, mert a felület most is választható, akik meg ehhez a részéhez nem értenek, felhasználói tesztek alapján jobban is járnak a unity-vel Csak amiatt mondom ezt olyan magabiztosan, mert nemrég olvastam h a canonical nagy számban hívogatott be az utcáról embereket, hogy mondjanak véleményt, és azokra építve is menetelnek ebben az irányba. Az hogy a korábbi júzerek egy része elégedetlen, nem sokat ér akkor, amikor világhódító körútra készülnek jövőre
-
floatr
veterán
Erasmus: tudtommal nem létezik ilyen szerződés az amazon és a canonical közt. A fejlesztői blogok szerint még ~40 ilyen keresés fog landolni hamarosan, ami nem adware FUD témakör, hanem webapps integráció. Persze akik pénzéhes szemétládának szeretik látni Shuttleworth-öt, az most nagyon elemében lehet, mert mutogathat erre is, meg az adományozós ívre is.
(#5) CPT.Pirk van erre valami stat, vagy csak a distrowatch megint?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest