- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz reformed-hu #11 üzenetére
Pont meg akartam irni, hogy raszoltam a dologra, mert vagy egy oraja megjott nekem is, raadasul egesz jo kis minosegi fem termoszbogre. Azt hittem hogy ez csak valami repuajandek szinvonal, de abszolut nem.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
aktív tag
-
veterán
válasz RudiLicenc #6 üzenetére
az volt az utolsó előtti csepp, akkor ment az első és egyetlen reg-em a kukába, mert állítólag volt második accountom.
akiről meg tudom, hogy négy van, az azóta is vígan használja őket
akkor csináltam egy újat, az kapott harminc napos bant a kép miatt, és gondoltam, hogy most törlés mindenhonnan. telefon, gép, minden eszközről, gépről blacklist, fb container, telefonról letiltás.
igaz instám sose volt, messengert is csak azért használom mert még nincs elég ismerősöm signal-on. de talán idén ez is megváltozik.
PeachMan
Eközben a fb hq-nA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
aktív tag
És amikor 2019 júniusában tiltogattak le mindenkit?
Akkor teljesen ok nélkül kaptam úgy kitiltást, hogy restoreolnom kellett a telefonom, mert hiába telepítgettem újra magát az appot, kb. mintha hardware bant kapott volna.És a tiltás ráadásul tovább ment mindenre, tehát Facebook-Messenger-Instagram és az összes hozzájuk csatolt regisztrációm nagy része ment a levesbe.
Üdv!
-
veterán
pedig aztán a képem tényleg minden igényt kielégített (érted).
egyszerre van jelen minden, egy kurva szava nem lehetett volna senkinekA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ugyan, meg sem lepődök, hogy mik miatt tiltják az embert ma már. Meg milyen cenzúrák vannak.
Itt van pl. Lola nyuszi esete is: [link]
Mass Effect Miranda feneke: [link]
És ez most csak az elmúlt 2 dolog, amire emlékszem, de biztos van még ezer másik ilyen hülyeség.
Ja meg, hogy ilyen lefejezős videók meg igazi gyilkosságos videók mehetnek facen, de, ha kint van valakinek a bimbója, az már túl szexuális. Vicc.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
veterán
Egyáltalán a fb-ot nem kell használni.
Akkor hagytam ott a p.csába az egészet, amikor egy kép miatt 30 nap bant kaptam (másodszorra), és a covid szituációra hivatkozva nem lehet panasszal élni
Pedig eddig mindegyik esetben nekem volt igazam...
Szóval bevehetik tövig.
Erről a képről van szó amúgy:
[kép] "Baljós Árnyak"A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
kcsa
veterán
Facebook jóformán semmire sem lép, csak pár feltűnően gáz dologra. Privát üzenetes fenyegetésre még egy "így jártál öcsém" se jött, tisztán láthatóan kamu accountokra sem ugrik soha.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem kell hasznalni Facebook oldalakat. Remelhetoleg a cegek is leszoknak rola.
Amugy a legutobbi nyeremenyjatekbol megkapta mar valaki a nyeremenyet? En csak valami termosz/bogre -t nyertem, de meg sehol semmi, pedig mar egy hete leadtam az adataim. Persze nem egy ertekes dolog, ha nem jon meg az se zavar.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- SkyShowtime
- Farming Simulator 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest