Új hozzászólás Aktív témák
-
sese1
csendes tag
Az általad leírtat nem mondtam, nem is gondoltam. Azt te tetted hozzá VALÓTLANUL.
A jelenlegi elfajult kapitalista világot meg nem én fogom bemutatni senkinek, mert aki nem vak az láthatja vagy akár tapasztalja is bonyolultságát, eszközkészletét.Persze hogy vannak akik MS termékekket használnak. Nincs is vele gond. Jó termékek a maguk nemében. Sőt! "Fapados kiadás készül az Office 2010-ből" [link]. Ez még tetszik is. Nem amiatt hogy ingyenes, mert semmi sincs ingyen. Hanem lehetőséget ad az előző században már mindennapos tevékenység elvégzésére, jutányosan. Olyan funkciókkal amit a legtöbb ember használ.
Maga a cikkben szereplő 2 levél, illetve a benne szereplő pontok sem tökéletesen vagy szándékosan csúsztatva vannak megfogalmazva. De lehet hogy én fordítottam félre. Ezért tényleg lehet boncolni, és joggal kritizálni.
VIszont ha a levelek célszemélyeit veszem figyelembe akkor elég információ tartalommal bír. Annyira tájékoztató jellegű mint amennyire a jelen kor más tájékoztatói.
Bár sztem ez az oldal tartlama kamu, vagy tényleg szándékos lejáratás.Tisztelettel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest