- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz juliabrilke #20 üzenetére
Csíkozva adnák a tejport az unokáknak, üvegasztalon.
-
rt06
veterán
válasz juliabrilke #20 üzenetére
agyonvernenek a banyatannkal, ha nem adod at a helyet a buszon
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
juliabrilke
veterán
Elég agresszív és idegbeteg tud lenni pár nénike. Mi lenne, ha még egy kis GTA4-et is játszanának mellé?
-
Lomha 8V
addikt
Hát nem tudom, én eddig sem gondoltam az időseket retardáltnak. Sokan közülük maguknak köszönhetik a leépülést. Aki nem savanyodik be a TV elé, vannak unokái és érdeklődő típus, az megmarad szellemileg élénknek. Kivéve persze ha beteg, de az más téma. Általában városi időseknél látom a leépülést, a falusiak elég aktívak szoktak lenni.
-
zone
őstag
Nem mindenki szereti a játékokat.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
ng0ofy
KORREKTOR
Az már-már szinte bizonyított, hogy aki jó 3D-s játékokban, az jobban tájékozódik és fejlesztik pl. az fps-ek ezt a képességet, reakcióidőt, döntési képességet. Időseknek olyan kell, amiben a memória fejlődik, de szerintem ha a játék lényege nem maga a fejlesztés, hanem tényleg a játék és közben fejlődünk is, az az igazi és élvezhető (:
-
Z10N
veterán
"A San Franciscó-i Egyetem kutatói SZERINT tévhit az, hogy az ember idős korban már nem képes tanulni, vagy bizonyos szellemi tevékenységek hatékonyságát javítani."
Amugy tamogatom a jelenlegi idos korosztaly ilyen iranyu "kepzeseit".
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Buster17
addikt
Úgy is azt terveztem, hogy nyugdíjas koromban csak kockulni fogok az unokákkal és szétalázom a bf20 ban meg a cod600 ban őket :-D
-
Mire elmagyaráznám papámnak, hogy mit kell csinálni, addig nekem hány agysejtem halna meg?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
drkbl
őstag
Lehet akciózni 3D meg lövöldözés nélkül is.
-
Dealer95
őstag
"A San Franciscó-i Egyetem kutatói tévhit az, hogy az ember "
Nem inkább: "kutatói szerint tévhit"? -
törölt tag
Elkepzelem a 70 eves komuves nagyapamat amint holnaptol Farmozni fog a Facebookon!
Az istallo tuti jarolapokkal es csempevel lesz kicsicsazva. -
szilard28
aktív tag
hát tényleg meglepő, hogy a gondolkodás és agymunka időskorban is hasznosabb, mint passzívan nézni a tv-t vagy drágabolgárurat hallgatni.
-
Lewzke
őstag
gondolom nem pásziánszozni kell ezalatt az idő alatt, egy pörgősebb játék kell hozzá, ami segít megőrizni a reakcióidőt is ... najó azért nem COD-ra gondoltam mert az agyrém, de egy BF3-at vagy valami autós játékot bátran tolhatnak + valami logikai játék pl. Portal 2., a lényeg az, hogy közbe valami képi tevékenységet is folytasson (felépíti a fejében a térképet, taktikázik stb.). sok idős sofőrt ismerek akik jó pár évet letagadhatnak szellemi értelemben, a mindennapi vezetés is jó agytorna
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
egyszer szegény anyámat ültettem le a need for speed elé, hát életemben nem röhögtem annyit
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Megvan az indok, minden nap játszanom kell, hogy idős koromra is friss maradjon az agyam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
tigipuf
senior tag
Basszus ,újra építek egy gémergépet!!!!
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Pyzoo
aktív tag
Remélem az unokámmal fogom tolni a Battlefield 12-őt.
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gumi és felni topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...