- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Elemental #46 üzenetére
"Hsz-edből az derül ki, hogy nem kellet gépet rendelned, és ezen okból kifolyólag nem is vagy jól informálódva."
MCGaiwer folyamatosan az ordog ugyvedjet jatssza az osszes online penztargepes topikban, szoval akar jol informalt is lehetne.
(#47) MCGaiwer "nyilván a bürokráciában könnyebben veszi az akadályokat, de ha az altcash tcom gépekkel nem lenne semmi gond, nem lenne mibe belekötni... "
1. Mitol "nyilvan"?
2. Honnan latszik az, hogy a Mobil Adat cuccaival valoban nincs problema, nem csak a NAV mondja ezt?
3. Honnan latszik az, hogy az AC cuccaival valoban problema van, nem csak a NAV mondja ezt (a harom fuggetlen szakerto velemenyevel ellentetben)?[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
nyilván a bürokráciában könnyebben veszi az akadályokat, de ha az altcash tcom gépekkel nem lenne semmi gond, nem lenne mibe belekötni... Attól hogy vmi frissen alakult, még nem jelenti hogy az utcáról hívja be a józsit, hogy ugyan már tervezzen meg programozzon neki egy AEE blokkot...
-
Elemental
addikt
Hsz-edből az derül ki, hogy nem kellet gépet rendelned, és ezen okból kifolyólag nem is vagy jól informálódva.
Ez nem rosszhiszeműség. Ez tény.
Nem véletlenül blokkolják a samsung gépeket. Azt gondolták, hogy majd az emberek nagy része a cimborái által alapított cégen keresztül fognak rendelni szutyok gépeket, de akik rég óta a szakmában vannak, azok tudják, h mi a jó gép.
Ha nincs samsung, akkor lehet körbenézni, hogy mi az alternatíva. Hát az nincs, de valami venni kell.Mellesleg haverom 5 gépet rendelt. 270-est, de ha ennek visszavonták az engedélyét, akkor azoknek sem lesz meg a határidőig. A hírek után azt mondta, hogy a legjobb megoldást választja. Hazamegy, annyit iszik, amennyit csak tud, majd ha holnap kijózanodik, akkor átgondolja, h mi legyen.
-
-
Zola007
veterán
Én is iszonyatosan fel tudok háborodni azon amit manapság művelnek.
Abszolút nem politizálok, csak eljárok szavazni mert magyar vagyok, de ez a rosszmájúság már rekordokat döntöget.
Ezek alapján engem szerintem már lassan nem is tudom minek minősítenek, mert narancssárga a suzukink .- amit használtan vettünk és egyébként sem érdekelt a színe - és fogtam már meg azonos kilincset fideszes képviselővel[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
"azért beszarás, hogy már idáig le lehet süllyedni a rosszhiszeműséggel."
Ha van barmi mas magyarazatod, akkor szivesen fogadom, viszont annak a magyarazatnak hihetoen meg kellene magyaraznia, hogy miert van az, hogy komoly szakmai multtal rendelkezo cegekbe (az Alt-Cash es a Telekom) folyamatosan, ismetlodo jelleggel es barmifele lathato konkretumot nelkulozve belekot az adohatosag, mig egy frissen alakult garazsceg (a Mobil Adat Kft) rendkivuli konnyedseggel vesz minden burokratikus akadalyt.
Feszult erdeklodessel varom a magyarazatodat vagy a mea culpat.
-
tothl
addikt
válasz
Intelligencs #31 üzenetére
Kb. bevinném a gépet a navba és addig verném az illetékesek fejéhez amíg mozognak. És ezt tanácsolnám a többi károsultnak is. Durva, hogy ebben az országban tényleg MINDENT meg lehet tenni a jónéppel.
-
BlackPriest
őstag
hogy én mennyire örülök annak, hogy alkalmazott vagyok és így csak 120 lett a pulzusom ettől, nem pedig a gép előtt haltam meg...részvétem azoknak, akinek megint szopni kell :S
-
Mindenhonnan látványosan pénz lehúzásra/zsebre megy az egész TAO/PAKS 2/Trafik/Szlovák cukor NAV/Közgép/Pénztárgép csak a rendes és becsületes nép/vállalkozó ne járjon jól.
Bírkák vagyunk mind és most a farkasok irányítanak
Normálisan élni se hagyják az embert,már ez is nagy kérés.Ha a választásokokon nem lesz más eredmény,akkor vagy sok ember keresett sokat a 4 év alatt vagy hülye a népLépni kell,hogy most lelépni vagy előre lépni az majd eldől tavasszal.
-
MCGaiwer
addikt
az a cég szállít, aminek az egyik tulajdonosa a NAV informatikai elnökhelyettesével együtt sportrepül.
azért beszarás, hogy már idáig le lehet süllyedni a rosszhiszeműséggel. 3 kézfogáson keresztül én is ismerem Orbán Viktort, akkor most ne is pályázzak mert rámfogják hogy hosszú a nyelvem?
-
dabadab
titán
válasz
#06658560 #26 üzenetére
"A két visszavont engedélyű gép történetesen nem ugyan az fizikai valójában?"
De. Igazabol gyakorlatilag az van, hogy vannak a Samsung gepei (a ket Cash cegtol) meg vannak egy lengyel gyarto gepei (az ezermillio masik cegtol) illetve feltunt egy magyar gep (a Komondor is), de fogalmam sincs, hogy az mennyire komoly dolog.
-
A hozzászólások tényleg viccesek, persze egyben szomorúak is:
"Hogy rohadjon meg az összes unortodox dilettáns szarházi !!! Ebből most így tuti csőd lesz, bukjuk az előleget, bukjuk az 50.000-es támogatást ... És mi a garancia arra, hogy ha veszünk egy új gépet, akkor ez a semmirekellő MKEH nem vonja vissza annak is az engedélyét 1-2 hét múlva? Vagy mi a garancia arra, hogy holnap nem büntet meg a Nemzeti ÁVH, mert még nem rendeltük meg az új gépet, hiszen este 8-kor kiadták a közleményt, hogy vegyük meg."
"Nem csinálná popón valaki azt az embert , aki először engedélyez utána meg gondol egyet és egy firkantással gerincbe tör mindent...okoz ezzel a mozdulattal megint több száz embernek álmatlan éjszakákat ?!"
"Az online pénztárgépek közül garantálom, hogy az egyetlen gép az NR-300 amit a lehető legtüzetesebben, és legkitartóbban vizsgált az MKEH, ugyanis találniuk KELLETT valamit, hogy elgáncsolhassák. Hiába erőlködtek, nem találtak.
Garantálom azt is, ha egy mutyiközeli forgalmazó egy varrógépet vitt volna be engedélyezésre online pénztárgép gyanánt, gond nélkül megkapta volna az engedélyt. Lásd a gombamód szaporodó pártközeli gépek egyik napról a másikra kiadott engedélyeit.Vegyük észre a lényeget. Nem szól másról a történet,
1. az AC / Japán Cash nem tartozik a mutyikormány érdekeltségi körébe - így az érékesítésből nem lehet bevételük
2. a T mint szolgáltató szintén nem az érdekeltségi körükbe tartozik - az adatkommunikációs díjakból sem zsebelhetnek be semmit.Több mint 80e megrendelés valljuk be igen nagy szelet ebből a tortából, amit nagyon meg akarnak kaparintani. Ez a lényeg."
"Most beszéltem a NAV-al..."sajnos nem tudok jó hírt mondani " kaptam a választ a kérdésemre .Kérdeztem most akkor mi is van? Mi lesz a befizetett összeggel? NAV: háááát ha nem fizetik vissza mehetek polgári pereskedni,DE!!!!! vegyem fel a kapcsolatot már MOST egy másik forgalmazóval....tehát vegyek magyarán még 1 gépet!!!! KI a f.....k van erre pénze?!!! Ki az a címeres állat aki megadta az engedélyt majd visszavonta.Esküszöm ha itt lenne előttem letépném a kezét és beleszúrnám a hátába....én NEM FOGOK még 1 gépet venni.Ha jön az ellenőr annak is letépem a kezét és akárhány ellenőr jön azoknak is!!!! Nyugodtan felvehetnek a közveszélyes álltok sorába,de ezzel már tényleg betelt a pohár nálam.Mint sokan írták mi a garancia ha most veszek 1 ilyen fost ,nem vonják vissza annak is az engedélyét?"
"Hiba csúszott a gépezetbe. Véletlenül versenyhelyzetet teremtettek. Most aztán megy a kapkodás. Mondják meg, hogy melyik a nemzeti pénztárgép oszt' akkor azt rendelünk."
-
2014 van és itt tartunk, hihetetlen
-
Stauffenberg
nagyúr
[kínjában röhögő szmájlival teli sorminta]
-
dabadab
titán
"eredetileg nem arról volt szó, hogy az AEE-t egyetlen helyről tudja megvenni az összes gyártó, akik a SIMmel történő egybeépítés után helyezik el a készülékekben???"
Nem, több is van belőle, mert több cég is nyert az adatszolgáltatói pályázaton.
Namármost, történetesen az a helyzet, hogy a piacot vivő Samsung gépekbe (amiknek most megvonták az engedélyét, meg amiket egészen eddig folyamatosan szivattak) pont nem az az AEE került, amit az a cég szállít, aminek az egyik tulajdonosa a NAV informatikai elnökhelyettesével együtt sportrepül. -
Az még csak hagyján. De ezek után ha nekem van már két darab ilyen csodapénztárgépem (szerencsére más gyártótól, bár először ilyet akartam én is, ami a hírben van...), már megkaptam a 2x 50000 Ft-ot is, de mondjuk fél év múlva kiderül, hogy ez sem felel meg valaminek és visszavonják az engedélyét?
Az is mulatságos mondjuk, hogy adták ezt az 50 rugót (ami persze bele volt kalkulálva a gép árába, mert pont annyival volt drágább, mintha nincs az 50 rugós támogatás...
), de a régi gépet nem lehet ám csak úgy kidobni, hanem szakszerűen kell leselejtezni, fekete dobozt kiszerelni stb. amit nem csinálnak ám ingyen, és éppen fedezte is ez a jó kis "támogatás".
-
Elemental
addikt
Sebaj, van jó kis komondor, amit megvehetünk. Nem kell nekünk a szar kóreai. Meg nem kell nekünk az a 30k előleg, amit befizettünk, ha csődbe megy az alt cash. Meg az 50k támogatás sem kell.
Köszönjük, és a jó édes k anyátokat![ Szerkesztve ]
-
Töketlenkedés lvl 99! Nem kéne ezen a ponton leállítani és újrakezdeni az egészet?
Illetve megkeresni a lebonyolításért felelős arcokat a megfelelő hivatalokban... Bár ez csak vágyálom. -
Agostino
addikt
>japán Cash Company
>1089 Budapest, Orczy tér 4/Cwat
[ Szerkesztve ]
-
-
Wyll
őstag
válasz
BlueAthlon #12 üzenetére
Nem tisztem bárkit is védeni. Csak elmondom.
A hazai gyártóval készítettek egy riportot, és mesélte a pasi, hogy egyrészt tényleg egy relatíve meglehetősen intelligens (és bonyolult) kütyüről van szó ami kb a jelenlegi legmodernebb Európában. Másrészt hogy az a nagyságrend amire itthon szükség van, az a taiwaniaknak gyakorlatilag "kismiska", nem éri meg nekik külön fejleszteni. Viszont a magyar cég meg pont erre készült és december végéig erre a projektre koncentrálta a teljes fejlesztőbázisát.
Magyarul nekem úgy jött le hogy ügyesek és agilisek voltak.
Persze lehet hogy ez szúrja valakinek a szemét.
És persze az is lehet, hogy volt némi hátszelük is, de ezt sokkal inkább elnézném én is, mint azt ahogy megy az egész ország elrablása... -
Csorosz
aktív tag
válasz
BlueAthlon #12 üzenetére
Itt a pont.
Ez a menetrend.
Minden területen.
Ezért maffia ez a rendszer.
A 20-as évek amerikája kicsiben.
Ott is lesitteltek mindenkit idővel.
Csak addig mi lesz velünk istenem...
Húzni kell innen a péróba. -
dajkopali
addikt
válasz
BlueAthlon #12 üzenetére
erről eszembe jutott, hogy kihagytam a hírből, hogy a GVH is eljárást indított az Alt Cash ellen - pótoltam -
BlueAthlon
senior tag
Sokkalta egyszerűbb dolog van a háttérben :
Ki akarják véreztetni az ezen a piacon idehaza évek óta monopolhelyzetben lévő Alt-Cash-t ( gondolom hogy megvegyék maguknak, aztán majd pár rendelettel visszaállítva a korábbi állapotot saját maguk felfuttassák újra ) és most már az igen átlátszó módszerektől sem riadnak vissza.
Semmi olyan nincs abban a csóri gépben, amit koreai barátaink két sz@rás között meg nem oldanának...
[ Szerkesztve ]
-
Zotya84
őstag
Már nem azért, de eredetileg nem arról volt szó, hogy az AEE-t egyetlen helyről tudja megvenni az összes gyártó, akik a SIMmel történő egybeépítés után helyezik el a készülékekben???
Úgy látszik, hogy még mindig túl sokan bíznak abban, hogy normálisan használható gépet tudnak venni, ezért jól ki kell velük b@szni...
Más: Ha holnap bejön egy NAVos, hogy belekössön a pénztárgéprendelésembe -mivelhogy mostantól az enyém is érvénytelen-, garantálom, hogy zsákban viszik el...
Egyéb: Akkor ezek után lehet perelni a független szakértőket, akik miatt most sz@r van a palacsintában?
[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
Made In Hungary
akik ilyen pénztárgépeket üzemeltetnek vagy ilyen gépekre szóló megrendeléssel rendelkeznek, gondoskodniuk kell egy másik, engedéllyel rendelkező pénztárgép megvásárlásáról.
Én a helyükben összeírást rendeznék egy fórumon / már akik kifizették,megvették / és közösen olyan pert indítanék....
Biztos szétb@szna az ideg ha 1 hónapja használnék egy pénztárgépet és most vegyek a sok idióta miatt egy másikat -
Syl
nagyúr
Nohát, még mindig van lejjebb?
-
GeryFlash
veterán
Amikor azt hiszed, hogy nincs lejjebb....
-
Narxis
nagyúr
Én ezt már nem hiszem el. Itt valami harc van a háttérben...
-
KEndre
HÁZIGAZDA
A Magyar Királyi Posta is a koreai gépekre adta le megrendeléseit. Akkor most ez hogy is van?
"a beépített AEE funkcionális és biztonsági hiányosságai miatt"
A szívatás nem a Telekom ellen megy? A telefonszolgáltatásból is kipöckölték őket, a Voda került a helyükre.Valami bűzlik Dániában.
[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
Ez mar kezd szappanopera lenni nem igaz hogy miket muvelnek meg ezek az allatok komolyan nemiszerv kivan veluk nem eleg hogy perkalni kell 200 ezret egy ilyen szaros gepert meg havonta a 3 ezret most meg kitalalnak mindenfele szart hogy szivasak azokat akik mar megvettek oket ,csak gratulalni lehet
-
gghrtz
őstag
Ezt a szopatást! Mi ez ha nem az, hogy a kisvallalkozoknak vegleg elvegyek a kedvet a vallalkozastol?
Új hozzászólás Aktív témák
it Mivel az egyik gép a piacvezető legnagyobb számban megrendelt eszköze, az új helyzetben kényszerpályára kerülnek a támogatásra igényt tartó vállalkozások is.
● ne OFF-olj!
● ne politizálj (még ha nehéz is)!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- Ukrajnai háború
- PlayStation 4
- Elektromos autók - motorok
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest