Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
"Húzni kell innen a péróba."
Ezért nem lesz itt semmilyen sittelés...
Az okosabbja elmenekül innen, a sznobja homokba dugja a fejét, a hülyéket meg ott vezetik meg ahol akarják.Egyébként teljesen igazad van, én is csak ezt tudom támogatni, mert alapjaiban véve olyan radikális változások kellenének ahhoz, hogy élhető országot kapjunk, ami soha a büdös életbe nem fog itt (fentiek miatt) bekövetkezni.
Mindössze 2 éve dolgozok, de már most annyira tele van a tököm, hogy ezt már egyszerűen nem lehet bírni. 1 éve munka mellett is folyamatosan bújom a szakkönyveket, 2014-ben megtanulok angolul beszélni is, aztán 3-4 év tapasztalattal bye-bye.
Egy kezemen meg tudom én is számolni meddig maradok még ebben a tetves országban...
Új hozzászólás Aktív témák
it Mivel az egyik gép a piacvezető legnagyobb számban megrendelt eszköze, az új helyzetben kényszerpályára kerülnek a támogatásra igényt tartó vállalkozások is.
● ne OFF-olj!
● ne politizálj (még ha nehéz is)!
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest