Új hozzászólás Aktív témák
-
A hozzászólások tényleg viccesek, persze egyben szomorúak is:
"Hogy rohadjon meg az összes unortodox dilettáns szarházi !!! Ebből most így tuti csőd lesz, bukjuk az előleget, bukjuk az 50.000-es támogatást ... És mi a garancia arra, hogy ha veszünk egy új gépet, akkor ez a semmirekellő MKEH nem vonja vissza annak is az engedélyét 1-2 hét múlva? Vagy mi a garancia arra, hogy holnap nem büntet meg a Nemzeti ÁVH, mert még nem rendeltük meg az új gépet, hiszen este 8-kor kiadták a közleményt, hogy vegyük meg."
"Nem csinálná popón valaki azt az embert , aki először engedélyez utána meg gondol egyet és egy firkantással gerincbe tör mindent...okoz ezzel a mozdulattal megint több száz embernek álmatlan éjszakákat ?!"
"Az online pénztárgépek közül garantálom, hogy az egyetlen gép az NR-300 amit a lehető legtüzetesebben, és legkitartóbban vizsgált az MKEH, ugyanis találniuk KELLETT valamit, hogy elgáncsolhassák. Hiába erőlködtek, nem találtak.
Garantálom azt is, ha egy mutyiközeli forgalmazó egy varrógépet vitt volna be engedélyezésre online pénztárgép gyanánt, gond nélkül megkapta volna az engedélyt. Lásd a gombamód szaporodó pártközeli gépek egyik napról a másikra kiadott engedélyeit.Vegyük észre a lényeget. Nem szól másról a történet,
1. az AC / Japán Cash nem tartozik a mutyikormány érdekeltségi körébe - így az érékesítésből nem lehet bevételük
2. a T mint szolgáltató szintén nem az érdekeltségi körükbe tartozik - az adatkommunikációs díjakból sem zsebelhetnek be semmit.Több mint 80e megrendelés valljuk be igen nagy szelet ebből a tortából, amit nagyon meg akarnak kaparintani. Ez a lényeg."
"Most beszéltem a NAV-al..."sajnos nem tudok jó hírt mondani " kaptam a választ a kérdésemre .Kérdeztem most akkor mi is van? Mi lesz a befizetett összeggel? NAV: háááát ha nem fizetik vissza mehetek polgári pereskedni,DE!!!!! vegyem fel a kapcsolatot már MOST egy másik forgalmazóval....tehát vegyek magyarán még 1 gépet!!!! KI a f.....k van erre pénze?!!! Ki az a címeres állat aki megadta az engedélyt majd visszavonta.Esküszöm ha itt lenne előttem letépném a kezét és beleszúrnám a hátába....én NEM FOGOK még 1 gépet venni.Ha jön az ellenőr annak is letépem a kezét és akárhány ellenőr jön azoknak is!!!! Nyugodtan felvehetnek a közveszélyes álltok sorába,de ezzel már tényleg betelt a pohár nálam.Mint sokan írták mi a garancia ha most veszek 1 ilyen fost ,nem vonják vissza annak is az engedélyét?"
"Hiba csúszott a gépezetbe. Véletlenül versenyhelyzetet teremtettek. Most aztán megy a kapkodás. Mondják meg, hogy melyik a nemzeti pénztárgép oszt' akkor azt rendelünk."
Új hozzászólás Aktív témák
it Mivel az egyik gép a piacvezető legnagyobb számban megrendelt eszköze, az új helyzetben kényszerpályára kerülnek a támogatásra igényt tartó vállalkozások is.
● ne OFF-olj!
● ne politizálj (még ha nehéz is)!
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest