Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Hát, ezek szerint nem. A duplázást gondolom nem merték megjátszani, mert az iPad-ban bár jól működik és rohadt jól néz ki, de azért a jelenlegi technológia határait feszegeti erősen (fogyasztás, melegedés) Itt inkább biztosra mentek, és inkább a kompatibilitásra és az akku üzemidőre szavaztak. Most erre futotta...
-
ZooLee
senior tag
Pedig rohadt egyszerű: Így jár a legkisebb fájdalommal a váltás. Ez eddig megírt programok minden további nélkül futnak addig is, amíg a fejlesztő hozzá nem nyúl. Azért mikor több százezer alkalmazásról van szók, akkor nagoyn nehezen lehet hozzányúlni a felbontáshoz. (Ugyanezért lett az iPad felbontás megduplázva, mert ott is az alkalmazások minden további nélkül működnek addig is, amíg natív felbontásra át nem írják.
-
ZooLee
senior tag
Telefonokhoz kötelező, apple persze pénzért árulja a kötelezőt...
Na mondjuk ezt én sem értem, akkor most kötelező vagy sem? Ha igen, akkor miért nem b@szta meg őket az EU? (Vagy miért nem tiltotta be?)
kiskaktusz #385: Nem. telefonokról volt szó, nem tabokról. De akkor már ne legyünk kispáyások, a notebookokat is vegyük ide, meg a ~10 féle töltőt.. elvégre mind3 mobil eszköz
Muszáj mindig trollkodni? Egy Androidos telefon és tablet közötti különbség nem egészen ugyanaz, mint egy tablet és egy notebook közötti.
Egyébként meg nem értem, az Applenek a qrvaanyját, hogy egyedi, saját csatlakozót használ a termékein belül, de a Samunál meg hogy két közeli terméknél külön csatlakozó van, az rendben van? Vagy ők adnak adaptert?
Z.
-
stranger28
addikt
válasz kiskaktusz #381 üzenetére
+1
-
-
ZooLee
senior tag
válasz kiskaktusz #381 üzenetére
Akkor ehhez hozzáveszed a Samut is a Galaxy Tab-ok miatt? Ráadásul mintha az Androidhoz kötelező lenne a microUSB használata.
-
kiskaktusz
addikt
Mindent leszarnak.. Nem tegnap óta kötelező a microUSB.. Ők ilyen kívülállók, a habeastie prémium termékeikkel, és telibefossák sajnos a szabványokat. Én az EU helyében úgy büntetném őket, ahogy vannak..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Youri
veterán
válasz kiskaktusz #379 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy emellett EU irányelv is, amely kötelező jellegű
RTX ON
-
kiskaktusz
addikt
-
-
atike
nagyúr
"Konkurens" oldalon jelent meg ez a kis írás, de elgondolkodtató....
Furcsa volt a tegnapi bejelentés: a „forradalmi” bejelentéseiről elhíresült Apple nem mondhatni, hogy bejelentett bármi igazán fontos, igazán új dolgot. Persze, ott van a füles, ami a tesztek szerint jó; hacsak például az ember nem használja zajos környezetben, vagy rendelkezik egy jobb fejhallgatóval.
Az új iPod Touch is szép lépés volt, de ez is csak evolúciós séta volt. Az új iPhone pedig – bárki bármennyire szeretné tagadni – jelenleg hardverileg és szoftverileg is a felzárkózó osztályban teng. Navigáció a térképhez? Twitter és Facebook integráció? Végre nagyobb kijelző? 4G? Panoráma-fotó? Fényképkészítés videózás alatt? 720p HD frontkamera? Böngészőfülek megosztása mobil és asztali gép közt? Sporteredmények Siri-től? Még az egykor zengetett felbontás megnyújtása (1136x640-re) is egy kicsit kevésnek tűnik a mai 720p-s csúcs-androidok körül, a többit pedig már láttuk, egyeseket ezek közül nagyon is rég.
-
Pikkolo^^
addikt
Még mindig jókat nevetek ezeken :-)
-
total90
veterán
Mondjuk az buli lenne ha beperelnék az almát és megint a Samu szopna
Meg lehet a szívassuk egymást dolognak majd lesz egy 3. nevetője... pl. HTC, visszajön a Nokia, ilyesmi
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Turbomann
tag
Igen is iphonnak jővője van. ellenben samunak csak multja.
Aki érdeklődik iphone fejlődésére kíváncsi az katt: ide -
Turbomann
tag
Tényleg miben jobb a samu, ha mindent mástól lopott? Ezt én nem értem.
-
törölt tag
-
szab.tam
nagyúr
-
efem
tag
válasz szab.tam #352 üzenetére
szerintem mi is sokat tanulunk a szabadalmakrol, es azok mikentjerol hala az apple-nak
apple vs almapalinka emlitese pont annyira relevans szerintem mint apple vs a.pl ; azon kivul hogy mindkettonek alma a logoja, semmi kozos pontjuk/teruletuk nincs. lehet csak az apple jogaszai unatkoznak, aztan mindenkit akinek az alma szerepel a nevukben/logojukban birosag ele hurcoljak
termeszetesen (remelem?) nem kell komolyan venni az apple vs almapalinkat.
127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
-
Z_A_P
addikt
Na, lesz per vagy nem lesz per?
Uj alma telefon kijott. LTE van benne.
Samsung hallgat.OK
-
PPatrik
aktív tag
Sejthető volt.
Na de az tetszeni fog, ha Amerikában meg Euban betiltják Samsungék, Kínában meg a kínai másolat gyártói ! -
szab.tam
nagyúr
apple vs almapálinka.
ez nagyon viccesen hangzik, csak semmi értelme.lássuk konkrétan egy analóg példán keresztül.
én feltaláltam a fogyasztóra merőleges hőcsőelrendezést. így ugye lényegesen több hőcsövet lehet beépíteni, ráadásul nem kell 90 fokban metörni, hogy fölfelé álljanak.
levédése drága. meg értelmetlen, mert ha valaki gyártani akarja, akkor 0.05mm-rel arrébb teszi a csöveket, vagy bedönit 1 fokkal, és cseszhetem a szabadalmam.viszont. ha ő egy kiterjedt módon bejegyezteti, engem nem gátolhat meg ilyenek készítésében, mert ugye a bejegyeztetés előtt már nyilvánosan publikáltam.
igaz, a mostani apple samu perben ebből adódott a megítésébeli illetékesség probléma az esküdteknél.
tehát érjük az almapálinkás poént, csak éppen totál értelmetlen.
mert ugye ahhoz az kéne, hogy senki nem publikált volna az alampálinkáról.igaz, erről a szabadalmi bejegyzés előtti publikálós dologról én sem tudtam idáig, amíg nem jött ez a per a hülye esküdtekkel...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
atti_2010
nagyúr
a kovetkezo mi lesz, almapalinkat se fozhetek a nagy Apple engedelye nelkul?
Persze főzhetsz de csak körtének vagy baracknak lehet nevezni almának semmi kép, és a kofákat is mind beperelik akik alma alakú termést mernek árulni a piacon, mindenki át kell faragja más gyümölcs alakjára.Remélem a többi nagy cég sz@rráperli őket.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
efem
tag
agymosott okoskodas helyett nezd a tenyeket: IOS mint rendszer es Iphone mint brand mar akkor letezett mikor iphone meg a rajzasztalon se.
Akkor is kaptak egy szep pert a nyakukba es "megegyeztek"
Termeszetesen a piac tobbi resztvevoje - az apple-el ellentetben - nem eszetlen pereskedesre-kitiltasra jatszik, inkabb megegyezesre.ezen azert azota is rohogok a kovetkezo mi lesz, almapalinkat se fozhetek a nagy Apple engedelye nelkul?
-
efem
tag
ha mar ki kitol es mit lopott: az iphone es az IOS mint nev mindketto a cisco-tol lopott
-
Panthera
őstag
Már vártam! Amúgy nem vagyok elkötelezettje egyik márkának sem, de drukkolok.
-
xakta
tag
Igen , nem erről kéne szólnia az egésznek. Attól eltekintve , hogy ki melyik márkát szereti vagy nem . Az egymástól lopkodás és utána a pereskedés , majd az ellenper (me' nehogymá') kicsit elszomorító és undorító. De sajnos ilyen a világ. Mindenesetre ezzel nem lehet vásárlókat szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz szab.tam #322 üzenetére
Nálam konkrétan csak még jobban elásta magát az apple, ergó sokat nem nyertek vele. :] A samsungot pedig mindig is ócska márkának tartottam, és ez a megítélés nem javul azáltal, hogy (ennek ellenére }:] ) elözönlik a világot. Ugyanaz a túl nagyra nőtt multigenyó..
[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
Steve Jobs megteremti az Apple-t mások cégek innovációiból. Ez így helyes és ő is elismerte, a könyvében le is van írva, mindent másoltak!
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
félisten
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Plazmacucci #339 üzenetére
Yonderboi, sztárolt "zenész". Szerintem elég gyenge a srác :-)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #339 üzenetére
Reméltem hogy csak poénbol raktad be ezt a fenti idezetet.
Pikkolo^^: itthon kevesen ismerik, én '98-tól követem a munkásságát. Amugy jo zenét csinál, egyedi és nem tucatdj.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #336 üzenetére
Csak nehogy valaki letépje az orcádat.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
félisten
-
szab.tam
nagyúr
az apple és samu fanoknak egyet üzenek:
sírjatok 1 kicsit, vegyétek fel, és a 3g hálózaton küldjétek el yonderboi-nak...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
kb.
az emberek nem bírják átlátni a dolgokat, és a helyükön kezelni.
agyilag igen sötét világban élünk. ez van.pont úgy, amikor egy sorozatszereplőt megtámadnak az utcán, mert azonosítják a "szemét" karakterrel, amit játszik....
mert hogy itt mi van. (gyk-k kedvéért analóg példa):
a szerző és a forgatókönyvíró megalkotja a 2 rafkós karaktert: miklós vs zsolt.
a nagytudású néző meg okosan eldönti, melyik a g*i, és a másiknak drukkol...namost ez sokszáz hsz-on kerszetül megy, és közben apró lapátokkal, de az ő váraikat építitek...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ez az iphone5 mitől olyan nagy durranás?
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
vazzz
őstag
LOL. Ez egy szappanopera.
-
szab.tam
nagyúr
ööö. igen...
de minden kalkulációt és részletet én sem ismerhetek...
azért ki kell várni a végét, mi is lesz ténylegesen letiltva annyira, (jogerősen, sokadfokos fellebbezések után), hogy ténylegesen és véglegesen vissza is vonják...[ Szerkesztve ]
-
Vigilante
őstag
Haha apple, úgy látom vissza nyalt a fagyi mi!?
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
szab.tam
nagyúr
nem tudom volt-e. (és ha igen, hányszor...)
nem lehet, hogy az egész egy totál kamu, amit a fél világ beszop? a háttérben letárgyalták a műbalhét. a a perköltségek, ügyédi díjak töredéke annak, amit a sztoriból adódó állandó médiaszereplés, cikkek hoznak, mint ki nem fizetett reklámköltség.
még azzal is nekik teszünk szívességet, hogy róluk bohockodunk az itteni topicokban...igazán azzal lehetne büntetni őket, ha 1 hír, 1 cikk, 1 topicolás nem jelenne meg a témában. de ezt tudjuk mindnyájan, lehetetlen.
ez egy ilyen szakma. azzal, hogy ők ketten vannak a köztudatban, elnyomják a többi gyártót.
nem csodálkoznék, ha lenne valami nagyon komoly és sunyi háttéralku.
a szép az lenne, ha egy illyen kibukna, és mindkettőt jól megbüntetnék 5-5 milliárd eu-ra.
és akkor kapkodhatnák a levegőt....[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
Ja az applet nem utaljak a szamszung perek miatt? Ne rohogtess mar... Ennel az oreganyam is okosabbat mondott volna...
Huzzak is le, megerdemlik, amennyi szart az apple osszehozott a tobbi gyartonak, en sman kitiltanam. Apple a pofatlansag netovabja pont mint stivdzsobsz, aki a mozgaskorlatozottaknak fenntartott helyen parkolt a rendszamtabla nelkuli kocsijaval. Amilyen volt a fonok olyan a vallalt is...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
dudika10
veterán
Mindenkinek, aki azt kérdezi, hogy miért tapsol bárki is, és miért kívánja bárki is azt, hogy az apple kapjon egy szép kis büntetést:
Személy szerint, azzal a kevés józan paraszti eszemmel ami megadatott, úgy látom, hogy az apple jelenleg rossz hatással van a piacra és a piaci versenyre.
A készülékek kitiltása, kézenfekvő, évek óta használt dolgok (technológiák, formák, bármi) szabadalmaztatása és az összes hasonló tevékenységük káros nekem, egyszerű felhasználónak, hiszen a választási lehetőségeim nyirbálják.
Ezek mellett nem tetszik, hogy más tollával ékeskednek és még perelgetnek is boldog-boldogtalant-zöldségboltot, úgyhogy úgy gondolom, hogy kijár nekik a büntetés.
Nem kívánom a bukásukat, aki akar, hagy vehessen iphonet továbbra is, de amit a Samsungnak kívántak, azt nyugodtan megkaphatják.Egyébként elsőosztályú műsor a pereskedés, tehát mégiscsak tettek valami jót a világért.
A "mi lett volna ha az apple nincs" meg annyira hülye érv, hogy fizikai fájdalmat okoz, de mégis mindig előkerül.
Mi lett volna, ha Mátyás király elfoglalja európát, és tökönrúgja Steve Jobs ük-ük-ük-ük-üknagyapját, aki így nem házasodik meg, és Steve Jobs sem születhet meg? Szerintem becsapódott volna egy meteor ebben az esetben.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Pikkolo^^
addikt
Csak így tovább Samsung.
-
törölt tag
szovjet Oroszországban a fagyi nyal téged. és most tovább megyek
a mi univerzumunkban mi nyaljuk a fagyit és szovjet Oroszországban a fagyi nyal téged.
na már most a párhuzamos univerzumban is a fagyi nyal téged, és akkor a párhuzamos univerzum-béli szovjet Oroszországban nyaljuk mi a fagyit.[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
Most megy a handras-nál.
-
-
shishadealer
csendes tag
az ügyvédek jól járnak
A pénz csak papír és annyit ér mint a levegő. A világot forgató erő.
-
domerator
veterán
Holnaptól már okosabbak leszünk a kérdésben...
...de meglepődnék, ha az Apple team nem készült volna fel egy ennyire egyértelmű és várható Samsung akcióra.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
shishadealer
csendes tag
hozom a popcornt
A pénz csak papír és annyit ér mint a levegő. A világot forgató erő.
-
válasz Remus389 #303 üzenetére
A bulgár és a bolgár egy és ugyanaz.
Az ő klipjéből először ezt láttam:
http://www.youtube.com/watch?v=rbUq1pBsv9MNekem a kedvenc bolgár énekesem az Andrea Pld. ez egy jó száma:
[ Szerkesztve ]
-
boeing
őstag
Megy a csata rendesen,oda vissza.
-
HaZsolt
őstag
. Meg sem jelent még.
-
arnyekxxx
veterán
válasz Mr.Csizmás #299 üzenetére
Már nincs, láttam a dokumentumfilmet amiben lejöttek, de szerencsére a demokrácija lenyomta őket
-
Na végre, már nagyon hiányzott.
(#296) Fontos?
Képes voltál berakni egy képet a bulgár énekesről? (Azis)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest