Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbomann
tag
válasz dudika10 #485 üzenetére
Szerintem szerinted is helyt álló amit irt áll? Nézzük a kapacitivi eszközt! Ugyan nem ok találtak fel, de pénzt öltek bele. Ott a szépen megírt op rendszer? Szerinted ezt is loptak? Meg sugom a droid is lopot ahogy a microfos is. Nyomika meg megérdemli a sorsát ha ezt hagyta ezt, igaz mi magyarok is meg szívük ezt. Ha gusztustalan amit csinál akkor alap lap gyártók is ugyan azt csinálja. Nem utolsó sorban Amiga os Ben ha lehuzod a fejlecet két különböző felbontásban van úgy hogy nem váltott át. Én cod4 ezek 1920x1080 és deskoptra váltok az is 1920x akkor át vált. Szóval Microsoft volt jobb vagy csak jobban üzletelt?
-
Turbomann
tag
válasz dudika10 #485 üzenetére
Szerintem szerinted is helyt álló amit irt áll? Nézzük a kapacitivi eszközt! Ugyan nem ok találtak fel, de pénzt öltek bele. Ott a szépen megírt op rendszer? Szerinted ezt is loptak? Meg sugom a droid is lopot ahogy a microfos is. Nyomika meg megérdemli a sorsát ha ezt hagyta ezt, igaz mi magyarok is meg szívük ezt. Ha gusztustalan amit csinál akkor alap lap gyártók is ugyan azt csinálja. Nem utolsó sorban Amiga os Ben ha lehuzod a fejlecet két különböző felbontásban van úgy hogy nem váltott át. Én cod4 ezek 1920x1080 és deskoptra váltok az is 1920x akkor át vált. Szóval Microsoft volt jobb vagy csak jobban üzletelt?
-
-
Turbomann
tag
Látom n em érted. Itt csak a veszekedni akkaró adminok nyitották ezt a topikot sok fan meg ugrik. Úda sorolod magad ahova szeretnéd magad. Én nem vagyok iphone bolond, de azért picivel jobban tetszik ez nekem. Nem rohanok ki amcsiba, hogy itthon mutogassam. Sőt 3 év múlva fogom eladni ezt a telefonomat is.
MYSCIP: Azért viszintesre netegyetek.
[ Szerkesztve ]
-
Turbomann
tag
válasz kiskaktusz #466 üzenetére
Hát akkor le vontam a tanulságot ennyit értek TIK. Szeretitek a meggyet.
[ Szerkesztve ]
-
Turbomann
tag
válasz kiskaktusz #464 üzenetére
Szeretnék érdeklődni, hogy a zandroid miért jó?.
-
Turbomann
tag
Nézük meg a bada rendszerüket? 2 éves és nem mutatta azt fel, mint apple.
Dudika10: Ez demagóg szöveg milenne ha. Az köztudott, hogy lopott az alma és tolvaj banda. A nyomia negyedévente dobott ki egy ránc felvarott vackot nép éjjenzett nekik. Apple ezt használta ki. Ott volt a lehetőségük samunak is, de az üzlet politikájuk egyenlő volt nyomiéval. Igaz utána kapcsoltak, de ezt is a googlénak köszönheti, nomeg a sok cég össze fogásának. Apple egyedül volt képes ezt meg csinálni és nem szám háborúzik, mint a samuka. Ha érted a oprendszer fogalmat, akkor droid még gyerek cipőben rohangál. Az meg hogy ki mit használ annak senkinek semmi köze sincs. Viszont ez a topic reklám trollkodnak.
[ Szerkesztve ]
-
Turbomann
tag
Kérem szépen ez a hír arra volt jó, hogy android emberkék köpködésbe kezdjenek. ha problémád van írj Apple nak, de én is sorolhatnánk problémát a másik félről.
-
Turbomann
tag
Igen is iphonnak jővője van. ellenben samunak csak multja.
Aki érdeklődik iphone fejlődésére kíváncsi az katt: ide -
Turbomann
tag
Tényleg miben jobb a samu, ha mindent mástól lopott? Ezt én nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Path of Exile 2
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Max
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest