Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfeca
csendes tag
Az ASVA kapja be!
-
wwenigma
Jómunkásember
Végre. Csak azt remélem, hogy nem egy konkurens smsweb hosting "cégnek" fekudt le a vpop meg az asva. Bukjon aki pénzért warezol....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fizetős letöltés jogtiszta helyről normális árban, az lenne a megoldás. Mikor az egyszer-kétszer megnézhető film annyiba kerül, mint a mozijegy, az lehúzás. A szerző/kiadó felé fizetett jogdíjon túl, csak minimális költség esik egy filmre, a többi a forgalmazó haszna, legalábbis szvsz. Árak és feltételek
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Morden24
nagyúr
Mondom bármekkora nyilvánosság előtt, és nekem is ADSL-em van, speciel sorozatokat szoktam is leszedni, HD-ben (igaz, mást meg egyáltalán nem).
Könyörgöm, ott kell maradni, és sokáig seedelni, ha már valaki ingyér' szedi, akkor legalább a "közösségért" tegyen valamit. Ha meg ez sem megy, akkor menjen boltba. Ha már az anyagiakra vonatkoztatva nem működik az "addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér" elv, akkor a sávszélre azért lehetne. De elhiszem, hogy egyes ingyenélőknek az ingyenélés sem elég ingyenes.
Warezért pénzt kérni egy dolog, igen durva hányinger, de érte pénzt adni, na az a tuti. A véleményem meg nem változott, az ilyen fizetőswarezos cuccok szerintem gusztustalanok. Menjenek dolgozni, ne más munkáját árulják pénzért kreténeknek.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
anulu
félisten
"Ha előtte azért az összes fizetőswarez-komát lemondatják, az nem lenne haszontalan"
ezt mondd pls nagy nyilvanossag elott, ahol a nyilvanossagot ADSL-esek jelentik. 8 MBit melle adnak 512 kbit feltoltest. koszi. ahol egy kicsit is adnak a minosegre, ott az arany igenis szamit. rovidtavon ki lehet szamolni, hogy 1-2 sorozat (akar csak par resz) lehuzasa utan mennyit kell szenvedni, h ne vagjak ki az ember, mert mondjuk 0,02 koruli az aranya...
a fizetos warezzel en sem ertek teljesen egyet, de a torrent nem mindenkinek jarhato ut
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
hemaka
nagyúr
válasz Major Major #10 üzenetére
Az nem számít, mivel a trackert üzemeltető szervereket is lefoglalját, hátha mégis csak találnak rajta valamit. Addig sem a gazdájánál van a gép(hátha addig a tracker sem üzemel)... Aztán meg szépen nyújtják az ügyet, mint a rétestésztát
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Keem1
veterán
válasz Major Major #10 üzenetére
"de egy hub, tracker nem csinál semmi törvénybe ütközőt, tehát ez a lépés megintcsak erősen bűzlik"
Fejétől bűzlik a hal
-
törölt tag
honnantól is bűzlik az it újságírás...
itt: az index.hu híradása szerint
ott: Az Asva.info információi szerint
[link]
van még benne oda-vissza csatolás, független hírügynökség mti is.[ Szerkesztve ]
-
Major Major
senior tag
a keddi ellenőrzésen a portsms.dataserv.hu nevű gépet foglalták le, amely feltehetően torrentmegosztással, illetve DC-hubok üzemeltetésével foglalkozott
akkor miért is foglalták le? jó lenne ha nem tolná a kedves It Café is a fudot torrent és DC ügyben.
ha elvisznek egy smswarez szervert, hallelujah
de egy hub, tracker nem csinál semmi törvénybe ütközőt, tehát ez a lépés megintcsak erősen bűzlik -
Morden24
nagyúr
Az ASVA (meg a többi hasonló nép) monnyon le!
Ha előtte azért az összes fizetőswarez-komát lemondatják, az nem lenne haszontalan
több ember mondaná azt hogy ezért az összegért hajlandó vagyok megvenni, és ezáltal a szerző/készítő/kiadó/stb jobban profitálna.
Bár tökre egyetértek veled bizonyos szinten, az illúzió az, hogy az embereket érdekli, kinek is fizetnek. Egy minimális kisebbségen kívül (akiknek egy része ráadásul csak takarózik ezzel a dumával) úgy szarnak rá, hogy ihaj.
Sectumsempra - For Enemies
-
Khan13
senior tag
Az ASVA (meg a többi hasonló nép) monnyon le! Menjenek el keressenek valami tisztességes munkát! Pl. üzemeltessenek warez szervert vagy valami... na jó nem, de építsenek webáruházakat, meg mögé valami jó rendszert, és lehessen olcsón megszerezni ami kell, úgy, hogy előtte legyen mód kipróbálni/meghallgatni/filmbe belenézni mondjuk tudomisén 10 percet, aztán blokkoljon le az állomány, és csak megvétel után lehessen tovább használni. Árak pl: Vista Ultimate OEM 20k Ft, új DVD filmek darabja 800Ft, zene albumonként 800Ft, ha nem kell az egész, csak számok, akkor nem tom, 100Ft stbstb.
Tudom hogy álomvilágban élek... Amúgy biztos vagyok benne, hogy ha megszűnnének ezek a köztiszteletben álló szervek, és létrejönne ez a fajta rendszer (léteznek ilyesmik ha jól tudom), akkor több ember mondaná azt hogy ezért az összegért hajlandó vagyok megvenni, és ezáltal a szerző/készítő/kiadó/stb jobban profitálna. -
Winner_hun
titán
Hajrá-hajrá
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
WonderCSabo
félisten
Azt szeretem ezekben a hírekben, hogy olyan sok információt tartalmaznak (tudom ez most a hírforrás hibája) Egyébként a válság-időszakban eléggé fellendült a fizetőswarez-piac.
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Azok a droidok is már nem tudnak maguknak elég cigi meg kávé árust találni .Inkább elménének dolgozni máshová ja ott nem jár egyböll a 13 havi zseton +egyebek.
-
hemaka
nagyúr
Inkább menjenek shoppingolni, mert itt a Mikulás és a Karácsony a nyakunkon.
Vagy ezt még megkapják a mostani 10-i fizetéssel?!crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Kobe
veterán
lóf**t keményít, csak év végi hajrá van és féltik a következő évi költségvetést
-
Narxis
nagyúr
Nocsak, az ASVA bekeményített. Úgy látszik vége a fizetős warez virágzásának.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest