- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Ebben teljesen igazad van!
k-adi
És hát valljuk be, neked is. Pedig lehetne gondozni a Killzone szériát, csak gondolom a Horizon jobb számokat produkál. Nekem is tetszenek a Sony címek, lehet ezért is nem sikerült tovább látnom az orromnál Bár ha egy destruction allstars-ra el tudták szórni a pénzt, akkor nem értem egy fasza FPS vagy egyéb más zsáner fejlesztésére miért sajnálják. Persze rizikósabb ebbe pénzt fektetni, mint COD exkluzívitásért tejelni.
De példát lehetne venne a Nintendo esetéről a Spatoonnal, mondjuk.[ Szerkesztve ]
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
k-adi
nagyúr
Pedig egyértelmű a visszamutogatás. Fosnak, mert nincs saját cod-juk... pedig lehetne csak kreatívabbnak kéne lenni. Erre értettem.
Az, hogy cserébe sok TPS cinematic action-journey játékuk van sajnos most itt nem kompenzál - bár én imádom azt a stílust is (TLOU, Uncharted, stb.)
-
Wesder
félisten
Nem kell mindennek Hollywood-i minőségűnek lennie, hogy jó játék legyen. Nem a m budget határozza meg a minőséget, pedig sokan azt hiszik, mikor azt látják hogy "AAA".
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
senior tag
Ebben mondjuk van igazság, valóban lehetnének bátrabbak más műfajokkal. De amíg minőségi, szórakoztató címekkel jönnek, addig nem bánom. Ahogy írtad, hiába a diverzitás, ha nem társul hozzá minőség.
Legjobb még mindig a Nintendo hozzáállása. Nem álltak be a számháborúba, egyedi art style-okat alkalmaznak, és a játékaik elsődleges funkciója még mindig a szórakoztatás.
-
Wesder
félisten
Attól hogy mást a sztori, meg a grafika, még egyfajta TPS sztorijátékok maradnak. Hol egy FPS, RTS, rendes RPG? Arcade autós játék esetleg? Kalandjátékok? Co-op sandbox játékok?
Az egy dolog hogy az MS játékok nem a legmagasabb minőséget képviselik, de legalább diverz. A nintendo is a saját IP-ket rotálja csak, de azt legalább nem csak egyféleképpen.Szerk.
Igazából nem is kreatív gond van a Sonynál, csak ezt a cinematic TPS játékgyártást nem akarják elengedni, mert most mindenki erre húzza a fütyköst, és biztos pénz nekik.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
senior tag
Most az a baj, hogy többségében 3rd person akció/kaland játékokat csinálnak/adnak ki? Mert hirtelen erre asszociáltam a csúcsra járatott formula olvasatán. Szerintem azért elég jól meg lehet különböztetni őket, mind történet, mind art design szempontjából. Legyen szórakoztató a játékmenet, a többi lényegtelen szerintem (bár egy jó sztori meg egy érdekes világ elég nagy piros pont tud lenni).
A Nintendo is a saját franchise-aiból és formuláiból él, és messze ők csinálják a legszórakoztatóbb játékokat hármójuk közül. Szvsz
-
Wesder
félisten
Azért megy a mutogatás a Sony-ra, mert azt a formulát nyomják orrba-szájba, amit a TLOU-val kitaláltak.
A Microsoft meg se vette volna az ABK-t, ha azok nem próbálnának meg a problémáik elől egy felvásárlásba menekülni.
A Google/Amazon/Meta/Tencent?/MS ötös közül akiket megkerestek, egyéttelműen a Microsoft a legjobb választás.
-
senior tag
Nem értem a visszamutogatást a Sony felé. Meglátásom szerint a kreatív fölény pont, hogy náluk van (a Nintendo után persze). A Microsoft ezt próbálja kompenzálni az anyagi lehetőségeivel, hálistennek inkább kevesebb, mint több sikerrel.
AxBattler
Nem érdeke, ahogy az M$-nek sem lenne, ha nem a saját platformjuk lenne a PC. Meg gondolom nekik a portolás is egyszerűbb emiatt, tekintve, hogy a boxokon egy módosított Windows fut.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Khm Nintendo khm…
Amúgy én a Sony-nak adok igazat. A Microsoft tanuljon meg kreatív lenni játék fejlesztés terén, ne a monetáris helyzetével éljen vissza. Plusz mindig jön érvként, hogy “de hát az M$ mindig kiadja szinte összes címet egyből PC-re is” ami logikus, mert az is az ő platformjuk főleg. Gyanítom, ha a Linux lenne az első számú oprendszer PC gaming terén, már nem lennének ilyen nagylelkűekThe Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
törölt tag
Szerintem a játék történelem egyik legidiótább húzása lesz, ebből a pénzből 4-5 top IP-t és mellé studiókat lehetne nyitni, amiből esélyesen legalább 1-2 jobb mint bármelyik CoD játék vagy akár az összes együtt.
Persze itt megint az izmozás + valami háttér piaci manipuláció a cél, értem, hogy akkora pénzeknél az objektivitás és a józan ész már nem játszik
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Hát azt nem tudom, hogy a felvásárlás jót tenne-e, de legalább két fél versengése szerintem mindenképp.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD