Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyire régi a notid?Ha van affinitásod hozzá adj egy esélyt neki valamelyik Linux disztróval.De ha ilyen célra használnád még új gépre is ezt javasolnám.Szívesen segítek ha tudok ebben.Én is kb.20év win után jöttem át és arra használom a gépet amire te és imádom.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
cskamacska
addikt
Ez rendkívül egyszerű, mert új géphez Win8/8.1 ami talán még kaphatsz itt-ott, annál jobb a Win10, Win7-et meg már szerintem pult alóli poros OEM DVD-ként sem kapsz, réges rég nem forgalmazzák. Magyarul megnyugodhatsz, mert a legújabb és legjobb Windows 10 Experience-ben lesz részed, ha akarod, ha nem.
FF23: Mostanában amit el tud a Win10 érni, hogy a Win8 tulajok váltanak rá. Meg a Linux tábor erősödik. De tényleg fura látni, hogy hiába lehet már csak Win10-el új gépet kapni, a részesedése mégsem növekszik látványosan.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest