Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- OpenWRT topic
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Mikrotik routerek
- PR-Telecom
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
"Én azt nem értem csupán, hogy miért fáj valakinek, hogy felrakjon egy Silverlight-ot is ha még eddig nem tette meg..."
Én csak egy példát mondok.
Sokat nézem az mtv videotár archívumát. Ezt egy WMP FF pluginnal szoktam tenni. Nem szeretem a WMP-t, de ha így csinálták meg, már megtanultam együtt élni vele.
A Win7 telepítéskor meg egyszer csak kérdezés nélkül feltette a Silverlightot, és attól kezdve ez a bugos xarhalmaz akarta lejátszani az összes mtv videót. Ami még nem is lenne akkora baj, ha nem lenne rosszabb a WMP-nél is.
Kirakom full screenre, hát az istennek sem tűnik el alulról a folyamatábra!!! Azt mi a lófüttynek kell nekem bámulni? Ez sem vezérelhető billentyűkkel, mint a flash playerek. Miért nem lehet szóközzel indítani és megállítani ezeket a MS-os xarokat? Miért nem lehet a kurzornyilakkal oda-vissza "tekerni" a videókban? Miért kell a vezérlőket full screenen is bámulni?
Na, én le is takarítottam csúnya káromkodások között a Silverlightot, és azóta ismét a WMP-vel játszom le ezeket a beágyazott videókat. Ott legalább a vezérlőket nem kell bámulnom.
Hihetetlen, hogy a MS évtizedek alatt mennyire nem fejlődőképes. Ez a Silverlight még rosszabb, mint a WMP, pedig azt is csak muszájból használja az ember, ha valaki a weboldala videóit abba ágyazza, mint a Magyar Királyi Televízió.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy a MS ne lenne képes egy olyan tip-top kompakt médialejátszót összeütni, mint a VLC, amiben minden teljes mértékig személyre szabható.
Nálam Silverlight nem lesz, hacsak le nem váltja a flasht, de egyelőre ettől még nem kell tartanom.
Na, ez egy érv volt a Silverlight ellen, így ezt a videót sem tudom megnézni, és nem is fogom, míg a YouTube-ra fel nem tölti valaki (csak idő kérdése), de én Silverlightot nem telepítek, ha cigánygyerekek potyognak az égből, akkor sem.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
floatr
veterán
Most hogy mondod, lehet h az egyik VM-emben menne IE8-al, bár azt nem merem külső böngészésre használni, mert túl sok értékes dolgot tartalmaz
BTW pár partnerünknél az IE8 is tiltva van Aszongyák valami belső rendszer, fogalmam sincsen ki lehet a felelős emiatt
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Egész egyszerűen azért, mert vagy nincs rá lehetőség (nem desktop eszköz), vagy csak sajnálja az ember felpakolni egy-két nyomorék videó (vagy az rtlklubmost) miatt. De hagyjuk, kezdem totál elveszteni az eddig küszöbszint feletti érdeklődésemet. Mondjuk úgy, hogy ez vagy leszarás, vagy minimum arrogancia a részükről.
Azt a cégnél nem tiltják, hogy plugineket installálj?
(#19) Polllen milyen előnyöket nyújt egy ios/android tablettel szemben? Valóban érdekelne...
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Hát ez azért megérne egy külön vitát. Épp te kérdezed ezt, aki a ms/win alkalmazások létjogosultságát többek közt az elterjedtséggel is próbálod igazolni...? Az meg hogy egy cégnél nem tiltanak egy olyan plugint, ami nem a legnagyobb netes média és játékplatform, az meg pont, hogy nem jó érv ide
(#11) lordfreyr kerestem az oldal forrásában, de titkolják, mint az állat, vagy csak én vagyok a vak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Filmvilág
- DIGI internet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik