Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
úgyhogy a jó kis propagandamédia ami 6-8 csatornán árad majd le lesz idővel építve.
Elkezdték a leépítést. Azóta egyre inkább a jutubáról, meg a f*szbúkról ömlik a kurmányzati fos...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
arnyekxxx
veterán
Nem tudom milyen mintából merítesz, én jövőre leszek 50, 40-50 közti az ismerettségi köröm nagy része, nem nagyon tudok olyanról aki ne netről szedné a tartalmat. Nekem személy szerint a digitális átállás óta nincs bedugva antenna a tévé fenekébe, talán a Lost első két évada volt amit még tévében néztem, ez 2007 környéke, meg az F1 közvetítések mentek onnan.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Szerintem ez nagyrészt hozzáállás kérdése is, nem csak generációs. Esetleg még (anno fiatalkori) érdeklődési köré. Ugyanis én is már 45 vagyok, de nincs az a pénz hogy hagyományos tévéműsort nézzek, hozzám már több mint egy évtizede be sincs kötve. Ám mindig is technikai érdeklődésű voltam és pc meg újdonság mániás, valószínűleg ezért, és felirat sem zavar egyáltalán, moziban is úgy nézném, csak a környékünkön ilyenre esély sincs, pestre kellene utazni érte.
Ugyanakkor tesóm még nincs 40, de nem különösebben hatja meg a streaming, pedig kölcsönadtam neki a FireTV 4k Max Stick-emet négy stream szolgáltatóval, ímmel-ámmal nézegeti, feliratos filmet na meg aztán végképp nem, elvannak a tévével. Ugyanígy nem érdekli sem a pc, sem a mobil, sem semmi kütyümánia, csak nyűgnek tartja némelyiket, van, mert kell, kb. ennyi, teljesen más irányú az érdeklődési köre.HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest