- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux Mint
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Hálózati / IP kamera
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bambano
titán
én például abból gondolnám, hogy mi jár, hogy ha rendszeresen napi 8+x órát dolgozom, akkor ne 8-y-ra való fizetést fizessenek ki.
abból is gondolnám, hogy mi jár, hogyha hétvégén vagy pihenőnapon be kell menni dolgozni, akkor azt ne a főnök két szép szeméért tegyem.
abból is gondolnám, hogy mi jár, hogyha napi legalább 8 órát dolgozom, akkor ne 4-re vagy 0-ra legyek bejelentve a tb-nél és ne a felét fizessék ki annak, ami jár. mert bizonyos szögből nézve akkor is meglopnak, ha nem kapja meg az állam a kialkudott bérem után járó járulékokat, mert akkor később kevesebb lesz a nyugdíjam.elfogadom, hogy egyes esetekben a "jár" fogalma nem tisztázott, de más esetekben meg világosan le van írva. tehát vannak esetek, amikor lehet tudni, hogy lopnak.
(#282) gghrtz: "Pl. abból is kilehetne számolni, hogy mennyi pénz elég egy embernek ahhoz, hogy egy hónapban normális életkörülmények között tudjon élni.": a tapasztalat azt mutatja, hogy közgazdaságilag ez a megközelítés rendkívül veszteséges.
(#273) Raysen623: és ismerhetsz olyanokat is, akik azóta már parasztsportolók. (értsd: földön futnak). papolhatsz te arról, hogy küzdjél 25 évig, lesz eredménye, hát vannak, akiknek lett, csak nem olyan.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
gghrtz
őstag
Pl. abból is kilehetne számolni, hogy mennyi pénz elég egy embernek ahhoz, hogy egy hónapban normális életkörülmények között tudjon élni.
@emvy: Nehéz úgy egyezkedni, hogy megmondják, hogy ennyit adnak és ha nem tetszik pápá.
Úgy látom nem értitek, de az is lehet én nem értem. Persze én nem vagyok ilyen helyzetben, mint amit most szidalmazok, mielőtt ezt gondolnátok, de ha valaki szerint ez normális ami itt folyik, akkor én szíves örömest felvállalom, hogy abnormális idióta vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Rive
veterán
Innye', efölött elsiklottam...
Ha szerintük ez a kérdéskör 'kezelhető' (ezt én hajlamos vagyok úgy érteni, hogy a szabályozás sikeres volt), akkor valszeg némileg eltérő kritériumrendszer alapján értékeljük a sikerességet
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Vírusirtó topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- További aktív témák...