Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
senior tag
There is hope!
-
Speccy
senior tag
There is hope!
-
floatr
veterán
Megint csak annyit tudok reagálni, hogy nem az én agyszüleményem. Ők fejlesztenek hozzá gőzerővel js library-ket, amivel a html5 és a flash közötti különbségeket át tudják hidalni. Még messze nincsen tökéletes megoldás rá, de még html5 sincsen végleges. Pár éven belül nem lesz igazi különbség a flash runtime és a html5 alatt lévő facility-k között, és láthatod h az adobe sem hagyja ki azt a ziccert, hogy egy saját lib gyűjteménye legyen a saját eszközeihez. Akik most a runtime-ot gyúrják, gyúrják a script alapú runtime-ot is.
De ha ez neked így jött le, h én arról beszélek, hogy 2012. december 5-én megszűnik a flash player, és egy html5 player veszi át a helyét, akkor rosszul értetted.
-
FTeR
addikt
arra próbáltam utalni, h az adobe nem lecseréli a flash-t html5-re, hanem ahogy eddig is, támogatják a html fejlesztést különböző eszközökkel és továbbra is fejlesztenek egy RIA platformot.
ez csak azok fejében okoz problémát, akik szerint a html5 teljesértékűen kiváltja a falsh-t és így látszóleg két konkurens technlogóiát támogat, az egyiket így fölöslegesen, mert hamár van csodálatos html5, akkor ugyan ki használnál a flasht. -
FTeR
addikt
a html5 (beleértve mindent amit mostanában beleértenek) ha végre sikerül véglegesíteniük, minden elterjedt böngészőben teljeskörűen támogatott lesz és már codeck problémák sem leszenk, na akkor, de csak akkor, már nyújtani tudja majd a flash képességeinek nem kevesebb, mint jó 20 százalékát és ehhez már csak annyi kell, h a flash megálljon a fejlődésben.
-
floatr
veterán
Nyilván van a tarsolyodban egy olyan frappáns echte magyari kifejezés, amit arra az eseményre lehet használni, amikor félig-meddig interaktív bemutató keretében kisebb csoportokban, esetleg egyénenként lehet konzultálni az előadókkal, vagy személyesen kipróbálni a bemutatottakat.
-
Penge_4
veterán
Hát végleg lemondtak a "gyermekükről"?
-
floatr
veterán
Az hogy nemrég jelent meg ez a funkció, nem jelenti azt, hogy akkor kezdték el ŐK fejleszteni. Már két évvel ezelőtt is dreamweaverrel demózták ezt a funkciót amúgy.
A flash playert meg nem kéne összetéveszteni az AIR runtime-al, mert kicsit más téma, és elég erősen használják
(#10) FTeR miért kéne szélnek ereszteni? Mert elindultak egy új technológiával, ami egy elég durván terített runtime-mal konkurálhat pár év múlva? Nem lennél jó termékmanagernek
[ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
most a legutóbbi (CS5 ?) csomagjukban jelent meg a HTML5 export... az meg fél vagy talán 1 éves körül van... annyira azért nem régóta vannak rajta a dolgon
másrészről viszont a flash 10.1 -et úgy hírdették hogy mindenféle eszközökön (a promóképen desktop, notebook, netbook, telefon, tablet, TV) futkározni fog... ehez képest mondjuk van az asztali rendszereken már valóban jó ideje elérhető Air amit szerintem legfeljebb a termék fejlesztői használnak vagy még ők sem, illetve ugyanez ha jól tudom elérhető Android -ra ahol fogalmam sincs mekkora sikereket arat.
-
L Balázs
tag
Fent lesz az esemény a neten videó formájában? Mert elmenni sajnos nem tudok, de szívesen megnézném, mert érdekel a téma.
-
floatr
veterán
Már elég régóta rá van szállva. A flash player-t szeretnék kiváltani html5-ös eszközökkel, de az authoring eszközöket továbbra is jópénzért árusítanák html5 exporttal. De nemsokára úgyis kiderül, hogy pontosan mit és hogyan szeretne.
(#3) Inv1sus ööö... nem új keletű szó, és használni is elég régóta használják. Nem értem a problémádat
[ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
fura hogy ennyire rááll az adobe a HTML5 -re... kiváncsi vagyok hogy a Flash -nek milyen jövőt szánnak, ha szánnak egyáltalán
-
z0d1AK
nagyúr
Már csak azt volna jó tudni, hogy ez hol is volna. Nem nagyon találtam meg sehol.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Inv1sus
addikt
Workshop-ról ebben a formában még én se hallottam. Jó szó. Talán jobb is, mint a celeb. Használjuk büszkén gyerekek!
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
VIC20
őstag
Ingyenes micsodát?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Eladó Xbox One S 1T
- Dualsense 30th Anniversary Limited Edition PS5 kontroller
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Hp 640 g4 laptop 8250u i5 8gb ddr 4 256 gb ssd akku(gyári) töltő(gyári) kamera világtó billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest