- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- eBay
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Crypto Trade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Nálam a RAM kezeléssel voltak gondok, illetve alapvető szolgáltatások hiánya ami még nagyon zavart. Az hogy folyamatosan elfelejtette a LED színbeállítésát, random fagyott a gép, random kékhalál, driverezés után kékhalálok stb. Most az Asus X470-i lappal semmi baj nincs. OK 3x drágább, de a Aorous B450-M annyiért sem hozta a minimum elvárt szintet számomra.
Ha a RAM-ot 3000 fölé állítottam, el sem mindult a gép. Jelenleg 3466 16-16-16-30 1.3v beállítással megy. És még nem finomhangoltam...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ajajj.... örülök, hogy nem vettem akkor ilyen lapot. Mi volt vele a nyavalya ? (nekem nemrég térdelt meg egy X470-es Aorus Gaming 7 Wi-fi... pedig ez nem a filléres fajta... )... Úgyhogy, visszajelzések alapján, beneveztem egy Asrock B450 PRO 4-re.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
rsf
senior tag
Én úgy tudom, hogy olyan 10 Celsius Gappal lehet számolni vízhűtésnél. Egy ilyen AIO-nál meg pláne mivel nincs puffer alig van víz a rendszerben.
A fiam 2600x-es prociját 75-78 fokon tudja megfogni az otthoni CM AIO.
Szóval olyankor a víz 65-68 fokos. És ez a proci még csak 95W TDP-s.
Azért az LCD biztos nem örülne annak a közel 70 celsiusnak hosszú távon.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
nexplo
őstag
Ez mindenhol így van csak épp nem sas hanem más logóval. Nyílván nem mondom hogy sehol nincs mögöttes tervezés de na, egy gamer szócska és ugrik az ár. Amennyiben itt jó árat adnak akkor versenyképes lesz. Ilyen kompakt hűtést fillérekért kapni már. Meglátjuk a Giga mennyiben méri itthon
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
törölt tag
A sas logó minimum egy 20 ast dob rajta.
Amúgy érdekes a giga mentalitás, csináljunk 1-2 csúcs lapot, majd a 20 ezres lapokra is ragasszunk sast, egyből +15k. Ez a sas viszi a hátán az egész céget az elmúlt 3 évben.
2 bites jános meglátja a sast, hú ez komoly ilyenek a 120 ezres lapok is. insta buy.[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
Jópofa de ilyen minden gyártónak van kb
Esetleg az árral lehet ebben a kategóriában versenyezni, mert ugye ez az alsó szegmens hűtése.Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
rsf
senior tag
Tetszik az az LCD kijelző, de vajon nem fog megfőni gyorsan??
Elvégre közvetlenül a CPU fölött van.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
Új hozzászólás Aktív témák
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- techsolo TP-730 rev B 730w Tápegység(HIBÁS)
- Corsair RM850 teljesen moduláris tápegység, 80 PLUS Gold, 850W