Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
laposonly11 #468 üzenetére
""Ballibbell vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, "
Ez érv?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz
waithEard #444 üzenetére
"Nincs a 444 cikkben, egy másik oldal cikkén belül található meg."
A lényeg maga a dokumentum. A dokumentum pedig megvan. Ahelyett, hogy arról beszélnél csak maszatolsz.
(#447) Gabás
"És különösen vicces maszatolást kiáltani, amikor egy konkrét cáfolatra lózungok érkeznek válaszul."
+1
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
waithEard #442 üzenetére
"Egyébként tényleg nem hiszek a kormányrendeleteknek! "
Erről ennyit.
A személyeskedést pedig gyorsan fejezd be!
"a 444 nem tartotta fontosnak linkelni"
Ez úgy hazugság ahogy van! Ott van a dokumentum. Én is onnét kiindulva találtam meg:
"Újabb hatalmas hazugságbukta a Stop Soros csomag, hiszen a kormányzati migrációs stratégiát rúgná fel. Maga a kormány foglalta stratégiába, pályáztatta meg, s támogatta uniós pénzzel a most üldözni tervezett „migrációs" szervezeteket – és ugyanilyen feladatokkal állami szerveket is."
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
waithEard #440 üzenetére
"Migrációs Stratégia és az azon alapuló, az Európai Unió által a 2014-2020. ciklusban létrehozásra kerülő Menekültügyi és Migrációs Alaphoz kapcsolódó hétéves stratégiai terv"
Attól, hogy te nem veszel tudomást a dokumentumról, az még létezik.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
waithEard #432 üzenetére
Ott van a dokumentum is, arról nem tehetek, ha nem olvasod el. Közvetetten az említett cikkeben is és közvetlenül is betettem a linkjét.
"A 444 helyett próbáld az eredeti dokumentum segítségével igazolni az állításaid"
Megtettem, ott az eredeti dokumentum is (1698/2013. (X. 4.) Korm. határozat). [link]
Talán azzal kellene foglalkoznod és nem felesleges hangulatkeltéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Mint fentebb bizonyítottam a migránsok tömegeinek betelepítési szándéka(*) és a gyakorlata (1300 migráns) is csak Fideszre jellemző.
* "Migrációs Stratégia és az azon alapuló, az Európai Unió által a 2014-2020. ciklusban létrehozásra kerülő Menekültügyi és Migrációs Alaphoz kapcsolódó hétéves stratégiai terv" A dokumentumot lásd fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
waithEard #428 üzenetére
"A migránsokat segítő szervezetek egyértelműen támogatják azt a jelenlegi formát, ami lehetővé teszi, hogy illegális migránsok tömegei kerüljenek európába, létrehozva ezzel azokat a problémákat, amit a ballib sajtó nemrég még bőszen tagadott."
Pontosan ilyen terve volt Orbánnak!
Azt viszont látom, hogy az téged nem zavar. Csak fullban nyomod a kretént.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
waithEard #424 üzenetére
Egyik sem, ez tény. Ott a bizonyíték. Ember te nem olvasol???
A Soros bérenc Orbán: Öt éve még migránsbarát programokra kunyerált „Brüsszeltől" a kormány
"Az irományból az derül ki, hogy a kormány bármilyen migrációbarát intézkedést önként és dalolva végrehajt, ha cserébe kap pénzt a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap nekünk szánt 98 millió eurós keretösszegéből. Kapott is belőle: ebből a kalapból kapják most a lakhatási támogatást azok a menekültek, akikről a kormány a több tízmilliárdos propagandahadjárat közepén elfelejtette tájékoztatni az állampolgárokat"
"A stratégia szerint az alábbi célokra kért pénzt "Brüsszeltől" a kormány:
a migránshátterű civil szervezetek megalakításának ösztönzése, kapacitásaik fejlesztése és közöttük együttműködési fórum megteremtése;
a migránsok beilleszkedését segítő önkéntesek munkájának támogatása;
a magyar lakosság befogadó szemléletét ösztönző programok,
felvilágosító kampányok szervezése, a kulturális sokszínűséghez való igazodás képességének elősegítése."Ezért a most tervezett Stop Soros törvény hatálya alá fog esni a Fidesz is.
Ezek és az időközben kiderült migráns betelepítések(1300) fényében különös gyalázat az a migránsellenes kampány amit a Fidesz folytat.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
waithEard #420 üzenetére
Mennyi migráns telepített be Orbán és hány évig harcolt az összes médián keresztül ezerrel a Migránsok ellen? Orbán miért akarta a civilszervezeteket támogatni a migránsok letelepedése ügyében? Miért akart Orbán multikultit az egész országból? No-Go zónává akarta az egész országot tenni. A Stop Soros törvény így rá 1000x érvényes. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
arnyekxxx #415 üzenetére
+ (#416) waithEard
Lehet magyarázkodni, de mégiscsak egy lelkész vezeti.
"Javaslom ne olvasd el DiDi Eisenhower könyvét a háborúról"
Válaszoltál is. Az HÁBORÚ, most viszont béke van. Viszont retorika szintjén Orbán állandóan harcról beszél, ami ugyanúgy undorító. Utoljára a Kádár rezsimben volt ez a retorika.
Másrészt egyik hülyesége nem magyarázat a másikéra.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"De van, úgy hívják, hogy Emberi erőforrások minisztériuma. "
Nincs, mert az közel sem ugyanaz, mivel az említett két tárca csak államtitkári rangban van képviselve. Ezt látni az egészségügy és az oktatás elhanyagolásában, leépítésében, erőforrásaik elvonásában. Pedig e kettő nélkül nincs jövő.
Az már csak "hab a tortán", hogy az ember mint erőforrás szerepel. Ez az elnevezés lenézi azt amivel a tárca foglalkozik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kékes525
félisten
"Aki nem megy el szavazni, az felhatalmazza a többieket, hogy döntsenek helyette. Nem fejezte ki a politikai akaratát, ezért nincs különösebb jogalapja, hogy a döntéseket utólag kritizálja"
Nem. Egy demokráciában (!) a kisebbség érdekeit is védik, a kisebbség érdekeit is figyelembe veszik.
Te ezek szerint, örülnél annak, ha Romániában a magyaroknak semmilyen joga nem lehetne, mert kisebbségben vannak. Én viszont ennek (sem) örülnék.A kormányunk sem úgy kommunikál, hogy a "Fidesz szavazók", sőt még úgy sem, hogy a "választók érdekei", hanem mindenkit ért az alatta, amikor emberekről beszél. Az más kérdés, hogy kizárólag csak a saját szavazóinak az érdekeit veszi figyelembe.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"Szakértőkre mutogatni könnyű, de általában minden elképzelhető baromsághoz lehet szakértőket találni,"
Szakértőknél az állítás az nem hit kérdése. Ha valaki nem megy el szavazni az már nem ember, az már nem magyar?
"Egy kormánynak elsősorban döntenie kell, valamilyen többé-kevésbé konzisztens felfogás szerint,"
Ja, úgy ahogy az a migránsoznál történt?
-
Kékes525
félisten
válasz
arnyekxxx #395 üzenetére
Mivel a Fidesz mindig úgy viselkedik, mintha 100%-os támogatottsága lenne, sohasem kérdezi meg azokat akiket egy-egy törvény érinteni fog, sőt még a szakértők véleménye sem érdekli, úgy kommunikál mintha 100%-osan lefedné a politikája az országot, annak minden állampolgárát, nos ilyen körülmények között nem árt, ha az agyadba vésed, hogy a Fidesznek csak 25 %-os támogatottsága van. Ezt csavarhatod akárhogy ez akkor is tény marad.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"Diktatúra itt, emeletes baromság"
Kiírta ezt? Magyarországon autoriter rendszer van. Másrészt tökéletes diktatúra sincs. Az biztos, hogy a miénk az egyik legdiktatórikusabb államforma Európában. A nép hülyítve van az ellopott médiákban az állampolgárok pénzén. Amúgy nálunk a kisebbség diktatúrája van. A szavazóképes állampolgárok nem több mint 25%-a szavazott a Fideszre.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"Aha, csak kár, hogy a két fogalom nem fér meg egymással! Nincs, és nem is létezhet liberális demokrácia."
Marhaság. Semmi sem lehet tökéletes. Illiberális demokrácia viszont tényleg nem létezik. Liberalizmus nélkül nincs demokrácia. Az illiberalis demokrácia fából vaskarika. Csak azért találták ki ezt a szóösszetételt, hogy egy kicsit elfogadhatóbbá tegyék az autoriter rendszereket vagy diktatúrákat a nép és a külföld felé.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
OK! Értem. Csak azt felejted el, mint ami az aláírásomban van. Ezt az érvelést itt a fórumon mindenkivel, mindenkor jogosan meglehetne tenni. Implicite azt állítod hogy Te mindig, mindenre, minden körülmények között körültekintően és rendkívül precízen kiszoktál térni. Mert ha nem, akkor ezt magadnak is írhattad volna. Röhögnöm kell. Tudod ha valamit nem értesz, akkor rákérdezel és nem állítasz olyat, amit nem mondtam.
Amit írtam az egy nagyon rövid gondolatvázlat volt. Mivel az oknyomozó cikkekből sajnos nagyon kevés van a honlapokon, ezért egy gondolatvázlatban fölöslegesnek találtam az erre való kitérést. Csatoljak egy 100 oldalas könyvet a gondolatvázlat fogalmáról, hogy nehogy félreértsd?[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Válaszhárításnak nem rossz, csak egy baj van ezzel, semmit sem cáfoltál.
Akkor egy kicsit elmagyarázom, azt hittem érthető voltam enélkül is. Amire te gondoltál az nem kimondottan oknyomozó újságírás, olvasd el a cikket. Az általam kiemelt lényeg is elég jól mutatja, ez a szövegben nagyon részletezve van kifejtve. Úgyhogy egyértelműen eldönthető az, hogy megfelel e ennek az íratlan szabályoknak az adott cikk vagy nem. Ez alapján a forrásmegjelölés nélküli cikkek hitelessége is eldönthető.
Másrészt, és erre nagyvonalúan nem reagáltál, az Origón és a 444-en lévő cikkek döntő többsége nem oknyomozás eredménye. Te pedig úgy csinálsz, azzal amikor elutasítod a forrásmegjelölést, mintha minden cikk oknyomozás eredménye lenne és ezért nem lehet a forrást megjelölni. Hogy csak egy egyszerű példát mondjak, vannak statisztikai adatok is.
Ha ezeket nem érted, akkor nem vagy különb a..., de hát a minősítést meghagyom neked.
(#372) bambano
"ami számít, az a cikkben szereplő információk forrása"
Ez jó! Szoktad magadat olvasni is? Ha nem lehet a forrást közölni, akkor ez miért is számít???
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Ne haragudj, ez ócska érv. Te sem gondolod komolyan, hogy ilyenre gondoltam?
A kamu hírek forrása döntő többségben ezt a jogot nem sérti. Például, ha azt írják, hogy a migránsok megerőszakolnak valakit egy adott városban, akkor ezt linkelni lehet.
118-ban az oknyomozó újságírókról írtál, én viszont nem. Az Origon, a 444-en a hírek döntő többsége nem oknyomozás eredménye.
"Miután a forrás nem adja nevét az információhoz, nem vállalja névvel, címmel állítását, nagyon körültekintően kell eljárni, és minden így kapott információt le kell ellenőrizni legalább még egy, de ha lehet, akkor több független forrásból."
"A forrásmegjelölés nélküli háttérbeszélgetést az angolszász szakirodalom deep background beszélgetésként említi, aminek alapszabálya, hogy az ilyen beszélgetésből származó információkat csak forrásmegjelölés nélkül lehet közölni. "
Tehát az oknyomozásnál sem áll fenn az, amit írtál.
(#366) waithEard
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
waithEard #361 üzenetére
Ebben nincs vita közöttünk, de ezek (az igaz hírekbe burkolt hazugságok) előbb utóbb kiderülnek és így az adott site hitelessége csökken.
"azonos tényekből kiindulva is lehet teljesen más következtetésre jutni."
Ez már egy kicsit más. Sok esetben ez elfogadható, még a tudományban is. A megfigyelési adatokat több hipotézissel is lehet magyarázni, amit későbbi vizsgálatokkal eldöntik, hogy melyik hipotézisnek volt igaza.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Nem törvényes? Ez milyen feltevés? A törvény az, amit elfogadnak a nemzeti parlamentek. Amúgy kizártnak tartom, hogy az amit írtam törvényellenes lenne. Szerinted kizárólag forrásmegjelölés nélkül lehet híreket közölni?
Valamit nagyon félreírtál, vagy félreértettem, mert így ez nagy marhaság. Ez szükséges, ha nem is elégséges szerintem egy site hitelességéhez. Ha ez nincs meg, akkor bárki, bármit írhatna. Mint látjuk, amikor ez nem történik meg, írnak is marhaságokat.
(#357) waithEard
Mindenre kiterjedő hitelesség vizsgálat valóban nem létezik. Azonban, ha egy site az esetek túlnyomó többségében hiteles híreket közöl, akkor tőle elfogadhatóbbak a hírek, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Akkor a libsi a libsitől.
Hogy véded ki azt, hogy egy terrortámadáskor az emberek ne kezdjenek el vaktában lövöldözni?
Szerintem nem lehet a leendő felhasználókat tökéletesen szűrni, mert minden szűrésben vannak lukak. Mutatja ezt az is, hogy a hivatásos katonák és a rendőrök is éles szituációban rosszul használhatják a fegyvert. Minél többen használják, minél több embernek van joga erre, akkor a nem megfelelő pszichológia állapotú emberek száma nő. Ez egyszerű matematikai tény. Ezek kivédése lehetetlen.
Másrészt ha több embernél van fegyver, akkor nagyobb a lehetőség a fegyver ellopására is. Több fegyver lesz illegálisan is.
Az is elképzelhető, hogy a fegyvertelen bűnöző elveszi a fegyvert és azzal megöl több embert. Ezért sincs fegyver a börtön-öröknél, ha a rabok között vannak.Szerintem ezek kivédhetetlenek.
(#353) Alchemist
Igaz, de az már tekinthető egyéni véleménynek is, másrészt ha tudom kiírta, akkor eltudom helyezni a szerzőt a megbízhatóak vagy a megbízhatatlanok közé.
"Érdemes a fontosabb hírek jellemző kulcsszavaira szélesebb keresést folytatni, sokszor más forrásokból máshogy jön le az információ."
Igen, ha a hír fontosnak tűnik, akkor ez sem árt.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
waithEard #349 üzenetére
A hírforrások hitelessége viszonylag könnyen megállapítható.
1. Egyértelműen tudjam, hogy a site mögött kik állnak. Ezt fel kell tüntetni.
2. A hivatkozott híreknél, hivatkozott adatoknál az eredeti forrást pontosan (linkelhetően) meg kell mutatni, hogy leellenőrizhessem. Ha ez megvan, akkor el lehet dönteni, hogy a hír igaz e, vagy csak kamu.
3. Az adott cikknél legyen feltüntetve a szerző
A kamu hírforrásoknál sokszor mindhárom hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Pontosan ezen filóztam én is.
(#317) bambano
Tudom, hogy hogyan értetted, csak kihangsúlyoztam az én álláspontomat.
"az súlyos tévedés, hogy a demokrácia csak liberális lehet."
Akik ilyet állítanak, azok többsége keveri a liberalizmust a liberális demokráciával. Két különböző dolog. Sőt hozzáteszem, még a liberalizmus fogalmával sincsenek tisztában, mert azt azonosítják a magyar most és a közelmúltban regnáló liberális pártokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Kikerülted a kérdést. Azokban az államokban, amit Orbán követendőnek tart, nagyságrendekkel rosszabb az általad fontosnak tartott kérdésekben a helyzet. Másrészt az életszínvonal ott a béka s@gge alatt van, vagy még az alatt. Olvasd el a statisztikákat és nézz körül, hogy hányan mentek dolgozni a magyarok közül az illiberális államokba (senki) és hányan nyugatra (mindenki oda ment).
(#313) bambano
"demokrácia csak liberális lehet, ha megfosztom a liberális jelzőtől, akkor az már nem demokrácia."
Pontosan így értem. Olvasd el a demokrácia és a liberalizmus lényegét. Az illiberális demokrácia az fából vaskarika. Olyan, mint amikor egy kiherélt emberre azt mondjuk, hogy mennyire férfias.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
A demokráciával szemben viszont az elliberális államok állnak, amelyeknek ezekhez való viszonya milyen?
Nagyságrendekkel rosszabb...
Szeretném, ha ugyanezen kérdések mentén válaszolnál, hogy szerinted milyen az illiberális demokrácia, azaz a diktatúra (illiberális demokrácia = diktatúra)?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"hiedelmekkel ellentétben valójában mennyire demokratikus az az ország, ahol folyton exportálják a demokráciát,"
A demokráciákat is emberek működtetik. Ezért sem, nincs 100%-os demokrácia. Az viszont biztos, hogy USA sokkal demokratikusabb, mint a kormányunk által előszeretettel hivatkozott keleti illiberális államok, vagy akár mi is. Nagyon jól állna az emberiség, ha legalább az USA demokráciája szintjén lenének a föld országai.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
arnyekxxx #296 üzenetére
Nézd meg azon országok gyilkossági statisztikát, elszomorító.
(#298) Béééla
"Átlag Pista berosál." Igen, ez volt az egyik érvem.
Akkor adjunk ennek az átlag Pistának fegyvert, hogy vaktávban lövöldözzön akkor is amikor nem is szabadna? Nemcsak a fegyvert nem tudja kezelni, de a jogos használatát sem tudja eldönteni, sőt az adott szituációnál semmi információja sincs a dolgokról, ami megkönnyíthetné a döntését.
Képzeld el, hogy egy tömegbe belehajt egy terrorista. Pista bácsi előkapja kalasnyikov gépkarabélyát és el kezd vaktában kaszálni vele. A terrorista elüt 3 embert, Pista bácsi pedig lelő 24 járókelőt.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
arnyekxxx #292 üzenetére
"A hatalom fél a felfegyverzett polgártól."
Igen, jogosan. Cáfold, ha tudod, amit írtam a fegyvertartással kapcsolatban.
#294) Ghoosty
Nem. Én egészen más érveket soroltam fel fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
arnyekxxx #288 üzenetére
"nagyszigoruság van fegyvertartásilag "
Mindenki állig felfegyverkezve menjen az utcán? Ha terrorista akció van kapjuk elő a gépfegyverünket és kaszáljunk vele?
A fegyver normális használatára csak nagyon kevés ember képes. Nincsenek meg ehhez a technikai és jogi ismerete. Másrészt egy adott szituációban információ hiányában nem tud felelős döntést hozni. Nem véletlenül van tiltva nagyon sok országban.(#289) arnyekxxx
Azért, hogy lásd hogy milyen egy diktatúra. Csak példabeszédnek szántam. Fogalmazhattam volna általános alanyban is, de így talán érthetőbb. Ha Te nem kedveled a diktatúrát, úgy megkövetlek.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
arnyekxxx #285 üzenetére
Ezek túlhajtások. Liberalizmus nélkül diktatúra van.
Neked jó, mert Te nem szereted a szabadságot, te ragaszkodsz ahhoz, hogy parancsolgassanak, irányítsanak téged, mert önálló döntésre képtelen vagy. Szereted, ha az emberek akarat nélküli bábok, akiket dróton rángatnak, mert lehet, hogy te mazochista vagy, vagy éppen te akarod őket dróton rángatni. A liberálisok nem ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"mai magyar közéletet és politikát sújtja. Megosztottság, mint egyetlen elfogadható alternatíva, a saját vélemény háttérbe szorzása az egyik központi vélemény kedvéért, az ellenkező véleményen lévők démonizálás"
Ez elsősorban a Fideszt jellemzi. Talán a DK is hajlamos még erre, de az nem tudja annyira tematizálni a közbeszédet. Ezért a Fidesz felelős mindezekért elsősorban.
-
Kékes525
félisten
"Az IMF-nél biztosan jobb feltételekkel kínálnak hitelt."
Így igaz. Az IMF hitel sorsát jórészt mi döntöttük el. Ezt viszont kizárólag csak arra költhetjük, amire semmi szükségünk. Tényleg sokkal jobban jártunk.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Írtam, már 60 éve. Ezt nem tudod cáfolni.
"Nem jó a Fidesz, de legalább az államadósság féken van tartva "
Ja, ha a statisztikát is ők írják, akkor igen. Mi a Paks 2 ??? Mi a kínai hitel? Az ajándék? A különbség annyi, hogy most az oroszoknak és a kínaiaknak tartozunk. Ez jobb?
Sőt...
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Ha nem volt világos, akkor segítek, a magyar alt-right-osok a Fidesz és hívei.
"Azért nem váltják le ezeket a kormányokat, mert a multik kiszolgálása, az ország rabszolgasorsba taszítása rövidtávon jövedelmező, jólétet eredményez"
Ja, már 65 éve nálunk a szocializmusban is ezt mondták. Ahhoz képest elég sokáig tart a rövid idő.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kékes525
félisten
"Persze, mert gyermekkoruk óta kimossák az agyukat a "bűnös nép" jelzővel."
Ez még a németekre sem igaz ilyen összefüggésben, de abszolút nem magyarázat arra, hogy a többi országokban miért nem váltották le a kormányokat, pedig a magyar alt-rightosok szerint azok is migránssimogatók. A többire amit írtál nem ragálok, mert értelmezhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
arnyekxxx #217 üzenetére
Túláradó szeretetről nincs szó. De ők kapták a legtöbb szavazatot és kapnák most is a közvélemény-kutatások szerint. A kormányt viszont nem a nép állít közvetlenül, hanem a pártok, ezért itt a nép szeretetét emlegetni csak trollkodás.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"Mindig vannak az emberiségnek mélypontjai. Én csak örülnék, ha egy ébredés hatására a mi korszakunkban ez lenne az és elkezdődhetne a fellendülés."
Fiatal lehetsz. Ezt abból következtetem, hogy valaha (50 éve) én is ezt gondoltam, ebben reménykedtem. Már nem.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
Aliszalámi #124 üzenetére
Először nézz utána, hogy ez a szó mit jelent: "liberális". Én például jobb oldali konzervatív vagyok. Habár azt sem tudjátok, hogy mi az a konzervativizmus. Ennyit az alt-right oldalról. Hogy értsd is: a populista jobb oldalról.
-
Kékes525
félisten
válasz
Aliszalámi #115 üzenetére
+(#114) arnyekxxx
Nem, mert te nem vagy humorista. Amúgy Nagy Bandó András ezért bocsánatot kért. látom, csak ilyen hatalmas, fergeteges álhírkelt tudtok. Arról például nem tudtok, hogy Clintonról miket állítottak a választási kampányban, na az álhír.
Amúgy Ti miért itt politizáltok? Miért nem jöttök át a politikai topikba? Talán azért, mert nincsenek igazi érvetek és gyávák vagytok hogy ez kiderüljön?
(#119) bambano
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz
Aliszalámi #112 üzenetére
Most te tudatosan erősen csúsztatsz. Persze az is lehet, hogy csak szimplán rendkívül tájékozatlan vagy. Nagy Bandó András humorista. Ezért a hír nem álhír, hanem vicc, ami lehet rossz, ha tetszik nagyon rossz, de attól az még nem hamis hír.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Éppen ideje, hogy fellépjenek a hamis hírek ellen. Én valami ilyesmit is szíven látnék:
1. Hírt csak a forrás pontos megjelölésével lehessen közölni.
2. A forrásokat (portálokat) egy indexel kellene ellátni, amely kifejezi azt, hogy az adott portál hány hamis hírt tett közzé. Így bárki láthatja, hogy milyen hiteles az adott forrás. Az index magába foglalná a hamis oldalakra mutató linkeket és a hamis híreket reklámozó hozzászólásokat is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Abban mindenki egyetért, hogy a hamis hírek terjedése a közösségi médiában napjaink egyik égető problémája. Ám az, hogy ezt hatósági eszközökkel fel lehetne számolni, már nem egyértelmű.
- Tudományos Pandémia Klub
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Renault, Dacia topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest