Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
válasz macilaci78 #40 üzenetére
a hátlapi kamera jobb minőségben rögzít
Jogos az észrevétel. Szóval óvakodjunk az ingzsebben telefont hordó kollégáktól.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
macilaci78
nagyúr
Nem is olyan régen volt egy cikk a portálon, hogy a hálózati áram változásaiból visszakövethető akár az is, hogy a szövegszerkesztőbe mit gépelt be a kezelő. Talán az oroszoké a felfedezés érdeme...
Az meg, hogy valaki az ingzsebben a kamerával kifelé hordja a telóját nem feltétlenül annak az eredménye, hogy a kijelzőre figyel, hanem hogy a hátlapi kamera jobb minőségben rögzít.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
"A fitneszkiegészítők első hullámát, illetve az okosórák hírnökeit a fogyasztók hatékonyan kerülték ki azzal a kifogással, hogy semmi szükség rájuk. Aztán néhányan mégis bevásároltak, a többiek pedig egyre erősebb sóvárgást éreztek,"
A francba, nekem senki sem szólt, hogy sóvárogni kéne!
Csak tettem a telefonomra egy Runtasticot, hogy tudjam, mennyit bringáztam. A reklámokat meg kibírom.
Azaz nem bringázok, mert összetörtem magam, és amíg nem jövök rendbe, addig mehetek gyalog mindenhova.Mutogatni való hater díszpinty
-
BiP
nagyúr
Mi egy európai cég kinti irodájában voltunk ill. szállodában, úgyhogy ilyennel nem volt gondunk, de a wc papír nem az erősségük. A kényes dolgokat csappal/slaggal oldják meg. Nálunk nincs külön WC-s slag felszerelve, gondolom erre az agyában lefagyott a rendszer, nem tudta feloldani a problémát, és leszarta az egészet
De amúgy úgy en bloc más a higiéniáról az alapfelfogás. (értsd: higiénia mint olyan, nem létezik)De egyébként nagyon nem kell messzire menni, a magyar irodákban is mindig van pár olyan arc (iroda méretétől függően), akit elhanyagolt az anyja, és nem tanította meg alap dolgokra 2-3 éves korában.
OFF-ot befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz twollah1976 #8 üzenetére
Hordhatnák akárhogy fordítva, mert normál állásban meg ott a selfie kamera. Viszont több eszük lenne, ha fejjel-lefelé fordítanák, hogy a kamera ne kandikáljon ki, hanem takarva legyen a zseb mélyében.
(P.H.)
-
BiP
nagyúr
Nem volt soha fitnesz karkötőm, lehet, hogy ezért nem gondoltam erre soha, hogy melyik az "aktív kezem".
(#4) daninet: az irodánkban SOHA senkit nem láttam még ingzsebben hordani a telefont. Kézben, zsebben. Fiúk/férfiak elsőzsebben, lányok/nők többsége farzsebben vagy kézben.
(nálam farzseb, ingzseb sérülés és alap kényelmetlenség miatt kizárva).(#10) pilóta: Akiről tudom, hogy fitneszórája van, szinte egész nap ott volt a kezén, nem csak futás közben.
-
törölt tag
Igen, ez egy valós probléma lehet hamarosan: egyelőre csak botnet, de ha lelopják a képet, akkor ugye kellemetlen lehet.
Kékes525: Mondjuk lehet kombinálni egy ilyennel (ami amúgy Bécsben volt, hogy kicsit közelebbinek lehessen érezni), az okosóra/telefon GPS jele alapján be lehet lőni, hogy melyik ATM-nél voltál, a kártyaolvasó lehúzza a kártyád adatait, az okosóra adja hozzá a PIN-t.
Amúgy persze ezekhez több helyen előforduló biztonsági rések kombinációja kell, ami nem feltétlen valószínű, hogy előfordul. Ellenben ha elhiszed, hogy téged egyáltalán nem érinthet ilyesmi, akkor szépen magabiztosan besétálsz bármilyen hasonló csapdába.
-
daninet
veterán
válasz twollah1976 #8 üzenetére
nyilván.. én az adatvédelmi oldaláról beszéltem...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Kékes525
félisten
Megvan a PIN kód. És akkor mi van? Kell hozzá egy bankkártya is...
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
BlackPriest
őstag
ha elég nagy a minta, kis százalékkal is nagyot lehet szakítani. a sok emelt díjas szám és még ezer féle csalás, sőt, a miktrotranzakciós játékok is erre utaznak, elég minden századik vagy ezredik embert lerántani, ha az fedezi a többi költségét és még pénzt is hoz.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Dr.FantastiK
őstag
kell nektek OKOS Ora !
[ Szerkesztve ]
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Alchemist
addikt
Ez kb. olyan rés, mint ahogy a mikro ajtajában befér egy macska.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Chrys_
addikt
Én néha 3 ujjal ütöm be a kódot (kevesebb karmozgás). Ez az algoritmus azt is leköveti, vagy csak a szimpla 1-ujjas beütést ismeri fel?
Keem1: és el is hitted, hogy balkezesnek a job kézen kell legyen az órája?
-
Keem1
veterán
válasz Cathfaern #12 üzenetére
Én futni használom, de úgy értsd, hogy VII. kerületi belvárosi kocafutó. Ebből azonnal lekövetkeztethető, hogy nem igénylek drága GPS-es sportórát/okosórát. Nem mondom, hogy nem lenne jobb egy GPS-es cucc, de mivel 3000 forintért jutottam hozzá a Sziamiaú sportkarkötőhöz, elnézek neki ilyen hiányosságokat. Viszont mindig rajtam van. Így tudom, mennyit futottam, gyalogoltam vagy hogy aludtam. Minden infó persze csak közelítő érték, de ezt tudom, és így viszonyulok a kapott adatokhoz.
bambano: ha futás közben jön rám, hogy pénzt vegyek fel, miért ne?
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem aktivitásmérő 0-24-ben a kezemen van Fürdéshez veszem csak le, ezeknek pont ez a lényege.
bambano:
Igazából fittnesskarkötő pont sportoláshoz nem túl jó Arra sokkal jobb egy GPS-es sportóra. Fitnesskarkötő arra jó, hogy egész nap rajtad legyen, lásd munkahelyi / városban mászkálás közben mennyit gyalogoltál aznap, illetve hogy hogyan aludtál (igen, lehet mondani, hogy ezek tök lényegtelen információk, de most nem ez a lényeg).[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
kívülállóként eddig mindig úgy képzeltem, hogy fittnessz karkötőt edzés közben visel valaki, amire nem visz bankkártyát, pláne nem áll le bankolni egy szál neglizsében.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
nagyúr
Addig is, az igazán óvatosak két gombnyomás között plusz kézmozdulatokkal nehezíthetik meg az esetleges támadások sikerességét, vagy még egyszerűbb, ha nem azzal a kézzel írják be a jelszót, amelyiken a mozgásérzékelőt hordják.
Vagy esetleg nem úgy gépelnek, mint a sas, hogy hosszan köröz és néha lecsap, inkább több ujjal gépelnek, nem egy ujjal alkarból
Most direkt megnéztem, hogy ha pin kódot írok egy ATM-be, akkor az alkarom kb meg sem mozdul, csak az ujjaim. Máris nem lehet lekövetni semmit. (attól eltekintve, hogy órát eleve nem azon a kézen viselünk, amivel PIN-t gépelünk szvsz...)
Cathfaern: Mondjuk életszerű, hogy pont olyankor kell feltétlen ATM-et használni, amikor aktivitásmérőt is hordunk, mondjuk futás közben Egy okosóra már valószínűbb, hogy megfordul az ember kezén pénzfelvétel közben, de az meg ugye óra, ergo nem azon a kézen van.
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Keem1
veterán
Pontosan. És szerintem az emberek nagy része. Aki meg fitnesz karpántot hord, az nagy valószínűséggel minél pontosabb lépésszámlálást szeretne, aminek első lépcsője, hogy nem az aktívabb kezeden fogod viselni.
Igaz, a cikk leírja a konklúziót, de kicsit szenzációhajhász előadásmódot sugall, hogy óriási számokkal (80-90%) dobálóznak, és csak a végén teszik hozzá a lényeget.A mondat úgy is hangozhatna, hitelesebben: azon 5-10% retardált emberek 80-90%-a, akik az aktív csuklójukon hordják"
Tehát megint tudjuk, potenciális veszélyforrás, de a gyakorlatban csak egy igen szűk réteg képviselőinek nagy része van elméletileg veszélyben, gyakorlatilag meg még ennél is kevesebben.
Nekem már kisgyerek koromban megtanították: bal kéz óra, jobb kéz ékszer (balkezesek fordítva).
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
Nekem rögtön az jutott eszembe: bal kezemen hordom az órát, pin-kódot gépelni pedig jobb kézzel szoktam.
Így hogy lopja el?[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiegészítőt kap az Everspace 2
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest