- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
nyilván, ha animációkkal foglalkozó embert kérdeznek, az lesz a válasz hogy animációkból lesz több a jövőben. mi lenne, ha nőgyógyászt kérdeznének.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
-
vanhalen
senior tag
válasz (ÉN)közPONT #10 üzenetére
A Doom3 baromi sötét volt, mindenki erre volt kiakadva, erre céloztam mindössze Denevér meg annyiból, hogy olyan k**vasötét, hogy ultrahang lokátor köll, hogy megtaláld a LIKE! gombot
[ Szerkesztve ]
-
vanhalen
senior tag
-
(ÉN)közPONT
őstag
Több anim kevesebb szöveg.....Johnny Mnemonic ?
Így valahogy?
[link]Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
azbest
félisten
"Több animáció és kevesebb szöveg" : úgy érti, hogy több előugró, hasznos tartalmat kitakaró és bezárhatatlan reklám
-
attila9988
őstag
Abban biztosak vagyunk, hogy a hang és a mozgókép sosem fogja kiváltani magát a szöveget, viszont úgy gondoljuk, hogy ki fogja egészíteni azt.
Ez mekkora szöveg...
Egyébként meg, én nem akarok beszélgetni az eszközeimmel. Nagyon erőltetett már ez a szint, és nem is feltétlenül praktikus.
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
vanhalen
senior tag
"Hamarosan barlangrajzok formájában fogja kiírni a dolgokat a gép"
Hát ezen akkorát röhögtem Pedig tragikus..
"..csak azt nem értem, ugyan ezek a lények hogyan tudnak majd megküzdeni bármilyen papírüggyel pl. (adó, bank, biztosítás, stb). Vagy akár a munkájukkal.."
Hát úgy, hogy még élnek a drágalátos felmenői, akik megpisiltetik, megkakiltatják, megmondják a frankót (amit lesz*r) kiviszik a szemetet helyette és gályáznak a melóba', amíg ő szív a haversrácokkal, meg facebookon lóg sportolás helyett. Mi ebben a bonyolult?
apropo, tanultam pár új szavt: cuksy, vok, mek, tok, cyjah, adod? Jöhetnek a barlangrajzok, ha pedig már az is bonyolult, akkor elbábozzuk a weboldal tartalmát
Illetve csak ti. Ti vagytok a mazóbbak Most is itt ültök és írogattok, ahelyett, hogy megvárnátok, míg forgatókönyv készül belőle és megfilmesítik[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Igen, szeretném ha még több csicsa és értelmetlen dedós animáció lenne a weboldalakon... AdBlock nélkül így is már tiszta epilepszia a legtöbb.
„A szöveget tanuljuk, de amin mi dolgozunk, az intuitív és ösztönös, valami olyan, amit azóta csinálunk, amióta megszülettünk”
Hamarosan barlangrajzok formájában fogja kiírni a dolgokat a gép. És fabunkóval is be lehet majd zárni az alkalmazásokat... mert hogy az az ösztönös, tehát az sokkal jobb. Ez amúgy mind szép és rendben van, hogy minden felhasználó teljesen gy.p. lesz szerintük (a most felnövő generációról van szó, nem a 70 éves túlélési technofóbokról), csak azt nem értem, ugyan ezek a lények hogyan tudnak majd megküzdeni bármilyen papírüggyel pl. (adó, bank, biztosítás, stb). Vagy akár a munkájukkal, már ha az nem dinoszaurusz vadászat vagy hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Fotórealisztikus animáció valós időben? Ez azért nagyon tág... De mindenképp üdvözülendő a próbálkozás... Aztán ha meg sikerülni is fog nekik akkor meg főleg az lesz... Bár ha azt vesszük, hogy 4 éve dolgoznak rajta... És 4 év alatt a fotórealisztikus fogalom is sokat javult... Mármint a minőség, amit az alatt értenek (és meg tudnak valósítani).
-
olbaidhun
őstag
Kíváncsi vagyok milyen irányba vezethet ez a képzelt "szép, új" jövő. Talán pár év múlva már elkészítik a skynet vagy a terminatorok közvetlen elődeit is.
"idővel mindenkinek nullára csökkenek a túlélési esélyei"
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok