Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shardd
csendes tag
válasz Veleczki77 #18 üzenetére
Nem tudom mi a teendő. Imádkozzon?
-
shardd
csendes tag
válasz BerserkGuts #16 üzenetére
"Before your account can be closed, you’ll need to withdraw your crypto funds to an external wallet and your cash funds to a bank account associated with your Coinbase account."
Így azért nincs nagy baj. Persze teljesen jogos a panaszod és a kellemetlen helyzet amibe kerültél. Reméljük hamar megoldódik és nagy profit lesz a számládon.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
ilyen: "closed account" korlátozott módban elérni se lehet őket
Close AccountUnfortunately we have to close your Coinbase account. Before your account can be closed, you’ll need to withdraw your crypto funds to an external wallet and your cash funds to a bank account associated with your Coinbase account. If you are currently enrolled in USD Coin rewards, you may want to wait up to 40 days before withdrawing funds to ensure you have received all eligible reward payouts. You will not be able to access these funds after account closure. Please take precautions when transferring cryptocurrency to an external wallet as transfers outside of Coinbase are irreversible. Please also be sure to delete any external references to cryptocurrency addresses generated by Coinbase, as funds sent to those addresses will not be accessible once the account is closed. If you have any questions you may visit https://support.coinbase.com.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
shardd
csendes tag
válasz BerserkGuts #13 üzenetére
Ügyfélszolgálat?
-
Veleczki77
csendes tag
válasz BerserkGuts #13 üzenetére
Ő biztos tudja.....profi hatásvadász ellenes
-
BerserkGuts
őstag
válasz elevenlive #6 üzenetére
befagyasztotta a számlámat
Ilyenkor mi van nem engednek belépni se12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
nyerek01
tag
válasz Veleczki77 #11 üzenetére
Na, valaki konrétumokkal végre. Nem tudom miért feltételezed, hogy nekem mint egy átlagos magánszemélynek honnan lenne ennyi pénzem ( konkrétan sok milliárd dollár amiről beszélsz ha jól értem ) de sajnos nekem nincs ekkora tőkém. Egy db videókártyám van és úgy gondolom ennek az ára nem lesz jövőre -75% üzletben.
Persze ha emlékeznék rád egy év múlva, szívesen megkeresnélek hogy mutasd meg hol tudsz a mostani 2022-es árakhoz képes negyed áron videókártyát vásárolni, engem is érdekelne olyan áron.
Mondjuk egy RTX 4060/4070 ami akkor már elérhető lesz. -
ughhh
senior tag
-
nyerek01
tag
Neeeee.
Szóval még mindig ez a földbe állt, csődbe ment, kipukkadt kripto a téma?
Hogy lehet valamiről ennyit beszélni ami nem is működik?Jól van na, majd jövőre is várok mindenkit ugyanitt lehet folytatni a fröcsögést akkor is. Mert természetesen a kripto köszöni szépen jövőre is menni fog.
(remélem valaki emlékezni fog erre, várom majd az idézeteket, hivatkozásokat erre a kommentemre)
-
bitblueduck
senior tag
válasz elevenlive #6 üzenetére
én emlékszek olyanra személyesen amikor valami nagy árfolyamváltozás volt és nem lehetett rendesen kereskedni. arra már nem emlékszem hogy hivatalosan mi volt szolgáltatáskiesés vagy akármi. de azért ez olyan mint amikor a légzsák mindig rendeltetésszerűen működik kivéve amikor ütközés van mert akkor nem fújódik fel. na a coinbase az ilyen légzsák volt. aztán nemtudom azóta milyen, kis veszteséggel kiszálltam ebből a buliból, kezdett az elveimmel is ellentétes lenni (chiphiány, piramisjáték..) úgyhogy nekem ennyi elég volt belőle.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
elevenlive
újonc
Ahhoz képest hogy sokan elfordultak a cikk szerint a kriptótól, valahogy mégis emelkedik az értéke. A másik, hogy a Coinbase nekem még sosem produkált olyat, hogy befagyasztotta volna a kereskedést. Hatásvadász cikk ez, nem tárgyilagos. Aki nem szimpatizál a kriptókkal azokat célozza.
-
anulu
félisten
"sokan elfordultak a kockázatos kriptomegoldásokkal való kereskedéstől"
váááááááááárjatok már! nem arról volt szó, hogy ez milyen fantasztikus, meg ez a jövő meg hülye aki kimarad? vagy akkor mégiscsak kockázatos?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
bitblueduck
senior tag
baromi nehéz lehet nyereségesen üzemeltetni egy céget ami minden tranzakció után egy kis részesedést eltesz magának, és amikor gáz van csak simán behúzza a kéziféket és nem lehet kereskedni. összedobhatnánk szegínyeknek egy kis pénzt gofundme-n.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
mad823
őstag
Ó, ne! A piramisjátékra nehéz üzleti modellt építeni? Milyen világban élünk...
-
ughhh
senior tag
Végre valami jó hír
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ZIDOO médialejátszók
- Video digitalizálás
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest