Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VeAr
csendes tag
A nagy kiadókat nem igazán sajnálom, ők csak viszonteladók, akik a nagy passzív semmiért (jog birtoklásért) kapják a pénzt. Viszont a kis kiadók, egyéni szerzők munkái is felkerülnek warezra. Na az kicseszés. Mondjuk egy fél év munkát beleöl a szerző, hogy megírjon egy könyvet, aztán meg kiteszik torrentre és senki nem fizet neki a munkájáért, mert warezról szedik le. Egy dolog, hogy nem kap pénzt, de új könyvet se fog írni, mert be kell állnia melózni valahova, különben éhendöglik. És ezzel mindenki veszít, mert ez ellehetetleníti az újítást. Ugyanez az elv érvényes mindenféle alkotásra, nem csak könyvekre.
Szóval inkább legyen fizetős, még ha ez azt is jelenti, hogy a nagyobb cégek élősködhetnek a rendszeren. Inkább ezen a téren kellene elérni valamit, hogy ne lehessenek a nagy kiadók dominánsak, hanem a szerzők legyenek honorálva.
Mert a teljes engedélyezés inkább fogja a független, kis kiadókat megölni, mintsem a nagyokat, a nagyok úgyis találnak majd valamilyen (jogi, technikai) módot, hogy megvédjék érdekeiket.
-
650 fős testületből a jelen lévő 236 képviselő 189-47 arányban elfogadta
Az azért érdekes, hogy csak a képviselők 36%-a volt jelen.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
anulu
félisten
elmennem már a p*csába, de tényleg. érdekes, ami újdonságot hoz (pl Avatar), ott nem kell sírni, tömött sorok álltak a moziknál, és valszeg DVD / BR-en is siker lesz (utóbbi jön hozzám amint megjelenik). a sok szemetet, ZS kaegóriás cuccot kéne kipucolni mind a mozikból, mind a zenei részlegről.
a jogvédő maffia ismét alkotott. gratulálok, Nagy-Britannia!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Cyberpunk
félisten
Még jó hogy Magyarisztánban lakunk Itt kisebb probléma is nagyobb mintsem hogy ilyen törvényekkel foglalkozzanak.
De szerintem nem csak én érzem az iróniát a dologban pont a nyugati társadalmak állnak ki a demokrácia védelmében és éreznek ahhoz jogot hogy beleszóljanak más országok magánügyeibe. Erre itt van nekünk ez a törvény hát gratulálok a kedves brit parlamentnek
A következő lépés az lesz hogy figyelik a levelezést (ja hogy azt már néhol eleve csinálják a terrorizmus elleni harcra hivatkozva ). Sőt tovább megyek legyen kötelező kémprogramot telepíteni minden számítógépre ami nettre kapcsolódik majd szépen jelent az magától a kiadóknak és a kormánynak. Na erről ennyitHope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
Te, milyen másik oldal? Te vagy a rendes srác, aki megveszi, más meg nem veszi meg. Csak azt magyarázd el nekem, neked ez miért fáj?
Most azért köcsög valaki, mert ő nem fizet. Ne csinálj már úgy, mintha neked okozna ezzel kárt.[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Brutális eb
addikt
válasz #95590400 #34 üzenetére
Felesleges mordennel vitatkozni ilyen warez témájú topikokban már mindenki megszokta,hogy az ő hozzászólásai a fizetett hirdetések kategória Más témákban korrekt segitőkész ilyen cuccoknál kényszert érez védeni a legaltást.(Vajon tagja valamelyik gyomorforgató szervezetnek?)El kell fogadni ugysem győzheted meg ahogyan ő sem pl.engem
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Morden24
nagyúr
válasz #95590400 #34 üzenetére
spec valahol fura dolog lepatkányozni néhány százezer embert. úriember ilyet nem tesz
Ebben a témában már régen nem vagyok úriember, és ameddig a másik oldal nem válik azzá, nekem sem áll szándékomban.
Az már a te bajod, hogy úgy viselkedsz, mintha a wareztársadalom színejavának nagykövete lennél, és minden szart magadra veszel. Részemről meg ezt tartom egészségtelennek.igyekszem bekapcsolva tartani. nem mindig sikerül.
Görcsölj rá a témára.
Hidd el, a te postjaid sem tartogatnak meglepetést számomra, és nyilván nem fogom rosszabbul érezni magamat, ha véletlenül nem címzel nekem többet.Sectumsempra - For Enemies
-
Geller72
veterán
"Részemről már azzal is elégedett lennék, ha nem tudnának az emberek warezolni, leszarom, hogy tényleg nem is veszi meg."
Teljesen komolyan kérdezem, hogy neked miért ez az álláspontod? Mit számít neked? Miért olyan fontos neked? A kérdés nem kötekedés, már máshol is meg akartam kérdezni.
-
Geller72
veterán
Belekötni mindenbe bele lehet, ha igazán akarsz. Másnak nem volt gondja azzal, amit mondtam, neked igen. Te is pontosan tudtad, hogyan értettem, amit írtam, mégis nekiállsz elemezni. Egy szóval nem állítom, hogy nincs igazd, félre ne értsd. De ne a nyelvhelyesség alapján nézz minden kijelentést. Ez nálad foglalkozási ártalom? Nem lehetsz ilyen sablonos. Mindenki törekszik arra, hogy a lehetőségeihez mérten megpróbáljon érthetően kommunikálni. De vannak körülmények, amik ezt nem mindig teszik lehetővé. Vannak szituációk, amikor jobban ügyelünk arra, hogy mit mondunk, vagy írunk. És van olyan helyzet is, amikor nem. Nincs fekete és fehér. Vannak árnylatok. Üdv.
-
törölt tag
inkább le kéne szoknod dolgokról.
spec valahol fura dolog lepatkányozni néhány százezer embert. úriember ilyet nem tesz. meg szerintem egészségtelen is.
másrészt a bezzeg én féle öntömjént sem kell mindig beletolni az ember arcába. nekem nincs illegális oprendszerem, gyk. melóra sem használok semmilyen okosított progit. az évi átlag egy gémet is meg tudom venni. és most akkor erre verjem minden postban a nyálamat, amikor lehetséges? kissé szánalmas lenne.
harmadrészt szerintem lehet csínjábban is bánni, ezzel a szűnjön meg a warez, és azonnal kitör a világbéke még a közel-keleten is fűszerrel. külön-külön is lehetetlen. együtt meg pláne.
negyedrészt, ha megszűnne, akkor én egy rohadt nagy légüres térbe érkeznék. sajnos. zokon venném, bár túlélném.
ötödrészt, sokadszor írom le, felesleges arról papolni, ha a warez így, a warez úgy, amíg nem kiszolgálni akarják az igényeket, hanem megfélemlíteni az embereket, illetve egy teljesen elszart struktúrához ragaszkodnak egy gusztustalan lobbival, addig számomra a még a zombiwarezoló letöltőgépek is szimpatikusabbak maradnak.
hatodrészt, amíg alapvető jogokat sért minden erre irányuló kísérlet, még ha teszem azt jogos is, inkább wirágozzék a warez.
és sokadrészt, ha meglátom az aránytalanul nagyfejű avatarod a fórumon, előre tudom borítékolni az estek 90%-ban, h kb. miről szól majd a post, mielőtt akár beleolvasnék. a hwsw-n van felhasználóhoz kapcsolt ignore post funkció (igaz a fórum a béka segge alá jutott). itt csak szellemileg van. igyekszem bekapcsolva tartani. nem mindig sikerül.[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz #95590400 #29 üzenetére
egyrészt hihetetlenül leszarom a játékipart, ha nem lenne se érne nagy veszteség
Mivel nem én reagáltam a te kommentedre eredetileg, hanem fordítva, ezért igazából ezt én is mondhatnám.
na merre keresgéljek?
Nem nagyon vagyok otthon a témában, mert sajnos nálunk sok ilyen szolgáltatás nem is érhető el, de ha jól tudom, a Netflix pl. ilyesmi lehet.
Sectumsempra - For Enemies
-
fail.castel
csendes tag
ez kiszúrás.
Metallica. Csakis. Amíg ki nem halnak.
-
törölt tag
őszintén szólva vastagon, magasról, barnán és gőzölgően teszek a játékvásárlási szokásaidra. állíts neki otthon egy szép oltárt az arcképeddel, gyújts neki minden nap egy füstölőt, ha jól esik.
nem a gémekről beszéltem. olvass újra, olvass jobban. egyrészt hihetetlenül leszarom a játékipart, ha nem lenne se érne nagy veszteség. másrészt mert én évek óta nem vettem játékot. lévén, h nem igazán játszom. illetve azért igen. általában ua. időközönként végigtolom a hl sorozatot meg a gta-akat, meg a maffiát. idén a gta4 dlc-t megveszem. a négyet talán fél éve kaptam meg cimborámtól (még nem értem a végére), drága volt, mert vga-t kellett újítanom hozzá. (megunta, odaadta). valószínű még a maffia kettőt megveszem idén.
meg gondolkom xboxban, olyanok miatt: Red Dead Redemption, l.a noir, alan wake. szerintem jövőre beruházok, aztán ezzel a 3 címmel elleszek évekig.
de ha azt mondanák, holnaptól nem játszhatom többet, nem érintene érzékenyen a dolog. szóval nem rezonálok a problémáitokra ollie meg néhány harcostársaddal.
inkább azt mondd meg nekem igazság becses harcosa, ha az igényeimnek megfelel egy 720p felbontású 4 giga környéki film, 1 giga környéki sorozat, 200 mega per epizód anime, amit aztán letörlök a vinyóról a picsába, miután megnéztem, ahhoz hol jutok hozzá? (jó, sorozat van már webes is, meg applestore-os is). és amit esetleg nem innen-onnan leszedett felirattal néznék meg, na merre keresgéljek? indiai-ázsiai-európai vonal is játszik ám. még pénzem is lenne lehet rá.[ Szerkesztve ]
-
Gordiann
őstag
Szoftvereknél meg lehet csinálni, hogy megveszem a dolgokat. Van eleje és vége, tudom mi kell és mi nem. De a filmeknél nincs így: nincs elég ingyenes/reklámokkal teli/próbaverzió!! Nem tudom "kipróbálni" a filmet... + egy csomó régi/ritka/elfeledett anyag is elérhető, ami hivatalosan nincs forgalomban. Amint ez megoldódik, filmeket is mindet meg fogom venni.
szerk: egyébként játékokat,szoftvereket 95%-ban megveszek mostanság.
-
Morden24
nagyúr
válasz #95590400 #26 üzenetére
Nem kell túldrámázni ezt.
Múltkor valaki elmagyarázta nekem, hogy neki azért van flesselt xboxa, mert nem lenne pénze a játékokra, és hogy nekem mennyire jól megy.
És akkor újfent elgondolkodtam azon, hogy én kéthavonta veszek egy játékot, ergo nekem sokkal jobban megy, mint a warezhuszárnak, aki letölt havi 4-5-pluszvégtelen játékot.
És igazából újfent megfogalmazódott bennem az élősködő patkány kifejezés. Tényleg elégedett lennék, ha ezek az emberek iszonyatosan ráfáznának (nem győzöm hangsúlyozni: NEM a 3 strikes-nak szurkolok).Szóval itt nem az a kérdés, hogy kinek acélgerinc, hanem az, hogy kinek no gerinc at all.
[ Szerkesztve ]
-
Ahpi
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de nem látjátok a fátol az erdőt, itt nem a warez miatti veszteségről van szó, habár az is befolyásoló tényező, ennél sokkal nagyobb volumenről van szó.
Kalózellenes törvény de vajon mi miatt? Biztos nincsen köze ahoz a videohoz amiben az Amerikai katonaság egy civil csoportot öldös le egy helikopterből "Nem nagyon tetszett ez a mélyen tisztelt szuper hatalomnak hogy kiszivárgott", na ennyit erről, hogy nincsenek Titkok, amik olyan sötétek, hogy minden eszközt be kell vetni, hogy ne jusson el az emberekhez. Mikor telik be a pohár?
Ha nem jelenik meg a linkem akkor keressetek rá a Google-ban a-> WikiLeaks videoja cimmel első you tube-os link, be kell jelentkezni a megtekintéshez. A Titkok kiszivárgása miatt van az egész, szerintem.
http://www.youtube.com/watch?v=QJ_zTrjMhX8&aia=true -
Morden24
nagyúr
válasz Jim Tonic #20 üzenetére
Azt hiszik továbbra is, hogy aki warezol, az meg fog venni valamit is ezentúl?
Warezol X halmaz. X halmaz Y százaléka sosem vásárolna, a maradék igen. Tehát ha nincsen warez, akkor X-Y=vásárlók, akik egyébként warezolnának.
Így ugyan lehet, hogy a kis warezhuszár nem heti 10 filmet és 3 játékot fog letölteni, hanem havi egyet venni, de legalább nem fog ingyenélni.
Részemről már azzal is elégedett lennék, ha nem tudnának az emberek warezolni, leszarom, hogy tényleg nem is veszi meg.
Függetlenül ettől a véleménytől a 3 strikes-t oltári baromságnak tartom, de ez már ki lett fejtve ezerszer a hasonló topikokban.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Most nem akarok belemenni egy vitába,de te ezt írtad (kétszer is):
"Aki ezen kérdések közül egyikre sem tudja a választ, az egy segg".Ez általánosítás,ami alapján,aki nem ért a világon az it-hez,az egy segg.
Amit te szerettél volna mondani: "azon döntéshozó aki ezen kérdések közül egyikre sem tudja a választ, az egy segg".
De azért ez sem így működik.
Szerinted Obama keni vágja a gazdaságot,a katonai stratégiákat,stb?
Szart sem érne egy politikus sem a tanácsadói nélkül. Nem az a dolga neki (sajnos),hogy értsen hozzá,hanem,hogy a szakértők által kidolgozott variációk közül válasszon a szakértők által felhozott érvek és szempontok alapján..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
nagyúr
Még mindig hihetetlen. Azt hiszik továbbra is, hogy aki warezol, az meg fog venni valamit is ezentúl?
A másik, amit nem értek, hogy hogyan fogják tudni, hogy warezolok?
Nyasgem az összes pénzéhes idiótának...Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
dabadab
titán
"Gondolom birosagra visznek"
Az ilyen törvények - ez is, meg a francia is - többek között a biróság kiiktatásáról szólnak, vagyis hogy a net felfüggesztéséhez az is elég legyen, ha valakit meggyanúsít a figyelő szerv (amit tipikusan nem állami intézményként, hanem pl kiadók képviselőiként képzelnek el). Nem véletlen, hogy a francia próbálkozásokat az alkotmánybíróságuk állandóan visszadobálta meg hogy EU-s szinten (vagy legalábbis az EP-ben) sem nagyon támogatják ezeket az ötleteket.
DRM is theft
-
Narxis
nagyúr
Ezt kellene, különböző civil szervezetek és a szolgáltatók bevonásával összeülni és megvitatni a témát. Kiadókat szakértőknek tartani az év vicce.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Geller72
veterán
A kijelentésem kizárólag a döntéshozókra értendő! Te ne általánosíts kérlek.
Nem általánosan mondtam.
"A parókások biztos teljesen képben vannak, ha megkérném akármelyiket is, mondjon legalább két torrent kliens nevet. Mi a MAC adress, vagy otthon netezésre DHCP-t, vagy FIX IP-t használ e. Aki ezen kérdések közül egyikre sem tudja a választ, az egy segg, és ne legyen hasonló ügyekben szavazati joga."
Ha félreérthető volt, akkor sry, de nem hinném.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Azt azért nem mondhatod általánosan,hogy ha valaki ezekhez nem ért,az egy segg,mert nem csak ebből áll a világ.
Mások meg kapásból tudnak mondani olyan dolgokat,amikhez te nem értesz,és akkor téged neveznek seggnek,gondolom ez nem esne jól.
Tény,hogy nem értenek hozzá és több semleges szakértő véleményére alapozni,a kiadói lobbit meg elküldeni a fenébe.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Geller72
veterán
Szerintem az előterjesztés úgy ahogy volt, egy rakás szar. A parókások biztos teljesen képben vannak, ha megkérném akármelyiket is, mondjon legalább két torrent kliens nevet. Mi a MAC adress, vagy otthon netezésre DHCP-t, vagy FIX IP-t használ e. Aki ezen kérdések közül egyikre sem tudja a választ, az egy segg, és ne legyen hasonló ügyekben szavazati joga. Könyörgöm. Miért olyanok hoznak érdemi döntéseket, akiknek köze nincs a dologhoz? Ez egyértelműen egy lefizetett, pénzügyi érdekeket védő döntés.
-
edward2
addikt
istenem fogjuk már fel végre! attól hogy nem veszem meg a Z kategoriás fostos filmet meg moziba se megyek el rá attól hogy nem tudom letölteni NEM FOGOM megnézni soha inkább. Zene dettó. Tehát itt nincs semmiféle veszteség! És idesorolnám a játékokat is amit törlök fél nap után azt ugyse venném meg és volt már rá példa amit soha nem probáltam ki mert warezben szar. Pl hogy nagyot emlitsek GTA4.
-
Zirowe
nagyúr
Azért ez nem igazán így van: a világon mindenhol (ahol demokrácia van) annak kell bizonyítania aki állít valamit,nem az ellenkező félnek. Az ellenkező fél csak ellenbizonyítást végez.
Szóval ez nem úgy megy,hogy most akkor boszorkányüldözés,te fiam orrba szájba töltöttél,le leszel kapcsolva,bizonyítsd be,hogy nem így volt!
Nem,hanem nekik,a vádolóknak kell alátámasztaniuk ezen állításaikat!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tyberius
aktív tag
Itt nem warezről van szó, hanem filmről, zenéről, szóval digitális tartalomról, és hidd el, manapság egyszerűbb letölteni valamit a netről, mint megvenni, pakolászni a sok cd-t/dvd-t, nézni az átléphetetlen kalózkodásellenes felhívást a film előtt, meg az idióta/spoileres (és sokszor szintén átléphetetlen) filmajánlókat. Viszont ha már warez, sokszor ott is több gond van az eredeti, mint a tört változattal Meg aztán hiába van pénz, olyan nincs, hogy ne kéne az ingyen cucc.
Ami a "kreatív ipart" illeti: Hát tényleg, egyre kreatívabbak a pénzbehajtásban, meg a veszteségeik számszerűsítésében. 1 milliárd font, az bizony brit állampolgáronként 16,6 font értékű letöltés évente. Ha ezt leosztjuk a tényleges letöltögetők arányával a lakosságon belül, akkor könnyen kijöhet egy akkora végösszeg, amit realisztikusan egy letöltögető sem fog tartalomra költeni csak azért, mert háromdobás van. A kalózkodás meg új, nehezebben lenyomozható utakat keres majd magának: fizetős, kódolt kommunikációval működő fájlmegosztó szerverek, darknetek, helyi hálók (pl. egy háztömbön belül, wifi eszközökkel). Szóval ez a törvény veszett fejsze nyele, de azért ők próbálkoznak. Vicces, hogy nem is olyan rég még az országok verték a mellüket, hogy ilyen meg olyan nagy náluk az internetpenetráció...
-
Trub
tag
válasz lakatosturbo #8 üzenetére
Ha van pénz akkor minek a warez? Inkább kifizeti a pénzt, és nem kell szarakodni a crack-el.
-
lakatosturbo
aktív tag
Azok akik megszavazták lemerem fogadni, hogy ők is ezerrel szednek le a netről mindenfélét vagy ha nem is ők a gyerekeit de őrájuk ez nem fog vanatkozni ez a törvény lemerem fogadni
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
baz538
csendes tag
"a kreatív ipar"
-
Narxis
nagyúr
válasz juliabrilke #4 üzenetére
Elszívták a mókás cigit.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
Na álljunk meg egy percre!
Az is lekapcsolható, akiröl cak feltételezik, hogy illegális tartalmakat megoszt/letölt? Akkor minek a bíróság, minek a jogállam? Majd megyek én, és hasonlóan, feltételezve, hogy lopta a pénzét, elveszem a sok CEO-tól az szórakoztatóiparban...
-
juliabrilke
veterán
"304 milliárd forint"
Ez a veszteség hogyan jött ki nekik?
-
Zirowe
nagyúr
Itt inkább az a baj,hogy a sok multi lobbista és az általuk megvett politikus (most komolyan 650 képviselőből 236 volt jelen,abból is csak 189 szavazta meg,nevetséges egy magát komolynak mondó demokráciában!! legalább egy minősített többséges szavazásra [összes képviselő 2/3a megszavazza] lett volna szükség egy ilyen horderejű döntés meghozatalához!!) azt hiszik,hogy ezzel jól megijesztik az átlag polgárokat és az általuk hiányolt sok,sok milliárd be fog folyni a "tartalmat" szolgáltató multikhoz (ami persze sosem fog megtörténni,de ha mégis így lenne, akkor a gazdaság sokkal fontosabb ágazatainak kárára történne),mivel akinek nincs erre pénze,és letölti,annak net elvonás után sem lesz pénze, majd csak koppan az álluk..
Persze,az ilyennek nem kell lopni,de a multinak meg nem kell számolnia olyan bevétellel ami nem létezik és sosem fog realizálódni,legyen bőven elég az a sok milliárd amit egyébként realizál!A másik meg ami marha vicces szokott lenni,amikor mondják,hogy a kalózok miatt mennyi munkahely megszűnik állandóan..
Ja,persze..Be kéne építeni a torrent kliensekbe egy új számlálót,ami már nem csak azt számolja,hogy mennyit töltöttél fel és le, hanem hogy a cselekedeteid következtében hány ember veszti el az állását..
Szánalom!
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
érdekes lesz, ha az ország csóróbb részét lekapcsolják a netről. mert ha ez hatékonyan működni fog és nem lesz könnyen kijátszható, akkor gondolom ez lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
Zirowe
nagyúr
Imádom mindig az ilyen "xy milliárdtól esett el az iparág" meg hasonló érveléseket..
Azt mindig elfelejtik hozzátenni,hogy az a pénz másra megy el,sokkal fontosabb iparágakba folyik,mivel a pénz konstans,nem csak úgy termelődik a semmiből az a sok milliárd a szórakoztató iparnak!
És szerintem fontosabb,hogy a parasztbácsi megkapja a pénzét az árujáért a piacon,mintsem,hogy az universal részvényesei tudjanak venni egy harmadik bentleyt a többi kettő mellé..No meg bármilyen ilyen jellegű törvényt hozhatnak a pondró kis eu tag országok,mivel az euban van egy olyan kezdeményezés,hogy pár éven belül alkotmányos alapjoggá teszik a net elérést.
Tehát innentől kezdve ezek a három dobás törvények semmit sem fognak érni,mert az eu törvényhozás ezeket felülírja!We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest