Legfrissebb anyagok
IT café témák
- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Di Natale #133 üzenetére
Azt már korábban is akartam írni, hogy ha ezek az iskolás csoportok is olyan szintűek, mint az a két autós csoport aminek én is tagja vagyok, akkor nem sok értelme lehet... 26-szor le van írva ugyanaz a kérdés-válasz, de az biztos, hogy jön valaki, aki 27-jére is megkérdezi... És még csak hibáztatni sem lehet érte, mert tudtommal hatékonyan keresni se csevegésben, se üzenőfalon nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
it Olcsón megúszta, szélsőséges esetben akár több éves börtönbüntetést is kaphatott volna.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest