Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom érdemes-e megemlítenem, de a grafikon szerint az utóbbi kb. fél évben az Xp (és a Vista) részesedése folyamatosan csökken, a 7-esé pedig nő. Tehát az utóbbi teljesít jobban.
bambano:
Nálam sincs semmi gond a 7-essel. Egy MCE-t tettem csak a gépre és az alapértelmezett biztonsági beállításokat változatlanul hagytam. Szüleim gépén ugyanez, csak Xp-vel. Az is néhány éve, mióta megvan, tünetmentes. (Az MCE előtt mindkettőn NOD32 volt.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"leglaábbis mondana valaki egy olyan példát, ahová nem jó az XP?"
Mindennapi használat. Nem azt mondom, hogy használhatatlan az Xp, de a kényelmestől messze van. A Windows 7-tel már többé-kevésbé meg vagyok elégedve és inkább többé, mint kevésbé.
Nem feltétlenül vár a cserével addig az ember, amíg a régi OS (de más termékre is működik) már nem látja el a feladatát. Egyéb szempontok is léteznek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest