- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scarabaeus
őstag
"az úgynevezett „Bird's Eye View”, melyet légi fotókból állítottak össze, egészen más hatást keltenek, mint műholdképek – ez a ferde perspektíva a Bing Maps sajátossága, sem a Google Maps, sem pedig a meglehetősen szerény Yahoo! térképszolgáltatás nem rendelkezik hasonlóval."
45°-os lefedettség azért van a Google Mapsben is.
VárQuoth the Raven "Nevermore."
-
Petyyyyy
addikt
Nem lett ez olyan rossz, de inkább a Google maps.
joghurt: Ha nincs Silverlight-od, akkor gondolom egy jópár oldalt nem látogatsz, ahol a tartalom megjelenítéséhez szükséges lenne...Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
doc
nagyúr
hat ez rohej
ha mar ennyire emlegetitek a cimkereso hatekonysagat, gondoltam kiprobalom megint:
most utvonaltervet kertem a munkahelyemtol (BP) az otthonomig (veszprem megyei falu)
na a draga Bing kapasbol bedobott Roma(!!) kozepebe
Google maps termeszetesen tokeletesen mukodik, tobb alternativ utvonalat is ajanl, es nyilvan alap hogy kivalaszthatom, autopalyan es/vagy fizetos utakon akarok-e menni (egyebkent ezek hol vannak a bingben? nem talaltam, csak km/merfold valasztot)MOD: megvan, mikor teljesen kiirtam az utca nevet (Dózsa György utca, ekezetekkel, kulon kiirva hogy 'Hungary', stb, szoval ami alapjan meg egy szomaliai postas is megtalalja a cimet) akkor vegre megtalalta)
viszont kb. 20 kilometerrel hosszabb utvonalat ajanl (egy teljesen felesleges kerulovel), es nincsenek alternativ utvonalakszoval hasznalhatosagban egyelore alig van a nulla felett, pedig nem artana belehuzni, hogy tenyleg legyen verseny, ez igy eleg harmatos
mondjuk a muholdas kepeik korrektek, arra nincs panaszom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nyilván érthető, hogy ha nálad nem megy rendesen, akkor neked nem annyira jó. én azért kell néha a bing-et használjam, mert Kínában a google néha nem túl stabilan érhető el, és ha munkához kell, akkor nem tudok várni, hogy nyomogassam az F5-öt. viszont azért meglepő a dolog, mert elvileg a google van haragban az itteni politikával, és mégis például a városban meglepően jól használható a gmaps, van tömegközlekedés kereső is benne, és egész pontos a térkép is. ehhez képest a MS szolgáltatásai többnyire remekül elérhetőek és gyorsak is itt, van hivatalos képviseletük az országban, a térkép meg katasztrófa, gyakorlatilag egy-két autópályát rajzoltak be az egész országban, meg a városneveket nagyjából kitűzdelték...
-
dtracer
tag
válasz #16820480 #14 üzenetére
Nyilván mindenkit az izgat, amit használ. Engem kvázi jobban érdekel, hogy ha a barátaim beírják a címemet a google térképbe, akkor az utca végére fogja őket navigálni, nem a házamhoz (mondjuk ez is haladás, mert tavaly még a szomszéd város azonos nevű utcájába ugrott a találat, hiába a településnév és/vagy irányírószám)
Egyébként Shanghai nem tiszta, hiszen a bing ugyanazt a navteq térképet használja, mint a maps.nokia.com, ott mégis részletes a térkép...
-
dtracer
tag
[q]A google maps azért sokkal jobb.[/q]
Ez számomra két dolog miatt nem állja meg a helyét:
1. A google az egyetlen térképszolgáltató, ami nem tudja az utcámban a házszámokat,
2. ha a vidéki térképeket megnézed, rájössz hogy a Google térképén rengeteg részlet hiányzik, mint például a földutak.
-
törölt tag
A fenti kijelentésemhez akkor hozzáfűzném, hogy túl sokat nem tesztelgettem még, csak sokkal kördülékeyebben használható a felület.
A hatékonyság ezek szerint még nem az igazi.
Szerintem idővel méltó ellenfele lesz a gmaps-nek.Ha az MS is összeintegrálja a szolgáltatásait (Bing,Bmaps,WP acc,xbox acc), akkor szerintem rendesen oda fog pörkölni a guglinak.
[ Szerkesztve ]
-
Sweet Lou 6
addikt
USA-ban próbálkozzatok, Kansas City pl. tök szép.
sweetlou6.wordpress.com
-
Spancho
senior tag
A google maps azért sokkal jobb.
Újabbak a képek és szebb is az egész szerintem.
Beirtam a Pázmány Péter sétányt a bingesbe és "Patman, TX
32.9563903808594 -94.57177734375" texasba lyukadt kiA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Syl
nagyúr
Nem értem miért jobb ez mint a Stree View (ráadásul a gugli cuccához semmilyen biszbaszt nem kell telepítenem) Táblagépen kijelölök egy helyet (pl. Central Park) és magam előtt tartva azt körbefordulok, akkor a képen pontosan azt látom, mintha a valóságban is fordulnék.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
Hmmm Ez a Bing maps sokkal használhatóbb a konkurencia térképénél.
Bár ez a madártávlat nézőpont nem az igazi. -
joghurt
addikt
"Öröm az ürömben" - talán fordítva.
Az én gépemen pl. soha nem lesz Silverlight, bárhogyan is tukmálja állandóan a Windows Update, akárhányszor is mondok neki Hide-ot.
A tej élet, erő, egészség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM