Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiftu
senior tag
Akkor most már 150 főt ki lehet pipálni az 1 millióból?
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
addikt
Mikor veszik fel őket?
-
hemaka
nagyúr
150 szerencsés ember
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
HARDVERAPRÓD
Jelentkezek akkor én is hátha...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
bpx
őstag
ő is értette, csak ugyanabban a stílusban reagált
egyébként néha szokott lenni náluk nyílt nap, arra érdemes elmenni, én tavaly voltam
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Amikor sok száz mérnöknek, ill. egyéb, magasan kvalifikált embernek adnak munkát jó pénzért, rendesen bejelentve (magas adóbevétel), na ilyenkor jók a multik, amikor meg szeretnének profitot is termelni az országban, akkor meg fujj, karvaly tőke, nyomjunk rájuk még több adót. Áhh...
p.s: bocs az offért, csak annyira idegesít ez a fajta képmutató magatartás bölcs vezéreinktől...
-
WonderCSabo
félisten
BMEsek előnyben.
-
buherton
őstag
válasz WonderCSabo #10 üzenetére
Csak ne olyan hevesen . BME Bsc-s híradóst már számba sem veszik. Amúgy eszméletlen sok Kandós dolgozik az ericsonnak.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
tobal
tag
Én az Ericssonnál dolgozok, pont most járt le a próbaidőm. Egyáltalán nem lehetetlen bekerülni, egymás után veszik fel az embereket. Sőt, érdekesmód én miskolcon végeztem msc-t, és mégis felvettek... szóval nem csak az elitet veszik emberszámba.
Tapsi: Azért van aközött különbség, hogy egy multi értékes munkahelyeket teremt (mégha csak azért is, mert itt ugyanolyan jól dolgoznak az infósok sokkal kevesebb pénzért), meg aközött, hogy a multi magyar termelőktől és vállalkozásoktól szívja el a piacot, több ezer családot tönkretéve ezzel. Érdemes lenne ezen elgondolkodni...
-
törölt tag
csak ugy felhozom a topikot, mert nem gyulik a 150 ember
valaki, aki jonne esetleg?
c, c++, java, asm, esetleg kis fpga programozas, routing protokollok, stb. ha ezek kozul valamelyik megy jol es egy masik is ugy, ahogy, akkor lehet jelentkezni. -
törölt tag
nademost komolyan.
megy a siras-rivas, fogak csikorgatasa h nincs melo es amikor csilliomillio embert akarnak felvenni egy ceghez, alig van jelentkezo. azok egy reszerol meg kiderul h amit beirt a cv-be, az khm... enyhe tulzas, a maradek meg kezdesnek arcatlan osszeget mond, hogy az interjuztato managga is felcsuklik
hat ennyire nem akar senki dolgozni? -
törölt tag
válasz WonderCSabo #17 üzenetére
aprosagok
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest