- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
raver
aktív tag
Váltottam
Most az FMS-el tolom, bill-el. Nézegettem az távirányítókat, de egyenlőre csak használtra lenne pénzem. Vagyis arra sem nagyon.
De élőben szívesen kipróbálnám ezt a dolgot.
Egy olyan gép, ami viszonylag könnyen vezethető, nehezen törik, lassú és van hozzá minden (tehát csak kiveszem a dobozgól és gó) kb milyen árban vannak? Valami Low end kategória kéne. Mert nagyon tetszik ez a ''hobbi''. Csak félek soha nem lesz rá elég pénzem. -
HartgeH3-2.8
addikt
Már orvosolva lett a probléma köszi...
(és a komoly RC-sek szerint teljesen be sem lehet löni csont mm-re..)
Van még egy technika aminek a segitségével lehet centert állitani de annak nem jut most eszembe a neve)
De mivel Ready to Run szettet vettem ezért nincs is jelentösége mert gyárilag ''szinte'' minden startra kész.
Ya és mindenkinek a figyelmébe ajánlom a modellzonában kimondottan drifftes kerekeket.
Elég komolyakat lehet tolni velük ha az ember ért is hozzá.
[link]
ha már drifftes matricát tesznek egy autora driffteljen is néha vele az ember..
L.byeAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
KisAphex
csendes tag
-
h@desz
tag
Szia!
Szerinted megéri ?
Ez egy Dirt Trasher, 4WD, Futaba távirányító, Acomps vevő és szervók, 540-es alapmotor, nagyon szép állapotban.
Ár: 32ezer forint.
[link]
[link]
Az árból még enged.
Rising Stromot bebuktam Pedig jó vétel lett volna.Azért vagy itt, hogy mindent láss, hogy értsd a szót, olvasd az írást, azért vagy itt, hogy mindent megtanulj
-
h@desz
tag
Az rtr az mit takar, mit jelent ?
a táv az gyári tamiya , semmi baja nincs , kell bele 8 elemszerü kis akksi amiket szintén adok hozzá 2500 ma h-st , jó me3sszire elviszi az autót , van rajta tolatás is , akksit azt pedig 2-t adok hozzá , az egyik 1600-as a másik 3000-es de miundkettő ugyanolyan gyorsan viszi a kocsit , szoval az autó ezekkel együtt teljesen rtrAzért vagy itt, hogy mindent láss, hogy értsd a szót, olvasd az írást, azért vagy itt, hogy mindent megtanulj
-
h@desz
tag
Az első linkedre: már írtam is a tulajnak
A másodikat is nézegettem úgy 2 órát de szerintem drága hely.Mert a 30k-ra még rá kéne költenem még 20k(távirámyitó+akku) és az már sok egy kezdőnek szerintem.
Azért köszi.
Mod:
Ezt nézegettem : [link]
[Szerkesztve]Azért vagy itt, hogy mindent láss, hogy értsd a szót, olvasd az írást, azért vagy itt, hogy mindent megtanulj
-
bocX
tag
nem feltétlen riadok vissza a használtcuccoktól, abból is lehet kifogni normális, jó állapotúakat! lehet jobban megérné használtba venni egyet, és azt nyüstölni? hát nemtom...olvasgatok és akkor eldöntöm.
az oldalt meg megtanulmányozom, bár elsőre nem sok autós leírást találtam, de majd böngészek. köszönöm a segítséget! ha még lesz kérdés ugyis felteszem!sok munka és ugyanannyi lazaság
-
bocX
tag
értem! mondjuk nem az az elsődleges cél hogy minél nagyobbat essek. nem hiszem hogy túlvállalnám magam, ugyis vigyáznék rá először, nem ész nélkül hajtanám. bár benne van a pakliban hogy nem ugy jön ki egy kanyar vagy hasonló....mind1, egyenlőre meg sincsen a gépjármű
hát ha meg alkatrsézt kell cserélni az nem baj - addig amíg cserélhető..., mert mint tudjuk voiszonylag költséges hobbi!sok munka és ugyanannyi lazaság
-
bocX
tag
jolvan, köszi a segítséget! majd még olvasgatok ezek után az RC-k után!
jha hát odavissza viszonylatban nekem is 400kili +/-20 kili, szal nem éri meg
amugy meg nincs még semmim, de lehet később annyira megteccik a dolog, hogy csere valami nagyobb, erősebb gépre, mondjuk egy robbanómotorosra, de ha eltudom adni együttesen a szettet, akkor végülis annyira nem gond...
szerk: azt elfelejtettem hogy kb mennyivel tud menni egy ilyen elektromos fajta? és esetleg a burkolat mennyire védi ezeket (az elektronikát meg a belsejét)?
[Szerkesztve]sok munka és ugyanannyi lazaság
-
bocX
tag
egész jó ez az oldal, elég sok mindent lehet kapni, ellenben pest nekem messze van (kb 200km), na mind1 ez az én problémám.
amugy árba mennyi egy ilyen xray m18t pl?!
nemtom valahogy a szívem mindig is az onroad fele huzott.
egy ilyen megéri az árát (max akkor vigyázok rá, nem megy a hóba meg stb [link]
mert ez nagyon bejövös - maga az autó szerelőkészlettel 26k, de nincs hozzá szervo, távirányító, akku, meg akkutöltö (mondjuk utóbbi 2 ehhez sincs), szal hogy éri meg, vagy ugyanott lennék árba az összerakottal mint a nem teljes verzióval?sok munka és ugyanannyi lazaság
-
Petya25
őstag
Persze, hogy van, én csináltam.
A helikpter nekem is a kedvencem, biztos élvezném vele a pörgést, de egy kezdő gép is elég húzós áron érhető el. Arról nem beszélve, hogy pikk-pakk össze lehet zúzni.
Boltot felétek nem tudok, Pesten még csak-csak.
Komplett gépet néznél, vagy inkább te építenéd össze?
Ahogy néztem, egy motor hozzá pl: Xray NT18 0.8cc Engine USD$105.90!!! Nem semmi. [link]Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest