Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz Skillet #6277 üzenetére
Nem jol erted. Van egy C szama az akunak, az azt mondja meg, hogy a kapacitas hanyszorosaval meritheted le. Ha mondjuk 20C es 1500mAh, akkor a maximum kisuto aram 30A. Ha ezt az aksit 45A-rel merited, akkor eleg hamar tonkremegy. Ha az altalad linkelt hengeres aksit, fogod meriteni 45A-rel, akkor melegedni fog, mint allat, es az is tonkre fog menni. Azt kene tudni eloszor, hogy az autod mennyit vesz fel.
Amugy, ha mondjuk 5 perc alatt lemerul, az nem annyira jo neki szerintem...
Nem melegszik az aksi benne? Az eleg jo indikatora a tulterhelesnek."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
JoinR
őstag
válasz Skillet #6277 üzenetére
Nem tudom milyen elektronikát tudsz felhasználni az utángyártott akksiból, ezek nem cellavédett akksik általában.
A gyári motorral ha le lehet meríteni 5 perc alatt (nekem anno 6-7 perc alatt sikerült), akkor arra érdemes méretezni - na meg ha elakad, indításkor a motor ideiglenesen jóval többet tud felvenni, szóval ha az ESC nem akkor adja meg magát, akkor az akksi lesz púpos.
Plusz ha az akksiból folyamatosan max erővel húzod ki az erőt, gyorsan csökken az élettartam, ezért is illik nagyobbat választani.
Az LG H40 már jobbnak tűnik, ha nem sajnálja rá az ember az időt összepakolni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest