- A JavaScriptes Intelligencia (MIjs, AIjs) !
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Adobe Photoshop
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- A politikusok szerint ezért is rossz ötlet a digitális euró
- TP-LINK routerek
- macOS PC-re
- OpenMediaVault
-
IT café
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
V.Stryker #38913 üzenetére
"...találtam ki be kapcsoló gombra alíg egy-két hónapos leírást..."
Ez így szerintem félrevezető: inkább hívnám magyarul program-leállítónak, -elindítónak, mint bekapcsoló gombnak, ugyanis a PI-k kiegészítő hardver nélkül nem tudják kikapcsolni magukat, mint egy PC (nincs ACPI-hez hasonló áramkörük). Olyan keveset fogyasztanak, hogy állandó üzemre vannak tervezve.
Érdekes: visszakerestem és annak idején a ZX Spectrumnak sem volt kapcsolója :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A JavaScriptes Intelligencia (MIjs, AIjs) !
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- SSD kibeszélő
- LED világítás a lakásban
- Próba
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF +RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest