Új hozzászólás Aktív témák
-
kimaga
csendes tag
Nem tudom jól nyomogattam de a "#10922" hozzászólásban van ez a mondat: "Létezik egy, a NAS-on futó alkalmatosság, de semmit nem tudok róla.". Itt a link a qnapclub store oldalra visz. Ezt régebben belehetett állitani mint app tárolót. Ez egy ideje nem működik vártam majd helyre áll, de nem. Látom a fenti oldalon letölthető ill vásárolhatók a programok. Akkor most innen letölteni és tallózni telepíteni kell a kiválasztott programot?
Köszönöm a válaszokat -
kimaga
csendes tag
Még egy kérdés Mi a vastag és vékony kötet mi a különbség? Köszönöm.
-
kimaga
csendes tag
Tudom volt róla szó mert évekkel ezelőtt itt kaptam segítséget, de most nem találom.
TS 253D NAS-ba raktam 6 TB lemezt. Áttekintésnél látja a lemezt, de FileStationban nem látom. A tárhely/pillanatképek-nél van létrehozás gomb. Úgy szeretném használatba venni, hogy nem kell reid, hanem 6TB vel növelje a tárhelyet. Nemtudom kell-e valamit tenni, hogy ne raid-ba legyen. Köszönöm -
kimaga
csendes tag
Szeretnék érdeklődni, hogy nálam van gond a qnapclub pogramjaival vagy sehol nem érhető el illetve van-e másik repo helyette. Előre is köszönöm.
-
kimaga
csendes tag
Köszönöm a választ. Ma elég balfácán vagyok. Vártam a válaszokat csak nincs és nincs amikor megvilágosodott 1 perce, hogy van a következő oldalon. Amikor pedig elolvastam a másolásra vonatkozó választ akkor az is megvilágosodott, hogy tényleg értelmetlen Windowson felcsatoltam és betűkhöz rendeltem, Ubuntun (most próbálgatom nincs elég gyakorlatom) a fájl kezelőben tudom könyvjelzőzni csatolni. Viszont itt egy új lehetőség és ezt is kipróbálom. Köszönöm
-
kimaga
csendes tag
Szép napot!
Több kérdésem is lenne. Van egy TS251 NAS-om és vettem egy TS 253D nast amit most szeretnék beüzemelni.Alkalmanként használom a myqnapcloud-ot ennek a NAS-nak is létre kell hozni egy my.. fiókot? vagy a myfiokhoz rendelek 2 NAS-t bár akkor hogy érem el az egyiket ill a másikat?
Ha beállítottam a 253D-t és egy hálózatba van a 251-el tudok másolni a két NAS között? kell-e valamilyen külön beállítás ehhez?
Letiltott admin felhasználó és nagyon ritkán használom a myqnapcloudot de beállítanám.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
kimaga
csendes tag
Szép napot.
A problémám a következő: Ma le állítottam a nas-t, webes felületen, (villany szerelő járt felém) azt tudtam, hogy van freemware frissítés de gondoltam majd később. Közben ha már úgy is áll gondoltam kifújom, mert már vastagon poros volt. A winyokat is kivettem. Sajna nem jegyeztem meg a winyó pozícióját. Amikor volt áram újra indítottam. Azóta egyszer qnapfinderrel beléptem webes felületen, de többet se.
Próbáltam a winyó pozícióját változtatni, egyes kettes csere, csak egyik csak másik, semmi. Két ip van (TS251) egyiken se.
Windows 10 és ubuntu alatt se webesen böngészőben nem tudok belépni. DE ubuntu fájl kezelőből (smb)látom az összes fájlt és el is tudom indítani (zene kép megy mindet nem próbáltam) Egyszer amikor elindult webesen még láttam a friss verzió van fent. Mi lehet a baj hogyan tudom megoldani hogy elérjem a belső hálózati webes felületről. Előre is köszönöm a segítséget. -
kimaga
csendes tag
-
kimaga
csendes tag
Jó napot!
Vettem TS-253D 4GB NAS-t. Érdeklődnék 2*4 GB-ot kiválthatom-e 1*8 Gb-os rammal ? -
kimaga
csendes tag
Sziasztok!
A következőben kérnék segítséget: Mai nap tapasztaltam először, hogy másodpercenként ír, jelez hibaüzenetet admin felhasználóval hibás belépési szándékról különböző IP-kről, bár van benne ismétlődés. Régebben erre az üzenetre jobb klikk letiltás és kész, de most ezt nem találom. Hogy tudom ezeket letiltani a NAS-ról (TS250) vagy routerból? Átmenetileg lekapcsoltam. Csak este fogom tudni bekapcsolni. Köszönettel. -
kimaga
csendes tag
válasz gahor72 #5049 üzenetére
Bocsánat a késői válaszért, de a katasztrófa is a felújítás alatt történt így kicsit szűkös az idő amit ezzel tölthetek. De most hétvégén megpróbáltam vissza állítani az adatokat, de nem ment. Egyik lemezt rögtön vissza dobta, a másikkal még molyolt, de azzal se boldogult. Egyenlőre ennyi félre teszem, új lemezt belakom.
Mindenesetre köszönöm a segítséget. -
kimaga
csendes tag
Sziasztok!
Kérem a segítségeteket. A probléma, hogy minap felújítás közben egy 30 cm polcról leborult a NAS (TS-251) 2 3 TB lemez volt benne. Az elsőre rögtön kiírta, hogy hibás lett a lemez. Mikor újraindítottam a NAS-t még elindult úgy hogy jelezte az első lemez nem jó. Második indításra már egyáltalán nem indult. Ekkor új lemezt tettem a NAS-ba és újra konfiguráltam (az alapokat nincs finom hangolva még). A lemez2-öt sentinellel nézve 10 hibás szektort mutat és javasolja a lemez adatainak lementését. Ehhez kéne segítség. Nincs Linuxos gép a közelembe. Esetleg a NAS-on lehet létrehozni virtuális gépet (linuxal) és azzal vissza állítani? Hogyan? Minden megoldás érdekel. Kérem ha van megoldás azt lépésenként. A máik lemez rosszabb állapotba van azzal nem hiszem hogy érdemes próbálkozni. Segitséget előre is köszönöm. -
kimaga
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudok egy meglévő mappa alá új mappát létrehozni a filestationnal.
Előre is köszönöm a segítséget. -
kimaga
csendes tag
Ne haragudj még egy kérdés új tárállomány vagy új kötet.
-
kimaga
csendes tag
Sziasztok!
Mert megtelt a 3 TB lemez ami idáig a Nas-ban volt (TS-251) raktam bele még egy 3 TB lemezt. Mivel a tárhelyre nagyobb szükségem van mint a biztonságra (ami nagyon fontos a NAS-on kívül máshol másolatban tárolom) így szeretném ha 2*3 TB látnék. DE. A tárhelynél látom a 2 lemezt egyenként kerekítve 3TB lemezt, de nem látom hogy lenne egy új DataVol2. Mit kéne csinálni, hogy ez megjelenjen. (még az indításon és a nézegetésen kívül nem csináltam mást az új lemez betétele óta.) A részletes segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox One
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- Logitech G Pro X Wireless
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest