- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Manjaro Linux
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gallimi
tag
A régi lemez volt bent, azon volt a rendszer először arról szerettem volna az adatokat lementeni, egy másik külső lemezre. Akkor azt hittem, hogy jogosultság, vagy partició gondja van. Több próbálkozás után végül sikerült a mentés. Tehát már a régi lemeznél is csinálta. Most, hogy egy új lemez van nem tudom visszamásolni az adatokat a külső lemezről. Működés közben nem vettem eddig észre semmit. sem a lemez csere előtt sem után. Csak most, hogy előjött a másolás.
-
gallimi
tag
A pillanatképről már letettem. A nason lévő fájlokat, mappákat (pl. Torrent letöltés, filmek...) mentettem ki külső tárolóra File station 5 program segítségével. Sokadjára! Most új lemezt kapott a nas amit már belaktam nagyjából, de ezeket a mappákat szeretném visszahelyzni. Próbáltam már több féle módon de vagy így vagy úgy de megáll, nas pedig újraindul.
-
gallimi
tag
Hát én ezt nem értem. Végre sikerült kimenteni a fájlokat, most meg nem tudom visszaállítani. Amint elkezdek másolni valamilyen formában a Nasra újraindul. Az a fura, hogy hálózaton keresztül is újraindul, nem csak usb-n. Lassan ott tartok,hogy kívágom. Van, hogy 5% valamikor meg 70% dobja el.
-
gallimi
tag
Sziasztok. Van egy Ts130 nasom(1 lemez )amiben szeretnék lemezt cserélni. Viszont olyan problémába ütkoztem amire egyenlőre nem találok megoldást. A pillanatképet szeretném külső tárolóra másolni de a NAS valamiért újraindul. Próbáltam már több Hdd-t külső házat usb 3.0_t 2.0_t. Formáztam Ext 4, ntfs-re is de mindig leáll. Pillanatképet szeretnék, de már próbáltam a home mappa teljes tartalmát is másolni. Jogosultságokat megadtam neki írás és olvasás is almappákra is! Hiba csak annyi, hogy a nast nem megfelelően állítják le. Passz.
-
gallimi
tag
-
gallimi
tag
Sziasztok. az alábbi problémával fordulnék hozzátok. Van egy ts-130 nas ami az utóbbi időben kb fél éve azt a hibát produkálja, hogy nem tudom elérni sehonnan. Belső hálózatban és távolról akár app-ban sem. Ssl kapcsolatra sem válaszol. Próbáltam már alkalmazásokat szüneteltetni mert ram-ra gyanakodtam legfőképpen a letöltőre. De nem az produkálja. Amizcloudban azt írta tegnap este, hogy "offline ” de onnan sem tudtam újra indítani. Mindig oda jutok, hogy kikapcsolás. Azután jó egy darabig. Router _ben vezetékkel látom, hogy kapcsolódva van. Már a 3s reset is megvolt. Nem tudom, hogy mi okozza. Arra gondoltam, hogy esetleg a firmware? 5.2... van! Vissza lehet rakni regebbit? Olvastam, hogy más is járt már így. Én kifogytam az ötletekből. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ford topik
- Honor 90 - modellalkat
- Honda topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest