Új hozzászólás Aktív témák

• biga

őstag

válasz cigam #12658 üzenetére

Futás közben dugtad rá az új meghajtót, vagy bekapcsolt állapotában? Nem mintha számítana, de ki tudja...

Nem tartozik szorosan a témahoz, de a QNAP megoldasa a hot-swapping-re nem tünik tul szerencsésnek, te nem igy latod?
    Persze megy, de maga a fiok megoldasa sem tünik szerencsésnek (legalabb is nalam, bar nem gondolom, hogy az én NAS-om eltérne a többi QNAP-tol).
    Nincs (illetve én bar nagyon kerestem, sehol nem talaltam. Dokumentacio sem beszél bövebben erröl...) semm i opcio, ahol esetleg elöre jelezhetném a rendszernek, hogy ezt a lemezt (ami nem feltétlenül része vmilyek kötetnek!) én bizony le fogom valasztani. Igy marad a jo öreg "siman kiveszem" modszer. Nem mondom, müködik, csak nekem nem esik jol, hogy lényegében kihuzassal , mozgo fiokkal allitom le a lemezt. Ez nem tul szerencsés szerintem. Söt, a rendszer is azonnal figyelmeztetéseket tol, hogy jajjaj, az x meghajtoval megszakadt a kapcsolat. A berakas kevésbé problémas, na de elöfordul, hogy a berakashoz elötte el kell tavolitanom :)
    Igy néhany ilyen utan ugy döntöttem, hogy a QNAP esetén vissza fogok térni a régi jo 'lekapcsolom, kiveszem/beteszem a lemezt" modszerhez.

Új hozzászólás Aktív témák