Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Mint írtam, ha nem vagy aktív, nem tudnak rólad letölteni, soha nem fogod elérni a 150%-ot.
Bár nem mondom biztosra, de az újabb kiadáson ha "mindíg"-re van állítva a megosztás, akkor a megosztási aránytól függetlenül folyamatosan seedben maradnak a torrentek. Szóval azt áttekerném valami másra.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
cigam
titán
De beállítottad, hogy mennyi visszaosztás/idő múlva tekintse úgy hogy kész, jöhet a következő? Plusz a fotód alapján nem is nagyon megy a seed-elés.
Ennek pl. az is lehet az oka, hogy nem vagy aktív, nincs nyitot torrent port. A routeren beállítottad hogy mindig ugyanazt az IP címet kapja? Plusz állítsd be a megfelelő porttovábbítást, hogy tőled is tudjanak letölteni.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
cigam
titán
Már miért lenne kicseszés? Az a csoda, hogy ezen a HW-en elindul egyszerre 15 torrent. Plusz miért kell mindegyiknek seed-ben állni? Beállítod, hogy x idő/visszaosztás(ami éppen a tracker elvárása) után készen van, aztán majd jön a következő.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Qtya123
őstag
Én a qbittorrentet az alábbi hozzászólás alapján telepítettem:
[link]Nem tudom, hogy a TS-110 mennyire fogja bírni, ahogy nézem a specifikációkat nem túl acélos. Marvell 6281 800MHz és 256MB DDRII RAM.
Nekem önmagában a torrent kliens eszik 300-480 MB közötti ramot. Szerintem bármilyen klienst telepítesz, sok torrentet nem fog bírni sem a proci, sem a ram miatt.Lehet, hogy azért limitálják 15-re, mert nagyon gyenge a hardver.
Ha gondolod telepítsd a fentiek alapján a qbittorrentet és nézd meg mit csinál, ha 15-nél több van futtatva, illetve akkor kb ki is tudod tapasztalni, hogy mennyit tudsz futtatni még anélkül, hogy az egész NAS a használhatatlanság szintjére lassuljon be. -
Alex91
félisten
5 letoltes mehet parhuzamosan, tehat max. 5 toltodik egyszerre, ha valamelyik lejott, akkor utana elindul a kovetkezo. Elviekben seednel nincs korlat. Lehet probalkozni, de mivel gyenge a NAS, ezert a magasabb szamokat nem fogja birni…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
aleister
veterán
Szia!
A DS alkalmazás jobb oldalán van 3 pötty, katt rájuk -> beállítások -> BT fül -> sávszélesség korlát -> globális max egyidejű letöltések és a kapcsolatok max számát emeld meg szerintem.
morfondőr:
Ha már egyszer lent van, nem zavar, hogy 2 nap helyett 4-et van seedben, legalább végre elérem az legend rangot.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest