- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Microsoft Excel topic
- PR-Telecom
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, most sikerült jobban nekiülni a NAS-nak (költözésben vagyunk már egy ideje), és úgy néz ki, hogy nem az egyik HDD halt meg, hanem a NAS 2-es HDD slotja. Megcseréltem a két merevlemezt, kaptam emailt arról, hogy kicseréltem őket, de a gépen ugyanúgy csak az 1-es slot világít, és úgy érzékeli, hogy nincs semmi a 2-esben.
Feltételezem, hogy ez hardver hiba lesz, és cserélni kell az egész gépet. Hogyan tudom elkerülni az adatvesztést abban az esetben, hogyha egy szűz, új gépet állítok be a helyére? A legjobb esetben az Amazon/QNAP 1:1-ben cseréli, és egy ugyanilyen típusút kapok.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
cigam
titán
Az adatlapja szerint CMR. De van egy lista a különböző sorozatokról is. Eszerint mindegyik IronWolf lemez cmr-es.
péjé
Csak a memóriaigényes appok futtatásakor. Milyen jellegű gyorsulásra számítasz, melyik alkalmazásban?[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
cigam
titán
Egy gyors matek. Mennyi adat van rajt most, kb mennyivel nő egy év alatt.
Nem konkrét gyártót modell-t kell nézni, hanem hogy mennyi garanciát adnak rá, vagy hogy éppen melyik akciós. Nekem a WD.eu-ról közvetlenül rendelt lemezekkel eddig nem volt problémám, pedig volt közte refurbished termék is egész jó áron.
Ha Te a seagete-re esküszöl, vegyél tőlük külső lemezt.szabzoltan1
Raid-be szervezni nem tanácsos, mert
- raid0-ba ugrik minden adat, ha bármelyik lemez elromlik, és nem is látod külön a mappákat(megosztásként)
-raid-1be megkapod a tükörképét, de ezzel a hibákat, problémákat is átmásold.A jelenlegi lemez milyen kötet van létrehozva? Egyszerű?
Az is egy járható út, hogy
- A vezérlőpultban lemented a beállításokat (Biztonsági mentés)
- Kikapcsolod, kiveszed a régit, berakod az újat
- Újratelepíted a rendszert rá, és a lementett beállításokat visszatöltöd
- Visszarakod a régi lemezt, és visszamásolod az adatokat az új lemezre.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
biga
őstag
A legtöbb mai TV még mindig 10/100 LAN-t hasznal kabeles halozaton. (igen, szerintem is szégyen, fillérb@szas). Elvben ugyan annak is elégnek kellene lennie, de nem az. Gondolom csak kipipalando tétel a gyartonal mint felszereltség.
Aki komolyan gondolja az otthoni filmezést jo minöségben belsö halozaton elfelejti a TV-k beépitett "smart" funkcioit és hasznal vmi külsö eszközt. Sajnos ez van. Mar kerestem, de nem talalok olyan "TV"-t, ami lényegében csak egy jo kijelzö, hogy ne is kelljen megfizetni ezeket a "szolgaltatasokat".''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest