-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
PS3 alapgép vásárlásán gondolkodom. Eddig azon hezitáltam, hogy Xbox360 vagy PS3 (sajnos az Xbox One vagy a PS4 nekem már a túl drága kategória), ezt sikerült eldöntenem és PS3 lesz a befutó. Viszont nem nagyon találok olyan helyet, ahol elérhető lenne a gép. Tudtok ajánlani? Lehet, hogy csak én keresek bénán?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz Sirandrish #58465 üzenetére
Oké, bénán kerestem. Köszönöm!
-
kmarci25
veterán
válasz Sirandrish #58650 üzenetére
Tudtok ajánlani néhány olyan játékot, amivel egyszerre ketten is lehet játszani és feleség-kompatibilis (nem öldöklős, űrlényes, elszabadult-járványos stb.)?
-
kmarci25
veterán
válasz Sirandrish #58858 üzenetére
Köszi!
-
kmarci25
veterán
Csak egy kérdés: látom a UK Store akcióit nézegetitek. Érdemes ezek szerint oda regisztrálni? (Emlékeim szerint a lokalitás a regisztráció után nem változtatható meg.) És pl. UK regisztráció nem befolyásolja a magyar nyelvű/feliratú játékok vásárlását?
-
kmarci25
veterán
Hétvégén megvettük a készüléket, de egyelőre nem használhatom, mert igaz, hogy már Krisztusi korban vagyok, de a karácsonyi ajándékot, akkor is csak Szenteste szabad először használni.
Szóval az Allee-ban sikerült megvenni a BestByte nevű üzletben PS3 500 gigás alapgép, Move kiegészítővel, GranTurismo 6 és Sports Champions 2-vel 80 ezerért, plusz egy második kontroller 3 hónapos Plus előfizetéssel 15 ezerért.
Szerintem ez így eléggé jó vétel volt, mindkettőből az utolsó darabot hoztuk el, de a srác szerint ma kaptak árut, amiben lehet, hogy lesz még ilyen csomag.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz Sirandrish #59628 üzenetére
Ühümm, oké. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz z123456789 #60297 üzenetére
Én már tulaj vagyok, de még nem használom a gépet, mert karácsonyi ajándék lesz, csak egy gyors kipróbálást engedélyeztem magamnak, hogy nehogy hibás legyen a megvásárolt darab.
Így csak a harmadik kérdésedre tudok válaszolni: beépítő keret és a 12 GB-os változatba is beépíthető HDD, ha minden igaz, akkor abban alaphelyzetben nincs is, mert a 12 GB flash-ként van benne, nem pedug HDD-ként.
-
kmarci25
veterán
válasz z123456789 #60311 üzenetére
Én is azt javaslom, hogy nézz körül nagyobb bevásárlóközpontokban, meg elektronikai áruházakban is, ha van rá lehetőséged. Én is neten nézegettem, aztán végül az Allee-ban a BesByte-ban vettem meg, mert olyan pakkot raktak össze annyiért, ami nagyon kedvezőre sikeredett...
-
kmarci25
veterán
Ismertek valamilyen (bármilyen) földrajzos játékot PS3-ra?
Ez a kívánalom, de én semmi ilyet nem találtam..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
World of tanks vagy War Thunder PS3 létezik?
-
kmarci25
veterán
válasz Sirandrish #61959 üzenetére
Én a nagyobb (és általában drágább) láncoknál próbálkoznék: MediMarkt, BestByte, stb.
-
kmarci25
veterán
válasz Sirandrish #61965 üzenetére
Csak tipp volt. Viszont ilyen listát találtam. Miután a Cetelem nyújtja ezeket a 0 forintos hiteleket, ebből a listából kéne kikeresni azt a boltot, ahol adnak konzolt.
-
kmarci25
veterán
válasz zsolesz010 #63505 üzenetére
(#63504) echterion Jaaa, hogy a 12GB-osban is megvan a HDD helye? Super Slim is bontható esetleg meglévő gari elvesztése nélkül?
Igen és igen. A beépítő keret kb. 3-4 ezer forint, de ahogy feljebb írták, még az sem kell. (Bár nekem nincs tapasztalatom, nem próbáltam.)
-
kmarci25
veterán
Tudom, hogy nagyon láma kérdés, de azért felteszem mert számomra nem világos. A Plus előfizetés lejártával, többet nem tudom elérni (jobban mondva indítani) az előfizetés birtokában ingyenes letöltött játékokat?
-
kmarci25
veterán
Ehh... Köszönöm a válaszokat. Igen, megkaptam a "csáköcsög" búcsúzást. Na, akkor kénytelen leszek újra előfizetni hamarosan.
-
kmarci25
veterán
Letöltöd, telepíted a ps3-om a youtube alkalmazást. Az okostelón megnyitod a youtube-ot bemész a beállításokba és a párosítás-ra böksz, aztán pedig követed az utasításokat. (Vagy a ps-en mész a youtube-on belül a beállításokba, és ott párosítod.) Ezután, ha azonos wifi hálózaton van a teló és a ps, a telefon applikációjában megjelenik egy kis tv ikon, amire ha ráböksz, akkor kiküldi az épp futó videót a ps-re, azon keresztül meg a tv-re. (Okos tv-ken is van ilyen funkció.) Sokkal egyszerűbb kezelni.
-
kmarci25
veterán
válasz belavagyokbp #65053 üzenetére
Dettó. Mit keres az ott egyáltalán?! (jó, jó tudom, marketing... )
-
kmarci25
veterán
Az edigitalnal elfogyott, de elvileg a Platinumshopnál még van akciós Plus előfizetés.
-
kmarci25
veterán
Valaki játszott a Dishonored DLC-kkel? Nagyon örültem, hogy benne volt/van a Plus-ban, pc-n még anno végigjátszottam, szerettem is nagyon, most ps-n játszom vele. Elgondolkodtam rajta, hogy megvenném a két DLC-t hozzá... Megéri a darabonkénti 3100 Ft-ot? (Ez nem volt meg pc-n, nem tudom milyen.)
Ráadásul azt sem tudom, hogy ez hogyan lesz, ha lejár a Plus előfizetésem? A DLC-k külön fognak működni?
-
kmarci25
veterán
Másnak is gondja van a store-ral? Vennék játékot, és nem sikerül, problémába ütközik, próbáljam később üzenetet dobál, és a wallett-be se enged tölteni kártyáról, pedig már több kártyával is próbáltam.
-
kmarci25
veterán
Ma töröltem egy régi kártyám. Regisztráltam egy újat, feltöltöttem vele 6000 forintot. Még 1500-at szeretnék, de ez nem sikerül. Próbáltam 3000-et, de az sem ment. Ugyanezt megpróbáltam a másik kártyámmal is, de nem megy. Nem értem... Magyar acc-om van.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Eladó Újszerű PS5 SLIM 1TB Digital // Doboz- 1 Kontroller-Összes tart // 2 év garancia
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Eladó lemez meghajtós PlayStation 5 (Garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest