Legfrissebb anyagok
IT café témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
DM-Fan #13247 üzenetére
ezzel én nem buzdítottam senkit warezra. akárhogy is próbálod elhitetni magaddal
amúgymeg én sem warezolok, nincs is xboxom már jó ideje, úgyhogy ezt bebuktad, már meginta kormány az nem csalás, nem lehet olyan jó időket menni mint joy-al
legalábbis nekem nem sikerült. akinek sikerül, annak is csak nagyon kevéssel jobb az ideje pl...
a bill+joy sztem akkor is csalás, multiban ne használja senki én azt mondom...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest