-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reaper04 #13404 üzenetére
Miért akarják az emberek excelből megváltani a világot?
Láttam már sok furcsa megoldást, kérést, elképzelést excelben, de nem tudtam sosem megérteni miért jó többre használni mint táblázatkezelésre.
Van aki admin panelnek akarja használni, meg adatbázisnak... Kedvencem még mindig az, hogy Gizike szerkeszti a táblázatot, amit Dropboxba syncel, onnan kellene parsolni és egy weboldalt generálni belőle.
Azt hitte a kedves megrendelő, hogy ez olcsóbb lesz mint egy admin panel wordpresshez amit Gizike szépen megtanul.
Félúton persze kukázták az ötletet, mert rájöttek, hogy hülyeség.Értem én, hogy nem akarsz megtanulni Pythont vagy JSt vagy mást és HTMLt sem akarsz faragni UIhoz, de az excel nem atomreaktor vezérlőpanel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Chromecast topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politikai mémek
- Óra topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest