- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Eleg jo az, nekem egyelöre mèg egy 3060ti van a gepben, ma is megallja a helyèt közepes beallitasokon magasabb felbontason is. Egyebkent meg mègis mihez kepest rossz? Van talán jobb teljesitmèny ilyen arban? Hasznaltban talán, de az megint mas teszta.
Most ha megnezem, az utobbi èv legnepszerübb jatekaban wqhd maxon frame generation nelkül is szep fps-t produkal.
Na es akkor ott van meg a DLSS vagy framegen opcio is.
Szerintem ez nehezen nevezhetö sz.rnak, meg ha itt nincs is nagy elorelepes a korabbiakhoz kepest.
Atlagos gamernek böven elèg ez.Carl18: 429 dolcsi elvileg, igaz abban nincs àfa mèg, szoval igazad lesz az 500 dolcsi környekeben. De mint korabban is mondtam, el kell felejteni a banyaszlaz es covid elotti idoszakot, sosem fog visszajönni, ezekkel az arakkal kell szamolni. 200huf körül egy 16-os 5060 ti eleg jo deal lesz, a 4060ti se lenne rossz, ha lemegy az ujdonsag miatt az ára, de mar sehol nem kapni 16-ost belöle.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Több asztali és notebookokba szánt dizájn jön, de mindegyik a GB206-os GPU-ra épít.
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magisk
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest