- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Rendszergazda topic
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosman
aktív tag
Internet szempontjából nagyobb sebességet biztosit a Digi az biztos. De a tv szolgáltatása jobb a PR-nek a sok HD csatorna miatt. Azért utána érdeklődtem a környéken nem igazán van panasz a PR szolgáltatására. Azt mondják elég stabil és elenyésző a hiba. Digi is stabil a környéken,ott inkább a tv szolgáltatásra panaszkodnak,hogy kockásodik a kép,persze az sincs sűrűn.
-
Akosman
aktív tag
-
tomee987
tag
Azt ne várd, hogy egyhamar megfogja pályázni bárki más, ha visszadobott járás. Nem véletlenül dobnak vissza járásokat, mások is, máshol is. És ezt tudja a többi szolgáltató is. Máshol vannak olyan visszadobott járások, amik még mindig új pályázóra várnak, de semmi.
Gondolom kevés a keretösszeg, nem valósítható meg annyiból, nem lenne utána nyereséges, mert nem lenne annyi ügyfél stb. stb.
Sőt most találtam egy régi cikket, a tiszavasvári járásra kezdetben nem is volt pályázó sokáig, a PR már a v2.0.-ban pályázta meg. Úgyhogy nem akarlak elkeseríteni, de ez alapján legalább 10 évig biztos nem fog ott senki SZIP keretén belül építeni...[ Szerkesztve ]
-
tomee987
tag
Egyszer olvastam az Indexen egy cikket, de most nem találtam meg, hogy vannak problémás, ún. "kimaradós" járások országszerte, ahol nagyon nehezen, vagy szinte sehogy nem lehet teljesíteni a pályázati előírásokat. Ezeket a pályázatokat a nyertes visszadobja, lemond a pénzről, a járás pedig "kimaradós" lesz, majd valamikor újra pályázhat rá bárki (már ha megpályázza). Most év elején is voltak már ilyen új kimaradós pályázatok meghirdetve, ha rákeresel. Lehet ez történt.
[ Szerkesztve ]
-
Fücsök007
őstag
Azért ma még bőven elég 800/250Mbit-es net is, így ahol ez a csomag elérhető, gyakorlatilag nincs elmaradva a PR-telecom sem. (Az más kérdés, hogy hány felé osztanak egy szegmenst illetve mennyire stabil az új hálózat, de a DIGI-nél is vannak 64 sőt 128 osztású szegmensek egyes helyeken, szóval hiába ad a konkurencia 1000/1000Mbit-et, ha túl sok felé osztanak fel egy szegmenst.)
-
-
Akosman
aktív tag
Szia! Már kezdem azt hinni,hogy itt sem lesz semmi,mert itt se húztak még semmit. A falúban van egy srác aki a PR-nél dolgozik.Mikor rákérdeztem,hogy biztosan lesz FTTH,mert úgy hallottam egyenlőre azt se tudják,hol és hogyan hozzák be a főgerincet, azt válaszolta dec 31-ig kész kell legyen,mert úgy van a szerződésbe. Elvileg minden engedély megvan,és a tervrajz is kész ami a falut illeti. De szerintem neked lesz igazad. Van egy ismerősöm aki hálózatot is épített már,ő meg azt mondja,ha több fős a csapat aki a mukát végzi, 1 hét alatt simán végeznek az egész faluba. De komolyan ha ez így van az utolsó hetekre hagynák a kiépítést? Majd kiderül. Én nagyon várnám,hogy lecseréljék végre már a 30Mbit invitel VDSL-t ami most van,mert ez gyalázat. Valahol még ez se érhető el,csak 5Mbit ADSL a faluba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc