Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee987
tag
válasz freeknight #3300 üzenetére
Tokaj és Csobaj között volt a kábelrongálás Facebook szerint. Még a tokaji TV torony is megállt egy rövid ideig, aztán átállhattak OMK-ra mikrón mert újraindult. De nyilván ők csak 5 MUX TV-t meg pár FM rádiót juttatnak el a toronyba.
A PR-nek meg 32 QAM256 TV-s MUX-a van, 70+ HD csatornával, Csak a TV streamek kitehetnek vagy 2 GBit/s-ot, ennyit mikrón nem igazán lehet átvinni + még a net és telefon adatforgalom is.
Sajnos tényleg egy elátkozott vidék ilyen téren a Zemplén, tavaly ipari park építéskor földkábelt vágtak, előtte valami paraszt a szántógéppel beleakadt a légkábelbe. Persze a Telekom kábelét is vágták már el nem is egyszer abban a régióban. Bár nekik nem kell ennyi adatot eljuttatni abba a térségbe, az agyontömörített IPTV-jükkel (ami sok településen arrafelé még nem is elérhető), meg a DSL netükhöz, analóg telefonjukhoz. -
Alteran-IT
őstag
Mondjuk te kisvárosban élsz, viszonylag a megye szélén, így szerencséd van, mert mindig feljebb vágják el a kábelt, vagy éppen elfújja a szél és így tovább, a kérdésedre válaszolva meg egy kérdéssel válaszolnék, hogy mit tennél a helyemben, ha két szar közül kell választani? Az egyik ugyan stabil, de nagyon kis sebességű (plusz még rájönne az IPTV), a másik meg kevésbé stabil, de viszonylag nagy sebességű, na már amikor, de lényeg hogy két rossz közül úgy tűnt akkor a jobb lett választva, nem is volt anno egy évben ennyi kimaradás, de ugye a kártyavár egyszer csak összedől, erről meg nem én tehetek, hanem aki építette, viszont még mindig úgy vagyok vele, hogy aki ebben a régióban van, jó ha tud róla, lehet ha hasonló helyzetben van mint én, inkább az xDSL-t választja, főleg ha a stabilitás a lényeg, na meg ha lehet még egyáltalán, mert úgy hallottam itt is eléggé telítettek már a portok, szóval valószínűleg ha akarnék se tudnék már T-s xDSL-t kötni, bár ez is azt mutatja, hogy inkább őket választják többségben, ha tudják.
[ Szerkesztve ]
-
Akosman
aktív tag
Sziszi-fuszi teljesen megvan elégedve a PR-Telecommal. Már én is nagyon várom,hogy induljon az optikai hálózatuk a községünkbe.
[ Szerkesztve ]
-
sziszi-fuszi
senior tag
Ne viccelj! Mezőcsát az ország közepe Tiszakeszivel együtt.
Attól jóval keletebbre volt a gerinchálózati szakadás. Este lehetett olvasni a PR honlapján az érintett települések listáját. Elég sok volt.
Mi alá kell írás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy óra, két rendszer
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest